nuffnang advert

Tuesday, October 23, 2012

pampers mahal la sayang ooii...


dia boleh pulak buat main diapers tu...ekekek....



sumber: cari.com

46 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hahahahahaahhaahahahahaahahhaahahahahahahaaa!!!!!

SYANI said...

Memang bikin ibu naik hangin ni..

JaSSNaNi said...

hahahahahaha... rugi mommy tau.. :P

cheqna said...

tepuk dahi..hahahahaha

Anum said...

sabar je la

mamasuri said...

kui kui kui

Aisy Nasiha said...

kreatif ni....

Qhaifa Nur said...

ni mesti masa mamanya tak ada kat umah...
tuh yg berani buat hik..hik...

mamavogue said...

aduiyaiii...
bazir la nak oii!

♥ Elin ♥ said...

hahahahah apa..ninja pempes eh!

~MommyAida~ said...

hikhikhikhik...lawak lawak lawak lawak..

Kakzakie said...

La... jadi ninja la pulak..

norhidana said...

hehehe msti dia pakai jenis yg murah tahap cipan tuh

faraherda.razalan said...

Yg blkg duk melalak tu nape?

CintaZulaikha said...

hahhahha...bikin panazzz nih..

CintaZulaikha said...

hahhahha...bikin panazzz nih..

N i e Z a said...

hehehe...koyak dompet ibu...

m.u.l.a.n said...

adoi kus semangat...

wahida said...

faraherda: tu lah pasal...kesian adik dia kat belakang tu...

Cik Zaniff said...

atoiii..cm sekupang dua je..sabo je la

mamawaiz said...

Ni mesti bapak tokei pampers..hahaha

*SiRibenMerah said...

neh mak dia sure bosan neh.. tuh psl la boleh layan anak main pampers..

Rozita said...

yg belakang tu dah nangis jerit2 dah tengok tu..

HeNRieTTa JoSe said...

uiks...kreatif.......

syiela said...

kekekeke.. kalau saya mau bertukar jadi naga berapi ni

Mooniqueen said...

Kretip sungguh...

qemaishak said...

berdoa jgn la ammar wat peel gini kak oi hahahahaha

amirah said...

adik frust tak dapat nak join sekaki!

Munnafendy said...

melalak adik die kat belakang tu!

Izan Ishak said...

ahahaha... jadi robot pampers gayanya tu!

mrs gold said...

siap la kena sekeh ngan mak dia satgi...:)

JunAina said...

kehkehkehhh...siap baik pampers adik kalau pampers mak dia wat cam tu mau kene debik sungguh2.

RULZA said...

ni jadi gaban..:) adik saya pernah buat juga..dia jumpa yang ladies punya kemudian buat roller blade..:)

terkejut semua orang!!!

sian adik dia mennagis..huhu

cHeRyNa PiReS said...

Huissshhh...dah macam Power Rangers dah nieh!!!

umialya said...

ha3...

Rapunzeel Cikilolo said...

siap ada penahan lutut tu...

khairul said...

kah3..haraap2 leh pki lagi pam[pers tu

Angah said...

adoiyaii mcm2 ....

ieda said...

adehhh ;))

munna said...

hehehehe... dah mcm hantu pampers dah rupanya

Kesuma Angsana said...

mcm2lah budak2 ni hehe

Aishah Jahirah said...

dah rupa apa dah budak ni...nak kata model pampers xjugak...

mama aini said...

satu pembaziran..he2x..

Ema Blog said...

si adik melalak kat belakang sebab abg ambil pamper dia agaknya

akubiomed said...

Mahu tukar kaler hijo bila lihat macam ini. :-)

Anonymous said...

Ni mesti bapak tokei pampers..hahaha