nuffnang advert

Friday, November 9, 2012

Hari Anugerah Kecemerlangan & Graduasi Sekolah Agama Insyirah

Assalamualaikum semua....

hari Ahad lepas bersamaan 4/11/2012 ada Hari Anugerah Kecemerlangan & Graduasi sekolah agama abang...

 pentas yg simple giler....ekekek...

 abang n the gang tengah tunggu turn utk buat persembahan...

 ok, dah start....dorang kena nyanyi sayang sayang umi....

 jenuh si abang tu practise kat umah...mcm ni lah hasilnya...hehe...comel je budak2 ni...

 :-)

 budak pompuan depan yg pakai baju biru tu lah yg kami pernah langgar mcm dlm n3 ni...

ekekek....comel je dorang buat gaya mcm ni...

lepas tu abang dapat anugerah...ala, bukan anugerah apa sgt pun...cuma dpt matapelajaran terbaik Jawi je...Alhamdulillah...dapat lah stationery set....jadik lah...hehe...

tahniah abang....abang dapat no. 5 dlm kelas, dpt matapelajaran terbaik Jawi....mama bangga...
tapi jgn nakal2 sgt dlm kelas bang, ustazah dan cikgu semua komplen abang suka menyakat budak pompuan...adoi la hai....takmo notti2 okey...



p/s: huhui.....minggu ni minggu bz....byknya event kat ofis ni....

38 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

abg kan hero kene la kacau gadis-gadis kannn :)

N i e Z a said...

hahahhaa..abg nak cari bakal menantu utk mama tu..hehehhe

NM02 said...

abg ngan wawa mcm tak dpt dipisahkan jek... hehehe

Sue-Rya Qistina said...

tahniah abg! haaaaa..selalu kaco anak dara org. ish ish. mmg terserlah kenakalanmu itu. hehehehe

Dee said...

mcm sarah..jawi terbaik..tp budak2 ni kan..kalau masa buat persembahan serius comel sgt kan..geram tgk..

♥ Wina ♥ said...

ahahahh abang romeo!

tahniah abang!

~ yus ~ said...

kecik2 dah pandai ngorat ya...hihi

Tahniah abang...:)

Nens Collection said...

xpe kak..normal la tu notty2 skit..hehe..dh nama lelaki..teknik ngorat kene ade..hehe

Rai Ourkizuna said...

ewah ewah..comel je..

tak sabar aku nak tengok aqil beraksi nanti..haha..

JaSSNaNi said...

comelnye...
dah abis sekolah kan.. :)
anak saya hari graduasi dia 24hb nanti.. sebok dia dok citer pagi tadi.. tapi kita dah tau.. sbb dah dapat surat dari sekolah.. so dengar je.. anak nak bagi tau.. kan..

lieyalatif said...

no 5 tu kire ok tu nok...bijak anak ko....tahniah2...semoga cemerlang dan terus cemerlang tau ....pastu claim adiah ngan mama key heheheeheh.....

ct rahani said...

tahniah abg.. semoga terus berjaya.. bukan notti tuh cuma abg nih mesti peramahkan.. suker nyakat org.. hiks..

atty's said...

Tahniah abang..semoga terus berjaya dalam pelajaran.

Sharifah Nadzarah said...

TAHNIAH ABG...HEHE MOGA TERUS MAJU YE

♥ dak pink said...

Budak pompuan tu bakal jodoh abang kot sebab sentiasa dedekat je nampaknya ;p

♥ dak pink said...

Weeda:

Entri ko yg bawah ni aku tak tengok pun sbb aku takut. Haha.

wahida said...

NM02 & dakpink: haha...kalau ada jodoh wawa ngan abang apa salahnya...haha...wawa tu budak bijak & keletah...ekekek....

man said...

tahniah abg..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Aishah Jahirah said...

tahniah abg...hahaa sakat budak2 pompuan,amboi abg...

ieda said...

tahniah abanggg !
aloor so sweet ada persembahan lagi .. syok tgk budak2 nie buat persembahan , macam2 style ekeke ..

aah abang jgn notti2 tau .. tapi wa , budak lelaki memang notti2 sikit2 tuu ok ape .. dah nama anak jantan ..
cam zahrien lahh skrg dah pandai main suami isteri noook ! ..
fenin hakakk !! ;))

Qhaifa Nur said...

ya ke abang kacau gegirl ni...maknanya dah besar
tahniah abang...moga terus cemerlang lagi...

fiza said...

Tahniah abang. Tersengih2 aku nengok gambo2 nih ☺☺

Nafira usof said...

Tahniah Abang~
budak2 kalo wat persembahan memang comel jer kan~ kiut sgt~

ieja amieja said...

congrats ye abang..boleh usaha lg utk yg lbh baik..dpt set stationary pun jadilah buat pembakar semangat dia..mama bg hadiah apa plk??ekkeke

AnneRaini said...

amboi..romeo rupanya..hehe

Lya Colours said...

wahhh ngorat dalam kelas eh

SURIA AMANDA said...

budak2 buat apa pun comel kan?

RYS AREESA NASIR jr said...

Wah, abang dpt hadiah, bestnya... tahniah! Babang akak dapat nyanyi je.. hu hu

Rapunzeel Cikilolo said...

fuyoo. amek gambar gaya segak tu :)

Angah said...

besaq dh anak taruna depa...

m.u.l.a.n said...

tahniah abang..!!

faraherda.razalan said...

Suke nyakat dak pompuan? Fuh! Besar t, boleh jadik rebutan ni! Kehkehkehkeh!

intan_blur said...

sukenyeee dia...
haritu ank kite termis comunication...
xdpt surat ade majlis tuu..so xdpt la ank intan buat persembahan nasyid n amik hadiah..frus!!

~MommyAida~ said...

Tahniah Abang...semoga terus mendapat kecemerlangan dunia dan akhirat..

akubiomed said...

Happy sahaja abang buat persembahan. :-)

mamawaiz said...

tahniah abang..

Ema Blog said...

comel gaya si abang..

mama aini said...

tahniah abang..