nuffnang advert

Monday, November 5, 2012

Isnin yang lelah....

Assalamualaikum semua...


so bad hari ni terpaksa MC...lelah since malam tadi...sejuk sgt mlm tadi...hujan tak berenti turun kat Rawang ni...terus tak boleh tido, pagi2 tadi dah amek neb....sekarang lega sikit...Alhamdulillah...

dah la ramai betul org kat klinik tadi...adoi la...semua yg dtg pun batuk2, selsema...huhu...



harap boleh mulakan keje esok....tak nak semput2...kang kalau semput, tak boleh bisnes lak esok...eh, dtg keje nak bisnes ke nak keje ni? kehkeh...

50 comments:

♥ Wina ♥ said...

alahai..get well soon beb!

Lya Colours said...

banyak kan berehat ye

AnneRaini said...

bykkan rehat nok. skrg dah mula musim sakit sbb kat opis akupun 2-3 org mc.

mamyharraz said...

semoga cepat sembuh.
rehat secukupnya okey.dan goodluck utk bisnes ko :D

Anum said...

take care

JaSSNaNi said...

semoga cepat sembuh.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga cpt sihat yer kak wahida..

Hanis Azla said...

salam wahida..

take care and have a good rest ya.. akak pun selsema hari ni sbb mlm tadi sejuk sgt.. anak2 pun sejak 2 menjak ni dah pandai cari selimut..

Chik Att said...

Di sini pun hujan ... malam tadi siap .... pindahkan kereta ...

NM02 said...

jaga diri ye SAYANG
esk kite jumpa ye SAYANG
mkn obat ye SAYANG

~MommyAida~ said...

gET WELL SOON KAK wAHIDA..Jangan lupa mkn ubat tau!!musim hujan sekarang ni, bahaya..

4feet8 said...

semoga cepat sihat, kak..
saya pon diserang selsema dengan hebatnya..sampai nak sangkut je tisu kat hidung..sobsobsob..hehe

♥ dak pink said...

Get well soon Wida!

Daddy Ziyyad said...

get well soon nok. Jgn lupa minum air suam banyak banyak...

mamavogue said...

Take care & get well soon laling :)

Dee said...

moga cepat sembuh wahida..

yelah sejuk2 ni asma mudah menyerang..k dee mlm td pun susah nak lelap..tp arini untung..x gi keje sbb ada emergency case kt opis..xleh masuk..

ieda said...

haaaaaaaa jgn cakap banyak !
rehat cukup2
nak dgr ko citer sok ekeke
take care dear ! ... ;)

ieja amieja said...

take care..rest ckp2

eLLy said...

noks dok umah diam2 tau jng melasak sangat :p

:: Mrs.Eady :: said...

semoga cepat sembuh nok!

Qhaifa Nur said...

cuaca sejuk sbb hujan...
moga cepat sembuh....

Mia Kassim said...

Moga cepat sembuh...cuaca sejuk jak sebab hujan memanjang...batuk saya pun belum sembuh lagi...huhu

Rasp said...

cocer skarang memang sejuk jer kan...
u take care tau....
rest betul2 kat rumah tu....

Nafira usof said...

moga cepat sembuh nok!

Salina@IbuAqil said...

Get well soon sis..
Inapun x berapa nak sihat ni..
Tonsil bengkak dari mggu lepas..

Cik Yatt said...

semoga cepat sembuh. :)

Emy Tak Kecik said...

moga cepat sembuh wahid

Nieda said...

sian wahida....harap cepat sembuh

Aju Mohit said...

semoga segera sembuh my dear friend!! ko bisnes apa plak ni? ;)

Salwa said...

sekarang musim hujan kan. Semoga cepat sembuh..

eima said...

ade lelah ke..siannye ...mmg musim menyerang ni ...musim sejuk kan skrg ni

Huda said...

cuaca tak menentu sekarang ni, hujan berterusan so better take care ok!!

Kakzakie said...

Alahai kesiannya kalau musim hujan memang siapa yg ada lelah kena banyak berhato-hati. Get well soon dear...

qemaishak said...

kak moga cepat sihat, aku ni pun nyawa ngan mulut, hidung sumbat hukhuk

N i e Z a said...

cian nyer...take care..mg cepat sembuh..

dhiashahida said...

musim ujan ramai yg sakit2..btw..smoga cepat sembuh..;)
singgah follow awak..;D

Cik Awin said...

get well soon kak...

Cho Zila said...

cepat sembuh ok...
akak dah batuk lebih dua minggu nak jumpa doktor gak untuk check up awatler lama ngat...

kakchik@ella said...

rehat dan makan ubat ye.

SURIA AMANDA said...

take a good rest and get well soon dear

Aishah Jahirah said...

sejuk ni mmg cepat je terkena semput...moga sihat cepat kak wahida..:)

JunAina said...

Akak dah lama tak pernah ambik neb, kalau kena bertahan dgn inhaler jerk. Petua tak dak cuma kalau minum no ais, makan pula no sayur sejuk2... Sayangilah diri anda....hahaaa...

NzA said...

take care...moga cpt sembuh....

RYS AREESA NASIR jr said...

sekarang musim monsun hu hu.. sejuk, semput senang singgah sis. take very good care of yourself (sekali peringat diri sendiri hu hu)...

Marya Yusof said...

As salam Wahida,

Syafakallah...musim hujan kat msia skrg ye... Kami pun baru pas elok batuk, selsema...skrg dah nak berakhir musim sejuk...moga tak berulang lagi lah :)

Harini sakit pala & pewwut lak...memulas-mulas... minum byk sgt jagung ungu! huhuhuu

norhidana said...

time2 musim ujan gini mmg sgt mencabar utk org yg ada asma kan kak, dana bt masa nih lum penah amik neb lg tp tak tau lah akan dtg,.... kadang ptg2 balik keje nk mandi pun pkr 2-3kali heheheh...sejuk giles dhla umah takde air pns... moga akak dh ok ye

syiela said...

moga cepat sembuh.. saya la saya kalau time sejuk mmg kena beringat... inhaler kat tepi bantal je

Kesuma Angsana said...

take care ye

intan_blur said...

skrang dah baik ke beb..
take care ok.. ;)
saaayang ko ketat2..hehhehehe

mama aini said...

maaf lambat kesini..cuaca yg tak menentu ni buat mama down juga..hu2x..