nuffnang advert

Friday, September 7, 2012

special parking...


baik punya perli.....ekekek....
lepas ni kena beli kapur byk2...nak buat camni gak...ahaks...



sumber: cari.com

34 comments:

lieyalatif said...

hahaahahah......padan muke gak wey..dah elok2 space parking tu tapi tamo ikut...haaa kene sejibik ekeekekekek

Nens Collection said...

bagus jgak tu, len kali beli spray, spray ats kete terus..haha

Nieda said...

bijak2

AiNiEy said...

hihihi.. xpsal2 kena perli..
nak copy n paste this pic boleh?
nak buat entry sal nih.. :)
nway salam perkenalan..

http://themanisdiaryofme.blogspot.com/2012/09/rahsia-kecantikan-kulit-adira-af.html

wahida said...

ainiey: rasanya saya buat disable right click kat blog ni...

but anyway, hi dear, salam kenal, tengs drop by sini ye...nnt kang saya terjah sana pulak...

fiza said...

Rasakan ☺☺

p/s: mekasih kerana sudi mendengar.

wahida said...

fiza: it's ok dear....nangislah kalau perlu...istighfar byk2 dan teruskan berdoa....

aku sayang ko!!

Kakzakie said...

Mesti malu empunya kereta tu.
Kreatif juga yg memperli..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

parking tak boleh blah...

Kesuma Angsana said...

he he mmg special tu!

Cik Awin said...

agk2 laki ke pompuan yg parking cam gini?

Anum said...

HAHAHHAHA

:: Mrs.Eady :: said...

hhahahahahaha...aahahahahahha...

norhidana said...

bgs gk kan kalu dpt bt kt org2 yg paking ikut suke je...

MamaEma said...

memang pantang lah kalau ada org yang park camni...

MamaEma said...

memang pantang lah kalau ada org yang park camni...

Sue-Rya Qistina said...

kat area rumah saya ade jugak spesis yg jenis camni. letak kete ikut suka dia je. x pegi sek memandu kot. hahaha

SURIA AMANDA said...

kat mana ni wey...hhahahahahaha....adeh...

GreenJade said...

wowowo chantikkk punye landing...kaki & tgn tak bedung gamaknye...tak pun belajo sivik tak khatam betui2..hihihihih

NzA said...

kalau dpt parking rumah ok gak tu....

Rai said...

seb baik dia tak spray atas keta kan.. hahaha.. patut lukih gamba wheelchair sekali.. parking orang cacat..

syiela said...

hahhaha.. kalau tak terasa saja sangat la tu

mama aini said...

wakaka..baik punya ayat !!.. :)

fara said...

Terbaek! Hahahaha~

Shasha Mohamed said...

Hahaha... Ini amaran nih!
Lain kali kalau letak camni lagi apa lah agaknya keta ni kene ek?

HeNRieTTa JoSe said...

Hehehe...amaran yang sweet....

TF said...

haha..bleh beli kapur bebanyak jugak cenggini gayanya..

Granny Hani said...

terbaek...

JunAina said...

Good idea...nak lagi siyookkk beli cat spray!

ieda said...

ahahhaha .. macam2 ;))

izz iizza said...

ni nk perli ni..hihi

nur anis said...

hahaha..terbaikkk!!

Dilla Ady said...

baeeekkkk punye perli!

akubiomed said...

Boleh mengundang kemarahan. :-)