nuffnang advert

Friday, September 7, 2012

kawan-kawan

Assalamualaikum semua....
nak masuk gambar gi beraya rumah kawan2...hehe...

masa ni gi open house rumah Amy, alololo sian Zaim tu, menangis pulak...tapi baby Amy ni comel tau...sedap2 badan budak ni..gerammm!!

p/s: Amy, semlm aku asyik tgk gambar2 Zaim ni masa dia kat rumah sis Rasp hari tu...pandai dia posing depan kamera nok...comel betul anak ko...

 ni pulak masa beraya rumah kak Dee, dtg rumah kak Dee tak plan pun sebenarnya...main terjah je...balik rumah Amy, terus ajak hubby beraya rumah kak Dee...

 ni pulak geng2 pelangi memenuhi jemputan open house sis rasp....masa ni geng pelangi hampir mengumpulkan semua ahlinya...tapi masih tak cukup sorang sbb Nor masih beraya di Kuching...
ni lah akibat bila byk sgt kamera, semua mata dah pandang ke lain...kehkeh...
duduk di sofa dari kiri: pepelsweetdarlingmy allellywithlove 

yg ni pulak beraya rumah member lama kami...laki bini sebelah kami tu adalah rakan sekerja kami masa kami kat ofis lama dulu...dorang ada anak kembar dah umur 4 tahun pun...punya lama lah kami tak jumpa....

ni bukti bila dah lama sgt tak jumpa...bersembang bagai nak rak sampai tak perasan hubby amek gambar ni...ekekek...mengimbau kenangan manis kekdahnya....ahaks....


p/s: tengs uolls...makan semua pun sedap2...esok ada lagi open house rumah geng pelangi...tak dpt join...huhu...

52 comments:

*SiRibenMerah said...

ala sis.. nape x dpt join?
matktok sis eida n sis nor pon akan join skali..meh la kita beramas mesra.. oooppps~ hehehehe... ok2 sedih kalo sis x join.
sob sob sob sobbb~

CikPuanHaLia said...

Bestnya dpt gi berumah kawan2. Tp skng ni budaya kunjung mengunjung macam dh kurang kan. Kalau tkde open house mmg org tkkan datang umah.. BTW, selamat hari raya beb..

fiza said...

Seronoknya.

Sweet ker kak dee bertudung ☺☺

wahida said...

siribenmerah: tak dpt join sbb adik aku nak dtg beraya rumah aku...siap nak bawak awek dia...ekekek...tak sabar nok nak tgk awek dia...haha...

♥ Wina ♥ said...

bestnye dapat berkumpul dgn kawan² macam nie esp yg dah lama giler tak jumpa..mmg sembang x pandang kiri kananlah kan? ngeeee

SURIA AMANDA said...

nok..cuma lom ada gambar ngan aku kan? mesra kat blog..tp jumpanya tak lagi...

:: Mrs.Eady :: said...

alahaiiii sweet nyer! :)

wahida said...

suria amanda: aku pun teringin nak jumpa ko nok..InsyaAllah one day nnt kita jumpa okeh...

Kakzakie said...

Manis-manis belaka jadinya. Kakak tengok wahida pun semakin cantiklah sejak bertudung(ikhlas nie tau...)

fara said...

Meriahnye gamba2!
sume nmpk happy jee! :)

Riri Yoorin said...

best ye kak dpt g beraya umah kawan2.. kita ni xdpt lagi nk beraya umah kawan2 ada jer hal2 ye hehe

norhidana said...

selagi blum abis syawal mmg kejenyer mkn je kan kak... huhuhui

Zana Adieyza said...

seronoknya dapat beraya rumah kawan2 kan.. terubat rindu.. kalau nak jumpa hari biasa tu bukan x boleh, tp mcm2 hal kan.. masa raya ni lah kena ambik kesempatan jumpa kawan2..

nuyui a.k.a miss YUI said...

geng2 meletop ni..hihi

AnneRaini said...

thn ni aku langsung tak pergi ry umah kawan2..huhu sedih.

faraherda. razalan said...

Wah!! Meriahnya! Syok bila ada undangan open house mcm ni. Kwn2 aku seme jauh dr KL. Huhuhuhu....aku je yg sesat kat sini...

Nape aku tgk makin hari makin lawa je ko ni?

=D

miss Fyqa said...

best dpt jumpe kwn2 lama..ye x akak? :)

[sutera kasih] said...

best bla dpt beraya dgn kwn2 kan :)

Daddy Ziyyad said...

cop! aku dah seminggu tak ber blog...memang Dee dah bertudung eh?

wahida said...

daddy ziyyad: ye nok...Alhamdulillah...

Munnafendy said...

woo meriah beraya ngan kwn2 geng pelangi...ngn blogger lain xde join? :)

wahida said...

munnafendy: blogger lain tak tau no fon, kalu tak, mmg aku dah terjah...haha...

atty's said...

besh kalo dpt beraya ngn kawan2 nie.

|| NaFiRaa || said...

beraya sakan ko nok~ best2~

Asrul "iLham" Sany said...

wahhh, gathering glams ~

Anum said...

seronoknya beraya

Emy Tak Kecik said...

lain plak muka ko bila bertudung...bertmbah manis ekekeke

Dee said...

aku suka kau dtg umah aku walau aku tak buat open house nok..sebenarnya boleh je gi beraya..xyah tunggu open house kan..aku tunggu supir aku tu free..skrg dia bz..dia free jwbnya aku kena terjah umah kau lepas rayalah nok...serdak kuih raya ngan teh o kosong pun aku ok je..hahaha..

btw..thx dtg umah aku..aku sebenarnya smpi skrg terbyg2 muka kau..dgn mata yg sebak tgk aku..syukur alhamdulillah..kita memilih jalan yg lebih tepat utk mencari keredhaan Illahi dan suami :)

Dee said...

aku suka kau dtg umah aku walau aku tak buat open house nok..sebenarnya boleh je gi beraya..xyah tunggu open house kan..aku tunggu supir aku tu free..skrg dia bz..dia free jwbnya aku kena terjah umah kau lepas rayalah nok...serdak kuih raya ngan teh o kosong pun aku ok je..hahaha..

btw..thx dtg umah aku..aku sebenarnya smpi skrg terbyg2 muka kau..dgn mata yg sebak tgk aku..syukur alhamdulillah..kita memilih jalan yg lebih tepat utk mencari keredhaan Illahi dan suami :)

ieda said...

wah seronok beraya umah BFF nie
kalau duk dekat area KL memang puas
nie akk semua jauh2 huhu

apa2 pun sure meriah bila berkumpul kan dik ;)

ieda said...

wah seronok beraya umah BFF nie
kalau duk dekat area KL memang puas
nie akk semua jauh2 huhu

apa2 pun sure meriah bila berkumpul kan dik ;)

Sue-Rya Qistina said...

best2!
nak2 kalau jumpa kwn2 lama.
mmg seronok x hengat donia!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

meriahnya....
wahida nampak bertambah manis

wan nurul hezrina said...

seronoknya.nurul tak berkunjung pun umah kengkawan sbb jauh..huhu

Ena said...

bestnyer..

tiap2 tahun korang gather raya ekk.. suka suka.. tompang hepi je la..

Cho Zila said...

memang sesangat suka ler beraya rumah kawan.. wahai kawanku jemputlah kawanmu ini datang rumah...

eLLy said...

noks tak datang? .. huk sentap!


nak hilangkan sentap aku, sila masak sedap2 supaya aku boleh serang ke rumah ko pulak!

JunAina said...

Ko dik memang gila ambik gambo kan...akak kalau dah gi open house memang lupa semua bab gambo2 nih ingat makan2 je tapi rasenye kalau guna kamera macam ko tu mesti akak inggaaatttttt...heheheee...

HeNRieTTa JoSe said...

Betsnye beraya...

AzuraFazil DIN said...

meriah btl

Rai said...

meriahnya rancangan makan2 ko kan.. jeles aku...

munna said...

bestnya lagi2 bila dpt jumpa member2 lama

Nens Collection said...

mmg sonok jumpa member2 lama kan..lupa laki jap..haha

eima said...

kami tak byk open house.....huhu

Kesuma Angsana said...

betul2 beraya ye tahun ni

MamaEma said...

seronok ada geng...dpt beraya dan kumpul ramai-ramai..

SangRatoo said...

meriahhh..syok kan jumpa kawan².. :) apa cer mama sherry ni??bila die nak hapdet..ni permintaan tau.. :P

mama aini said...

meriahnya raya !!!..bestnya dpt jumpa kawan2 & beraya bersama..

izz iizza said...

best dpt raya ngan kawan-kawan camni..:)

Dilla Ady said...

byk gak gi beraya, open house sane sini...tpi sumenye segan nak amik gambar...tak leh jadi ni, tahun depan gi beraya nak amik gambar le..

Myra Jay said...

wahhh bestnyer jumpa rakan blogger :)
Meriah je nengok ;)

Alin Marlini said...

serius...ko manis bertudung...