nuffnang advert

Wednesday, November 7, 2012

dah namanya anak jantan...

Assalamualaikum semua...
jom layan aksi2 si adik nak tumbuk perut daddy dia...

 beriya nak tumbuk perut daddy....watchaaaaaaa....
dah mcm nak terbang ko dik....



 tumbuk2 sayang namanya...dah tau mama dia amek gambar, terus malu...

manja daddy....




 mmg anak jantan habis...kat rumah pun, suka menyakat daddy ngan abang dia...duk bergusti kat umah tu...
 daddy ko pun redha je la dik...

49 comments:

Anum said...

baru la lelaki sebenar
haha

faraherda.razalan said...

Kate anak jantan! Hehehehe...comel adik ni. Beria tumbuk daddy tp muka daddy? Hahahahah! Bisa semut pun tak lepas dik!

SURIA AMANDA said...

uish...anak jantan kena la ganas...kan?

~MommyAida~ said...

Dady pon sporting je kan..hehe..boboy mmg ganas sket..hehe

Daddy Ziyyad said...

anak aku ketok kepala aku dgn tablet! hahahaha

Lya Colours said...

haha comel

mamawaiz said...

alahai anak bapak...hehe.abang mesti anak mak, kan?

Rapunzeel Cikilolo said...

takde keje la tu... hehehe

lieyalatif said...

uih walaupun kudrat budak kecik tapi leh rase gak tu sakitnye nok....heheeheh...kempis lee perut laki ko kene tumbuk nok heheheheh....

anak manje katenye, harus laa semua org redhaaaaa heheheeh...ni ala2 diva jugak le mcm dayyan ni heheheheehh

NM02 said...

adik, bila nak naik kapalterbang sama maklong lagik?

intan_blur said...

ayah dia relex jek..
steady..hhehehe..

amirah said...

hehehe...comel gilak dak adik ni. beria nak tumbuk daddy dia..sama nagn ahmad nok. suka belasah perut babah dia. nasib guwe terselamat dr kena belasah dgn ultraman jadian tu..

Rai Ourkizuna said...

senak jugak tu kalau tumbuk sungguh2.. hehe..

boleh belikan beg pasir satu.. berlatih..hehehe..

KAMIHIDUP said...

:)

Rasp said...

bila ada menyakat nie yg best nie...
bertambah meriah and mesra kan sis...

Aishah Jahirah said...

nk bermanja le tu...hehee tp ank buah tumbuk sakit jugak le.rasa nk lepuk blk je...

miss Fyqa said...

singgah lama x singgah sini kan. hehe

wahh adik kecik2 pandai menyakat eh..

Nens Collection said...

haha..kalo akak tgk ammar smackdown ayah die..pasti terkejut punyer..mane amek tenaga x th la..kalo baring je mesti kene terjah..kalo kene kt nens rs mau patah pinggang..hoho

Dee said...

anak aku pompuan pun asyik bergusti ngan ayah dorang..inikan pulak anak lelaki..wajiblah kan bergusti bergomol..

Yaya Azura said...

adik tak ajak mama dia bergusti ke?
Saya selalu kena dgn anak jantan sorang tu...boleh demam urat..heheh

N i e Z a said...

hehehe..satu geng...bergurau pon sonok..tahan lasak..hehehe.

norhidana said...

hehehe msti lah anak daddy, se geng, se kepala...

wahida said...

mamawaiz: eh, tak lah...abang pun manja daddy dia jugak...huhu...

Zura said...

lelaki manja...

abah khalisha said...

Cool je bapaknya..balakng kamera??hehehe..mau kena ni..gurau aje ya

4feet8 said...

manja je dgn ayahnya.. teringat arwah abah yg selalu best..

ct rahani said...

sama la kiter kak.. dua2 anak lelaki.. lasak x payah cakap la.. jap2 nk bergusti je kejenya.. hehe..

AnneRaini said...

wah aku pntg betul main tumbuk2 ni...sbb sakit..jadinya anak aku memang kitorg tak ajar bergomol...laki aku serik sbb anak sedara die suka main gusti2 ni pastu die tak tahan sakit kena tumbuk...last2 teruk budak tu kena marah dgn laki aku..hehehe

JaSSNaNi said...

tak per.. tu dia nak bermesra.. cara dia.. nama pun anak laki.. kalau anak umi.. ajak umi main anak patung la plak.. hahahahaha

kakchik@ella said...

comel la dia.

Qhaifa Nur said...

wahida 2 hero, akak 4 lagi bergusti bagai he..he..
itulah anak2......

fiza said...

Alololo...malu plak bila mama amik gambo yer ☺☺

Cho Zila said...

kalau budak lelaki tak gitu tak bestlerkan.. tuler yang suami akak rasa tak bestnyer sebab anak dua2pun pompuan...

Kesuma Angsana said...

seb x pecah perut abah tu!

syiela said...

camtu la gaya dorang..

saya semuanya 4 hero lg la :)

etiey.com said...

Hehehhe haruslah gagah perkasa. Tak elok eh anak jantan lembut lembut :p

HeNRieTTa JoSe said...

anak teruna daddy....buah hati pengarang jantung mummy...sweet moment....biar jadi kenangan smpai besar nnti...

eMMe said...

tgk muke daddy tahan sakit tumbukan manja anak kesayangan dia ni, hehehehe...

JunAina said...

Sejak anak2 dah bosa tak de lagi semua tu... Rindu time depa kecik2...:(

Nafira usof said...

anak daddy~
nasib daddy dia kuat~

anie said...

alolo..tang malu2 kucing yang comei tu

cHeRyNa PiReS said...

muka excited nak menumbuk tu dah jadi muka malu2 eh. wajar letak besok masa buat slide jadi pengantin:P

ieda said...

ahahah anak ayah ! .. ;)

Nisa Greennnpanda said...

huhu~..
sy nye daughter pun ganas cam laki lak, hoho.. Xd

Izan Ishak said...

suka gmb no 1. mmg ada gaya nak terbang.

itu baru 2 org kak. kat rumah saya ni, 4 org hero dok gilir2 serang ayahnya. akan dtg 5 org pulak.. hikhik...

MystoryPic said...

deddy senyum jer kena gusti... ke sbb mama ambil gambar

.:fyzz:. said...

Adik cm berminat masuk.kelas tekewando je ni

akubiomed said...

Gurau kasar nampak. :-)

mama aini said...

ank daddy.. ;)