nuffnang advert

Tuesday, November 6, 2012

budak sekolah zaman sekarang


tatabahasa pun byk salah, ada hati nak bercinta...huwaaaaaaa....



sumber: cari.com

44 comments:

Huda said...

aiyaakk ni budak darjah berapa tulis ni daaa..hehe

Anum said...

amboi

:: Mrs.Eady :: said...

hahahahahaa!!!

intan_blur said...

HAHAHAHAH..teringat aku dulu2 ..cewaaahhh..kuat bcinta

Rapunzeel Cikilolo said...

kaki ugut. baik putus je. hahaha

Lya Colours said...

pakai pen merah siap. haha

faraherda.razalan said...

Hehehehe...pemes gila dah budak ni!

Rasp said...

hahahahahahaha....
balik kena check bag anak2 dah skarang nie kahkahkahkah

Aishah Jahirah said...

titik kat mana pun xnmpk...hahaa lawak je tulis surat cinta kunun.

JaSSNaNi said...

haahahaha.. zaman sekolah paling sweet.. pengalaman semua tu.. biasa la..

Nafira usof said...

hahahahaha... sabor jek lah!

♥ dak pink said...

Eh eh, awak potong nama Ain eh. Ni nak marah ni. Haha.

iera said...

aduhaiii..dah pandai cinta2 plak ni..apo nak jadi daaaa???dah tak syok la zaman kanak2 klu dah ade boypren...kan dah kena controllll

N i e Z a said...

adoila anak2 sekelian...kecit2 dah pndai bercinton...

cHeRyNa PiReS said...

pecah perut tergelak ni kak. blushing!

PEREPUAN.

Lynn Hamzah said...

hahahaha...lawak sungguh...

eda_ej said...

dajah bape ni???

SURIA AMANDA said...

gilos...aduhai..kalau aku jumpa dalam beg sekolah dania surat mcm ni..aku rasa aku x marah kot..aku lebih gelak guling2 la...wakakakakaakakakak...

mamyharraz said...

lahaiii dikkk..baik ko belajar elok-elok baru bercinta okey?!
hehe

Zana Adieyza said...

budak kecik skrg ni kecik2 dh pandai nak bercinta kan..

ejaan banyak giler salah.. mcmne nak jawab exam ni?? hahaha

sudipVSsenduk said...

baju sekolah pun mak basuhkan, ada hati nak bercinta! meh sini aku piat2 telinga tu...

qemaishak said...

siap nak dating lam kelas tu xtahan hihi kecik2 dah nak cinta cintun zaman aku dulu kak main masak2 main baling selipar je pandai haha

aku jual baju said...

budak ni kalu ada kekasih kompem setia giler2

Alin Marlini said...

kekekeke..kelakar

JunAina said...

Kita dulu2 ade ke surat cam gitu...ahahaa...

Tihara said...

as salam

ntoh nyer ade hati nak norat orang..hehe :D

4feet8 said...

haha..zaman dulu-dulu pun saya ada dapat..tapi tatabahasanya lebih okey..kekeke..

dayah ismail said...

comel la..kecik2 dah pndai..hehe

Chik Att said...

Jgn kata .... budak darjah 2 pun dah pandai tulis surat cinta tauuu....

Nelly Strange said...

zaman skg makin expert
:P

akubiomed said...

Cinta monyet. Hebat juga surat yang dikarang lain kali suruh guru bahasa Melayu buat semakan. :-)

Queenie said...

cinta tak perlukan tatabahasa...hehe

ieda said...

hadoiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia.hebattt.

Nens Collection said...

haha..nakal sunggoh!

CaDLyNN said...

amboi2...kemain

Zura said...

tatabahasa byk salah tp still boleh fhm lg..heheh

abah khalisha said...

hahahaha..teringat surat cinta masa abah tulis tu..panjang!

Bonda Ryan said...

hamboih3!!! tapi bonda juga pernah melalui saat2 ini, miang waktu skolah...kih3!!

Kesuma Angsana said...

ha ha ha mcm2

syiela said...

adusss....hehehhe

Izan Ishak said...

anak sapalah yg pandai sangat tulis surat cintan cintun nih~

NurulHudaResad said...

gugur bulu kaki aku baca benda alah ni.........hujung2 jadi abang pulak dah...hhahahhahha!

mama aini said...

ehem surat cinta siapa ni ek?..ha2x..