nuffnang advert

Thursday, October 25, 2012

Selamat Hari Raya Aidiladha

Assalamualaikum semua...
rasanya ramai dah start cuti hari ni, tapi aku still keje, malam ni baru gerak ke Seremban...

dan dgn kesempatan yg ada ni, aku nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua umat Islam....
kepada yg pulang ke kampung, berhati2 di jalan raya...

semoga Allah memberikan kita semua keberkatan, kerahmatan, keampunan dan kebahagiaan pada hari yang mulia ini...amin....

55 comments:

Anum said...

Selamat Hari Raya Korban

♥ dak pink said...

Aku pun keje di hari Mantai lah yang oi.

=)

Selamat Hari Raya Aidiladha ye.

Ema Blog said...

Selamat Hari Raya Aidiladha...ema pun still kerja gak..petang ni balik kelantan..hope tak makan jem ler

Wak Gelas™ said...

wak pon keje jugak .. slmt ariraya qurban jugakk

Sharifah Nadzarah said...

SALAM AIDILADHA UTK WAHIDA SEFAMILY...KITE PUN KEJE GAK...HUKHUKHUK..

anie said...

salam Aidiladha...

sama la belum cuti lagi....rajin bekerja lagi nie..hahaha..mlm kang baru bertolak ke melaka..dekat je

Mamamya said...

salam aidiladha....

sian aku x balik kg.. meh dtg melaka,x jauh kan dari seremban :)

lizz said...

Selamat hari raya haji..wahida..
samalah kiter bekerja hari ni...huhu

akubiomed said...

Selamat menyambut Hari Raya Korban.

ibu arissa said...

<< SALAM AIDILADHA >>

Athirah Rosli said...

selamat hari raya ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

salam aidiladha ya sis =)

Myra Jay said...

Sama la kita masih kerja lagi rini :)

Salam AidilAdha juga buat akak sekeluarga dan selamat berpuasa pada semua yang berpuasa sunat hari ni ;D

CaDLyNN said...

Salam Aidil Adha utk kak wahida sekeluarga :)

mamavogue said...

Salam Aidil Adha dari mamavogue.

Pun masih bekerja di hari mantai, mlm ni baru balik Gemencheh. Sian pulak terbayang mak mertua buat persiapan sendiri..

mamyharraz said...

Selamat hari raya dear.

aku tak kemana pun raya kali ni sbb mak ada masuk korban kt surau..jd berkampunglah kami kt surau tu nanti :)

nota: tiket flight ke hongkong tu bukan under promo aku beli..nnt dah balik dr sana aku review semua bajet ya :)

Dee said...

aku pun masih bekerja..selamat hari raya aidiladha utk wahida sekeluarga..semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik..

Run Away said...

selamat hari raya....(!)

Rai Ourkizuna said...

selamat hari raya aidiladha noks..

Aju Mohit said...

salam aidiladha buat ida and family, take care

JunAina said...

Selamat Hari Raya Aidiladha nok...janag sok ko kejar lembu yg nak dikorbankan dah le...

Akak raya kat Kajang je...

4feet8 said...

salam aidiladha juga.. adoi..xsabarnya nk g bandung nih..cepatla masa bjalan..hihi..

~MommyAida~ said...

Salam Aidiladha Kak Ida...

NM02 said...

selamat hari raya korban jah!

masuk keje mggu depan kita kira untung ok

hahahaha

N i e Z a said...

salam aidiladha..slmat blk kpg...

JaSSNaNi said...

Salam aidiladha.. SELAMAT PULANG KE KAMPUNG.. hati2 di jalan raya.. :D

Rasp said...

Selamat Menyambut Aidiladha....

hopefully malam nie tak jam lah kat highway tu....safe trip!

Nieda said...

Selamat hari raya haji maaf zahir batin.

e k i n ♥ y u s r i said...

salam aidiladha

Daddy Ziyyad said...

salam aidiladha..

aku pun kirija..tapi kul 1pm kang aku tutup kedai...hihihi..

lepak seremban berapa hari? bleh la jumpa lepak2 makan2 kalau ko free..sebab aku beraya kat Nilai ni

wahida said...

NM02: hahaha...mcm la untung byk sgt...ekekek...

daddyziyyad: aku sampai Ahad nok kat seremban...boleh je nak jumpa ko...apa2 kang aku roger...

faraherda.razalan said...

Salam aidiladha! Peh, msg2 blk kmpg ni. Adehh!

ieda said...

selamat hari raya haji dik !
masak ape nanti .. ;)

Kesuma Angsana said...

samalah kita selamat hari raya aidiladha juga ye

Ena said...

Salam Aidiladha wahida..

Kita cuti.. yeayyyy!!

azi said...

Salam Aidiladha buat wahida sekeluarga......

p/s akakpun keja lagi hari ni....teringin nak raya kat rumah sendiri dulu...lepas sembahyang raya, baru balik kampung...

Sue-Rya Qistina said...

salam aidiladha kak. semoga selamat pergi dan kembali ye. take care :D

Izan Ishak said...

salam aidiladha kak wahida n family...

hati2 bila pulang beraya ye~

Lelaki Ini said...

selamat hari aidiladha

SyamimiNazifa said...

selamat hari raya aidiladha :]

ct rahani said...

salam aidiladha jugak utk akak sekeluarga.. tc.. :)

eLLy said...

Selamat hari Raya noks,
Berhati hati di Jalan raya!
Takut ada lembu yg melintas nanti ... Moooo ...

SURIA AMANDA said...

selamat hari raya nok...balik seremban eh..aku dah ada kat kuala pilah...beraya sbg org demam..terbaring jer ni..

nik ros said...

Selamat Hari Raya Aidiladha :)

Amie said...

Selamat menyambut aidil adha... elok2 pandu kereta ke Seremban.

NzA said...

Selamat Hari Raya Aidil Adha.......

.:fyzz:. said...

Hampa sekeluarga hati2 yer du jln raya..selamt hari raya korban nok

Cik Nor said...

selamat juga..

khairul said...

salam Aidiladha dr saya juga

Angah said...

selamat ahri raya,ko balik seremban ye,ku balik gemas...huhu....tp harini dahkeja balik...

Tihara said...

as salam,

salam aidil adha wahida..tak sabo nk baca next entry :)

ieda said...

belum terlambat rasanya dik
selamat hari raya aji
ari nie sehari layiee utk korban ;)

nur anis said...

salam aidiladha kak..dah kerja ni..hihi..

aizamia3 said...

selamat hari raya Aidiladha..

singgah dari blog DaddyZiyyad.. ;)

mama aini said...

sori dear baru dtg sini..salam aidiladha dr mama juga..
lambat sikit wish bolih?..ha2x..
** mama buatkan hantaran blogger yg nak kawen minggu depan.. tu yg tak sempat BW tu.. :(