nuffnang advert

Thursday, October 18, 2012

geng pelangi bersama NeenaAnuar gojes...

Assalamualaikum semua...
sekarang baru berkesempatan nak update kami geng pelangi bergonjeng kat rumah NeenaAnuar...geng lain berzaman dah update...aku jugak yg ketinggalan...kehkeh...

 kami Geng Pelangi dijemput oleh Neena ke rumah dia kat Bukit Indah, Ampang pada 22/9/2012 yg lepas...dia ada buat makan2...so, kebetulan geng pelangi semua available masa tu, apa lagi, dah jadik mcm gathering pelangi lah gamaknya...

 bergambar dgn tuan rumah, Neena gojes...dia mmg gojes...mmg sweet...pertama kali jumpa dah rasa mcm byk kali jumpa sbb dia ni ramah giler, byk ckp...best....mcm2 citer dia kongsikan...
makin sweet dia lepas bertudung ni....
oh, dgn neena lagi...haruslah bergambar dgn dia byk2 sbb neena ni one of my favourite blogger...aku admire blog dia sbb gambar2 dlm blog dia semua ohsem2...meletup!! dan cara dia bercerita mmg sempoi..
neena, laki aku pun suka skodeng blog ko nok...laki aku pun selalu puji gambar2 yg en. teman amek tu...very the superb...
masa ni, dia preggy...kami cukup gembira dgn berita tu...tapi sekarang dia miscarriage...takpe neena, Allah itu Maha Besar...dia akan beri sekali lagi moment manis preggy next time...InsyaAllah...kami semua doakan utk ko...

masa perjumpaan di rumah neena, ada blogger2 lain jugak...yg tgh berdiri pakai tudung turqouise tu ina achik...

lepas ni kami nak pegi ujibakat jadik model...ahaks...

bersama ina achik...festaim jumpa...kesian ko nok...aku peluk ko kuat semcm sampai ko terkepit gitu...ekekek...mak jemah ni kan over...
cun kan ina ni?

ni pulak bersama mimy hamid...very the comel minah ni...semlm beday dia tau...semoga ko diberikan kesihatan yg baik selalu hendaknya...
festaim jumpa jugak...dia pun dah bertudung sekarang ni...dah bertudung makin berseri2....

ni pulak kesemua geng pelangi...festaim semua geng pelangi berkumpul tau...sebelum ni bukan main susah nak kumpulkan kesemua geng sbb masing2 ada komitmen sendiri...terutama nya aku lah yg susah nak commit ngan semua event pelangi ni...nasib baik dorang memahami...tapi kalau aku available, mmg aku tak tolak punya nak jumpa dorang ni...

oh, miss them so much...rindu kenangan2 kami kat Jakarta-Bandung....serius rindu...

selain kami Geng PelangiIna Achik dan Mimy Hamid, ada jugak beberapa bloggers lain yg berkunjung ke rumah NeenaAnuar...nilah kesemua blogger2 tu bersama anak masing2...mana yg tertgk n3 ni, aku tak letak link, bolehlah drop komen, nnt aku masukkan link...

selamat berkenalan to everybody dan tengs Neena atas jemputan yg sgt special, layanan yg mesra dan hidangkan makanan yg sedap2...sayang korang semua...



p/s: esok nak masuk gambar2 Geng Pelangi 'menggila' di rumah Neena...kehkeh...

57 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

kenape ko sorg pakai baju kurung??hehehehe....

wahida said...

mrs.eady: sbb baju kurung best!!

ieda said...

wahhh meriah
aah kannn ko memang ayu dikk
terserlah tau ..
sib baikk ko sowang je pakai baju kurung .. jadiii koo memang jadi tumpuan kami ;))

aah lah neena semakin manis dgn style tudung tuu .. akak x tahu dia dah pakai tudung .. dah lama x singgah umah dia ;)

Anum said...

terbaik la
dpt jumpa blogger femes

Sue-Rya Qistina said...

bestnya dpt jumpa kajol malaysia ni. neena ni mmg gorgeous n superb kan. body dia cantik, manis orgnya. saya follow gak blog dia. kesian dia kan, xde rezeki anak. xpe neena, insyaallah ada rezeki di masa akan dtg. Allah akan bagi yg terbaik lps ni. :)

amirah said...

meghiahhh!!

anie said...

all with colorful pic....

;) Fm da sampai...tq dear..

wahida said...

anie: dah sampai? alhamdulillah...lega aku dgr...

Nens Collection said...

sume comel2!..gojes!..hehe
kak neena tu lawa kan kak wahida,nens suka tgk muka die..cantik!

baju2 die sume trendy!..hehe

eLLy said...

Puan Wahida,
Link saya ialah http://ellywithlove.blogspot.com/
HaHaHaHa *aku rindu Pak Cheppy*

Rai Ourkizuna said...

meriahnya gang pelangi..eh comel la kasut ko noks..

Eye_nee said...

best lah tgk geng pelangi ni sis....kalau nak menjoinkan diri..ambik borang kat mana??...hehehehe....

wahida said...

elly: hahahahahahaha....tersedak pak ceppy dgr...

eye nee: takde borang....jom gather2 pas ni nak?

mamyharraz said...

meriahnya dpt berkumpul ramai2 .. dar alam maya dpt bertentang mata mmg best kan..

Saya Disini said...

wah...bestnye..model cntik semua ni

Kesuma Angsana said...

wah best2 happening sungguh yek

SURIA AMANDA said...

seronok gile..ko ni nok..umah neena ko dah pi..aku yg se daerah ngan family mertua ko ni x jumpa2 pun...hahahahaha...

mamasuri said...

wah seronok..
aku tak pernah ada geng2 blogger gni..
mesti best kan..
geng blogger/bestfriend aku hanyalah puan dana jer...hehehe

lieyalatif said...

betul2...die pun macam ko la nok...amik gambar pandai...n gambar2 kat blog semua cantik2....

AnneRaini said...

jelesnya aku nok...aku tak pernahpun jumpe blogger sbb aku pemalu...ko caya tak?hehe

balik ni aku cek. kalo takde aku roger ko.

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia..hot2 semuanya ni..

Lya Colours said...

best tengok uols ni. happy je. mana pic makan! itu yg penting weyh. hihi

wahida said...

suria amanda: ko selalu ke balik n.9 nok?

anneraini: serius aku tak rasa ko pemalu nok...
ok, sampai ke tak sampai ko roger aku tau...

lya colors: sampai x ingat snap pic makanan ko...hahaha...

fiza said...

Meriahnya.

♥ dak pink said...

Alhamdulillah tengok Geng Pelangi sekarang.

=)

Happpy for GP!

mummy alisha said...

nak jadik geng buley? haha...

*SiRibenMerah said...

yeay.. akhirnya da update..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

bestnye dpt jumpa kak neena..

N i e Z a said...

meriahnyer...

Qhaifa Nur said...

kecoh mesti punyalah wahida, bila geng pelangi bertemu......

Tihara said...

as salam,

pheww ada geng pelangi..gempak,akak ni geng selebet, leh tak join geng ni wahida?..kiki nak p tgk blog neena sat :)

♥MAMASYAZA♥ said...

wow memang nampak meriah, so kalerful

wahida said...

tihara: mana ada akak selebet...jom2..meriahkan pelangi...

lizz said...

semua nyer hot2 n comey...

Rasp said...

syukur sangat kita dpt jumpa ritu...
akak pun slalu miss event GP nie...
blog u pun mantops sis...
suka tgk pics yg u amik and cara u bercerita very the best....
tuan punya blog harus lah best....

nie dah puji baeeekkk punya ...
kena belanja nie hehehehhehehe...

Daddy Ziyyad said...

memang pelangi lah nok! ahahaha..meriah macam macam color...

sure bingit korang kat tepi pool tu kan...guard nepal tak dtg sound ka? ekekekeke

Aju Mohit said...

cuba makan eskrem paddle pop, siyes pelangi dah hihihi, nak joinnnnn!!!!!!!!

wahida said...

rasp: jom kak, saya belanja cheese nan...ekekek..

daddy ziyyad: security nepal pun takut tgk kami...wakakaka...

Kakzakie said...

Seronok kakak tengok bila ada blogger yg gather-gather macam ini..

cHeRyNa PiReS said...

Ini ada tengok kat blog Kak Dee hari tuh. Memang pelangi:)

Aishah Jahirah said...

meriahnya.....mmg boleh jd model...

InaAchik said...

nice to meet u jugak!!!
aku juga slalu skodeng blog ko sebab suka tgk gambo ko jenjalan... :)

azi said...

Wahida...
Seronok akak tengok gambar wahida dengan rakan2 blogger....wahida nampak manis berbaju kurung....akak sukaaaaa....nampak ayu gitu....:)

p/s kalau wahida suka blog Neena, macam tu le akak suka blog wahida ...semua yang ditulis dan gambar2...memang "menangkap"..(kata orang kedah...)

Lissa said...

bestnye gathering cmni. lisa tak pernah dpt peluang gathering. maluuuuu nye pun satu hal. aduhai..

khairul said...

semua femes...segan nk join

Cikgu Ma said...

hot dan gojes..haha
bestnya gather2....

ieja amieja said...

pertemuan yg berwarna warni mcm pelangi..memang gojes!!wahida tambah ayu bila pakai tudung..seyes..sweet je muka tuh..

nur anis said...

wahh..meriahnya..:)

JunAina said...

Wahhh...dulu ada baca dan negok gambo kat blog Dee..

Beshkan ramai2 gather2...

Dee said...

geng kecoh camnilah..tu belum jerit2 anak2 masing2 basah lencun..

serius..aku pun rindu saat2 manis di bandung..huhu..

blog neena ohsem..blog kau pun apa kurangnya..ohsem smpi aku wajib terjah..hehehe..smpi kalau kau tak post entry..aku ;(

Mimy Hamid said...

auwww aku teruja la entry ni...aku pestime jumpa ko pun rasa terharu..dpat jugak kita bertentang mata....keep in tpuch tau

wahida said...

mimy hamid & ina achik: nice to meet both of u...
harap dpt sembang lebih lama pas ni...rindu korang...

NeenaAnuar said...

first of all nak say TQ so much pada korang2 semua Geng Pelangi coz sudi bertandang ke rumah I hari tu! serious suke ngan korang yg tak segan silu dan pandai bawak diri coz tuan rumah tersangat lah buzy melayan tetamu... hihi..

secondly, Thanks a lot for the FM dari Bandung!

Thirdly, blog you pun apa kurangnya.. gorjes jugak sbb gambar2 semuanya cantikss menarikss jugak!

Forthly, segan ngan korang2 semua sbb buat dah entry bertandang ke rumah I nie sedangkan tuan rumah sendiri tak sempat lagi nak create own entry di blog sendiri! hehe..

Insyallah, lambat macam mana pun.. for sure akan update jugak @ I'm Yourss nanti ye! :)

wahida said...

neena: kehkeh...bukan FM Bandung nok...FM Medan...

NM02 said...

moga keakraban geng pelangi kekal selamanya...

Nazayiena said...

Meriahnya bila dpt berkumpul bersama.

NeenaAnuar said...

eh silap! haha... FM Medan.. sorry dah banyak ubat dlm badan.. terus jadik pelupa sokma aihh! hehehe..