nuffnang advert

Tuesday, October 16, 2012

tak boleh tidur....





sumber: cari.com

43 comments:

mamyharraz said...

kuakakaka
selalu mmg mcmtu aku lettew hihi

Gentleman Frog said...

salam,

Insomnia?

Circusly election an UPSI dilemma

eima said...

dah lama tak gini ...skrg ni pantang letak pala kejap je dah terlena

mamavogue said...

hohoho..
mau ku campak je jam tu..!
pastu sambung zzzzz..hihi

Sue-Rya Qistina said...

pagi tadi mengalami kes mcm ni. huhuhuhu. stress jap :(

Kakzakie said...

Hihi... gelihati kakak:)

Lya Colours said...

ni mesti kopi sebelum tido hehe

NM02 said...

cer celop... kompem lena pyer..

hahahaha

:: Mrs.Eady :: said...

Grrrrrr.......l

Rapunzeel Cikilolo said...

me too... kihkih

Nens Collection said...

pernah gak sy jd camni..pastu mulala xdan luch dh terlentok ats meja opis dulu..haha

Yaya Azura said...

saya letak kepala je mesti tertidur...

Yaya Azura said...

saya letak kepala je mesti tertidur...

Anum Shukri said...

huhuhu...x ingat bila jadi cmni...

*SiRibenMerah said...

tetiap hari jd camneh sis.. :(

Zura said...

selalu mcm nie kak...angin je...

fiza said...

Cuba kira kambing biri2 mcm mr.bean buat tu, sure tido. Aku skang nih memang letak kepala kat bantal jer trus zzzzzzzzz...hormon oxytocin dah kluar katakan, BF mom ☺☺

qemaishak said...

sure sakit kepala sehari suntuk kalau xlena camni huhuhu

JunAina said...

Boleh jerit tengah malam taw kalau jadi cam gitu!

-gedek! said...

uncle kalau tak minom nescafe sebelom tido... macam tu la jadinya!

lizz said...

ala kenapa jadik cam ni....kalo ai tak tdo gini mau pening2 lalat....

Cikgu Ma said...

selalu jd cmni...huhuh

wahida said...

fiza: kahkah...lawak la ko neh...

Eye_nee said...

heheheh...kejung mata ko noksss....

ieda said...

phewww !
kalau macam nie hari2 mauuu x kerja makk noksss !! ;))

Has said...

sadis!! ada alarm clock tu kena baling ke dinding nnt :)

Aishah Jahirah said...

erk stgh jam je baru terlena dah terbangun semula...kesian...huhuu

KhaiRin : anies said...

cm perli sy je tuuu

HeNRieTTa JoSe said...

Pernah jd cmtu...sbb mnum air teh dh lwat...huhuhu....serik....

Aju Mohit said...

alahai siannya hihihi, suh dia jumpa aku yg senang tidur ni

mama aini said...

ehem..selalu juga terjadi kat mama.. :(

akubiomed said...

Tak boleh tidur kalau terlajak lebih waktu jam 2 pagi. :-)

.:fyzz:. said...

Aku pn xleh tdo ni nok..dok bw...hehe

munna said...

paling tak best klu jadi mcm ni.....

fieda said...

mmg pernah kena..

NzA said...

pantang jumpa bantal terus..............zzzzzzzzzzzzzzz...........

Marya Yusof said...

As salam Wahida,

Yuhuuuu... apa khabar? Selalu je jadi gini...huhuuu... Kena minum chamomile tea bbyk bg nyenyak & mudah tidur :)

Kesuma Angsana said...

sian...... hehehe

anie said...

hahaha...stress abes nie

SURIA AMANDA said...

ni keadaan aku last week sampai kena mc...

nur anis said...

hahaha...saya tak suka jadi macam tu...

Myra Jay said...

Fuhhh memang stress kalau kena lagu tu....

Izan Ishak said...

ahahah... hari isnin baru ni mmg tak tidur semalaman sbb en suami takde. takut betul terlajak tidur sbb anak2 ada exam. lepas dorg pegi skolah terus je kebooommm...