nuffnang advert

Tuesday, November 6, 2012

resepi rahsia

Assalamualaikum semua....
huwaaaaaa, hari ni tak bawak SD card, kalau tak boleh update pasal abang buat persembahan kat sekolah agama dia....jadinya aku tgk kat draf, ada n3 makan2 la...jadinya update n3 Secret Recipe la gamaknya...huhu....
n3 ni dah lama pending, masa aku ngan hubby duk berdating tgk wayang citer The Expandable...anak2 sekolah masa tu...so, kita beromantika di amor kekdahnya....kehkeh...

green apple kasturi utk aku dan fruit punch utk hubby...
oh sedapnya apple kasturi itu...

nasi goreng thai yg sedap....

pan grilled dory with lobster sauce....

pastu order satu slice kek durian...share....

kalau gi SR ni pukul 3-6 ptg, korang akan dpt percuma coffee or tea kalau order kek...so, kami pilih tea...sbb kami pencinta teh...hehe...

seperti biasa, SR tetap best dgn makanan, minuman dan kek2 dia tu....setakat ni tak pernah menghampakan kami....


p/s: ish, rasa nak mkn tomyam kung yg sedap kat SR tu la...adoi la...meleleh dah air liur neh...

56 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hoii..kat sini pun terliur gakkk!!!

Anum said...

suka baca blog ko beb

mamyharraz said...

secret mmg best dulu kini dan selamanya~

faraherda.razalan said...

SR mmg sedap. Tp mhl, somemore....portion die sket. Tak sesuai dgn aku yg berperut stokin. Hahahahah!

alien said...

hui
mmg peminat tegar SR ke?

JaSSNaNi said...

semua sedap2 belaka.. durian slice tu.. terliur tengok.. :P aiiihhhhh.. geram betui la..

lieyalatif said...

alamak beb...saje la ko ni bagi aku terliur...dah lame tak lepak secret resepi nie...teliur aku tgk koo....

wahida said...

alien: suka mkn kat SR ni, sbb sedap2...puas hati, cuma mahal sikit la...huhu...

Rapunzeel Cikilolo said...

sedapnye...

AnneRaini said...

akupun suka apple kasturi tu..sedap!

Fauziah Mohamad said...

air yg kaler hijau tu....emmm sedap!

ieda said...

memang pun dikkk
SR nie x pernah menghampakan .. kesemuanya lahh sedap2
ada duit aje ;)

bujal X said...

SR sekarang ni dia punya presentation tak seragam~last week saya makan dory fish tu ada brokoli.pasaipa akak punya takde? ke da makan dulu? keh keh~

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg besh2 di sr..nyummyy.

N i e Z a said...

klu masuk blog wahida kompom asik ingat mkn aje...perut sntiasa lapo aje..hehehehhe

Cik Awin said...

sumenya sodap...lg syok menambah lemak ye..

SURIA AMANDA said...

nak ajak abg sayam la mkn kat SR..jeles lak ngan ko nok...wakakakaka

wahida said...

bujal x: ni makan lama dah...haha...tapi rasanya masa mkn ngan member kat SR The Mall, pun takde brocoli rasanya...untung la ko ada brocoli...kehkeh...

♥ Wina ♥ said...

aku pun pencinta teh!

tak pernah lg rasa makanan kat SR ni...selalu makan kek dia jek

cHeRyNa PiReS said...

Nieh kek durian ke Durian Durian yang diorg slalu buat tu agaknya.

Rasa sangat sesuai di kala sejuk2 hujan nieh:)

♥ dak pink said...

Tom Yam Kung yang gojes, minggu depan kita jumpa ye. =)


I penchinta SR taw.

norhidana said...

setuju... gi SR kalu tak amik kek dia mmg tak sah, pastu sume makanan dia mmg sedap2... mmg terbaik

syiela said...

adeh terliur.. kebetulan ramai rakan2 post pasal makanan hari ni

qemaishak said...

terus keroncong perutku weh...

eima said...

takpenah sekali pun aku mkn kat SR ... mkn kek nye penah ...kesian kan kat aku ...hahahha

Lya Colours said...

favorite saya green apple limau kasturi tu

Lynn Hamzah said...

SR memang best...

Has said...

kalu pg makan kt SR ni...wajib mkn kek..sedap

Aishah Jahirah said...

adeh kak tgk makanan ni pn telan liur dah ni...lapar2..heheh

shida said...

adeh.. meleleh air liur tgk nasi goreng thai tu

Jue a.k.a Ibu 2F said...

tengah pantang nie tengok air tue terus rasa sedapnya..hahaha

Nafira usof said...

terliurnye tengok nasi goreng thai tuh!! meleleh weh!!

azrinna said...

kek durian tu.. emm...

Kesuma Angsana said...

tgk pown dah terliur!

intan_blur said...

memang dah lama x BW ko nok..
tp sekali aku bw..adoii..tersentap nok..tgk menu nih.haihh.. tgugat..!!

NM02 said...

jumaat ni SR mahu?






wahida said...

NM02: mak jemah sentap!!

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat box pakjoe tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Qhaifa Nur said...

kek durian aduh sedapnyaa......
lama tak singgah SR.....

Rasp said...

sebut tomyam kung tu terus tingat kat dee.....
lamanya me tak pekena kat SR....
yummylicious oooo....

Nens Collection said...

aduss lapar plak..lambat btol drebar mai amek g makan ni..huhu

zulhilmi tempoyak said...

ok la tu. ad jugak something to update. :D

izan mama mia said...

ish..lapar ni gggggggggrrrrrrrr

Salina@IbuAqil said...

Terasa2 sis nasi goreng tu..
Ngan kuah Tom Yam Kung tu skali..
Uwaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Nak jgk!!!!

Kakzakie said...

Betul. Kakak pun suka makanan SR. Kek indulgence lagilah kakak suka.

mamawaiz said...

kek durian..wah kena terai ni

JunAina said...

SR dengan kek terbaik...

Tiba2 rasa nak call husband demand kek SR...ekekee...

Dee said...

aku pun kalau makan kat SR sure order tom yang kung tu..kek Creme Brulee dia pun pun sedap tau..

munna said...

dah lama tak ke SR.... menu kat sana mmg sedap2 rasanya

Chik Att said...

Terliur ......niiiiii

Huda said...

memang sedapp, terbaikk!

sudipVSsenduk said...

saya sedang mengelupur...

amirah said...

durian chesee .... sedap woooo...

Hazmin Hamudin said...

Ingatkan apa la resepi rahsia tu.. Rupanya 'secret recipe'. hehe.. lambat pickup betul la saya ni

Izan Ishak said...

aduh kak.. napalah makanan yg ditayang ni sume nampak sgt mengancam jiwa dan raga? siyes meleleh juga air liur nih~

mama aini said...

oh SR !!!.. ;)