nuffnang advert

Tuesday, September 4, 2012

amboi, besarnya mata....

Assalamualaikum semua...
nak tayang gambar anak buah aku yg bulat mata dia tu....bukan sekadar bulat dan besar, mata dia dah terbeliak gitu...haha...tapi aku rindu budak kecik neh....geram je rasa...

 ko tgk tu, bukan main besar lagi mata dia....

pernah buat n3 kelahiran budak kecik ni kat sini

 mata hitam awak besar la Chinta...maklong geram tgk...

 sekarang dah 5 bulan, tapi maintain halus....takpe, yg penting ko buat maklong geram sentiasa ngan ko Chinta...

mak dia tgh sedap menikmati juadah di pagi raya kat belakang tu ha....apa lagi, aku pun rembat si Chinta ni, tapi meraung mintak lepas...nyammmmmmpahhhh...

nnt ko, ko balik Senawang kang, mmg maklong gomol2 ko Chinta sampai ko lemas....ekekek....

65 comments:

Lya Colours said...

bulatnya mataaaaa

Neeza.Areef said...

besonya mata

♥ dak pink said...

Mak oiiii memang besar sangat ni mata Chinta.

anie said...

bolatnye mata..siap pakai celak kan....

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi mata dia..

wan nurul hezrina said...

ek nok aku teperanjat memula tgk entri ko.mmg si chintanie matanya bolattt sungguh n besar..huhu

nama dia pun shedap gak..huhu.nama dia mmg chinta jer ker?

wahida said...

anie: ha ah, mak Chinta ni suka pakaikan Chinta ni celak...

wan nurul hezrina: nama dia Chinta Qalesya Imanee

mama maman aka yana said...

mmg bulat... cutenya pakai baju kurung..:-)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bulatnya mata dia....
comel pulak tue berbaju kurung

ieda said...

uishhh besar dan bulat mata chinta nie .. alooor geram lak tgk ...siap pakai celak lak tuu

nie musti mak dia masa ngandung suke dukk bulat2 kan mata bila tgk sesuatu ekkee ;)comel ngan haid band purple tuu ...

Anonymous said...

Peliknya muka dia.

lieyalatif said...

bulaaattnye bijik matoooo...geram tgk hah...siap bercelak lak tu.....he he he he...dah mcm anak ko dah nok....

Eye_nee said...

rakusnya maklong ko ni Chinta...mmg patut dia nangis macm tu...

wahida said...

ANONYMOUS: TAK YAH PELIK, DIA TETAP KEJADIAN ALLAH YG MAHA AGUNG....DIA ADALAH KURNIAAN ALLAH YG SGT SUCI..
TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN

wahida said...

ieda: kak, bukan haid band la kak, head band...lain benar bunyinya nnt...hehe...

wida said...

Bulattnya mata

Cho Zila said...

mak sedara dia berseri2 nampak mukannyer...
nanti cikgu dia senang nak ingat kalau dalam kelas antara ramai anak muridnyer......

inazamri said...

bulatnye mata..siap pakai celak cantik tu..eh ye ke pakai celak or mmg semulajadi

wahida said...

inazamri: mmg dia pakai celak kak..mak dia mmg suka pakaikan budak ni celak...hehe...

SURIA AMANDA said...

mak aiii...aku yg nengok ni rasa mcm nak gigit2 jer dia..mata besor..tp orgnya halus..cute...

Tina Othman said...

amboi mak long, kemain lg nak gomol chinta ye, cantik nama dia ye

SangRatoo said...

boolattnya mata diaaa..hehehe..sure ikut omak eh..hehe :)
Da..samat hari raya ye :)

Acik Erna said...

assalam wahida..memang bolat sugguh mata dia..
seronok kalau dpat mengusik budak kecik sampai menangis ni..comel je

nur anis said...

bulatnya mata diaaaaaa...

Rai said...

amboi..bulatnya mata..macam marah pun ada..hahaha..

Nizam said...

Besar nanti mesti comei ni...

Bitt (double IS) said...

besar mata dia...suka mesti cantik dah beso nanti..

nama dia chinta ka? sedap mehh

Cikgu Ma said...

terbeliak mata dia..hehe

mata hitam dia biasa jerr tu kak, anak buah saya penuh mata hitam dia..sket sangat nampak mata putih...

amirah said...

bolatnya mata chinta..yela kan halus je chinta ni.

Sue-Rya Qistina said...

mmg bulat sungguh mata dia kak. geram je tgk kan. nnt dh besar, xyah susah2 nak pakai contact lense dan eyeliner utk kasik besarkan mata. hehehe

ros_reeza said...

alalala..comelnya dia berbaju kurung.. hihi..

SyamimiNazifa said...

besar sangat O.O

Dee said...

xyah sibuk2 nak plastik2 or pakai lense..semulajadi besar..comel je aku tgk..geramkan..nama pun best..

makchaq said...

Suka... makchaq memang suka budak2 kecik...
anak makchaq yg sulung masa kecik matanya macam ni, tapi bila dah besar jadi kecik pulak...

mata chinta ni mesti jadi macam mata mak dia.. dari tepi pun boleh nampak mata maknya cantik..

Rasp said...

mahal tu mata dia...
cantiks...
nama pun sweet....

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiiii bulatnya mata, siap pakai celak lagi...sweeettt

Has said...

cantik mata! besar2 nnt x yah dah nk pakai cl yg nk bagi anak mata besar tu dah...

izz iizza said...

yer la bulat tul mata dia....ni dh besar kalau marah mahu lagi bulat ni..hihi

norhidana said...

nk lak tu letak celak kt mata, pandai dia nk melawo heheeh

AnneRaini said...

tu die mata.. kemain galak lagi...

MamaEma said...

memang bulat mata dia..

fiza said...

Mata beso...mata bulat...tomeinyaaa ☺☺. Sebaya qhalif.

Hanis Azla said...

comel.. geram tgk..

NzA said...

ni mmg betul2 bulat....mcm anak patung....

HeNRieTTa JoSe said...

Blatnye mata.....someiiiiii

Qhaifa Nur said...

wahida, besarnya mata dia...comel betul...bergaya pula dgn haid band...semua orang geram ni...

Nens Collection said...

bulatnyerr..betol2 bulat ni..
igt edit td kak wahida..
but baby ttp comelll..;)

wahida said...

nens: hah? edit? takde maknanya...tu betul original punya besar la nok...

jeBateja said...

Mato dio bulat tu takut kat mak long dia kot......ahakz

eda_ej said...

tokojut nengok mato dio.. huhuhu..

Anamarza Sue said...

ikut mata maknya ke

Salina@IbuAqil said...

Uimakkkkkk mata..
Ni baru btoi mata galak ni sis..
:D

wahida said...

anamarza sue: ikut mata apaknya..haha...

-Sara- said...

perghh biar betoll!! bulat giler!

syiela said...

bulat giler mata dia.. geram!

Zana Adieyza said...

boooolatnya mata dia kak!!!!

Kesuma Angsana said...

wei mmg bolat betul lah!

CaDLyNN said...

amboi! besa btul tu..

Dilla Ady said...

mak aihhh..mata dieeee....bulat btul!

sian kak tgk die meraung kena peluk ngan akak tu..huhuhu..

eLLy said...

MULATTT NYE MATOOO :)

mama aini said...

ehem..wah wahida pun sdg practice nak dukung baby mcm mama jugak ke?..he2x..ehem comil chinta ni..

akubiomed said...

Bulatnya mata. Ingatkan lelaki rupanya anak buah perempuan.

Zura said...

bulat n besar nye mata...mahu gantikan heliza helmi nie...hikhik

lizz said...

comel..siap pakai celak lagi...

[sutera kasih] said...

comelnya...bulat matanya ehhh