nuffnang advert

Monday, August 27, 2012

ikutlah ckp mak....

nescaya mesti laris.....hehe...



sumber: cari.com

34 comments:

Arjuna Silvera said...

Mak kamu suruh beli yang murah murah kan....

:: Mrs.Eady :: said...

baik mak!

mamavogue said...

sayang makk! hehehe..

Aishah Jahirah said...

kalau semua ikut jual murah2....best tu...mmg terlaris le...

wida said...

hehehe..dengar kata peniaga ni

Nens Collection said...

alaMak!!..mane ni..hehe

akubiomed said...

Anak mak nih. Ikut cakap mak insyallah berkat. :-)

BeRRy MuMMie said...

mcm ni pun ada kan...haha

Dilla Ady said...

cak!

salam lebaran kak wahida..

tak tau akak ingat lagi ke tak kt kitew..nk tinggal komen kt entri atas..mak aih, byk no takut akak tak perasan nnti..

takde pulak jumpe tag mcm ni kt bazar kluang aritu...kalu ade akan ku ambil gambar jugak..

wahida said...

dilla ady: hai dear....
mana menghilang selama ni...

of coz aku masih ingat kat ko...

ieda said...

yelahh mak !! ;)

izz iizza said...

hehe..pandai jer depa ni promote ya..:)

Eye_nee said...

Bagus..dgr ckp mak...

SURIA AMANDA said...

Restu dari mak..insyaallah laris...kan?

Rinna said...

Kalau mak dah suruh jual murah..sure laku..nie..:)

amirah said...

to-at nya anak mak ni...sejuk perut mak ngandong

fazitaismail said...

bagus2x..baru lah anak mak kann..hehe

-Sara- said...

haha mcm2! :P

Kesuma Angsana said...

hehe mcm2 cara nak lariskan jualan yek!

Salina@IbuAqil said...

Ikut ckp mak..
Murah rezekinya..
Hik3!!!!
Selamat Hari Raya yer!! ;)

cikceriacorner said...

hehheheh..anak omak..

::NureeN:: said...

hehehe... nak terjah la gerai mcm ni

Cikgu Ma said...

baguih la ikut cakap mak...hehehe

Angah said...

salam lebaran buat semua mak mak...huhu

Hazmin said...

Macam2 kaedah yang digunakan oleh peniaga untuk melariskan jualan. Yang kreatif pasti akan berjaya.

khairul said...

hehe mcm2 ragam nk tarik perhatian org

mama aini said...

salam aidil fitri ke9..ehem mesti dia ni ank mak !!..ahaha..

Kakzakie said...

Pandai dia buat promo business..

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye strategi sales dia...sure laris...

anie said...

macamnie pun ada....hehehe..

Nazayiena said...

betul tu....

Rai said...

patut mak dia suruh bagi free je.. hahaha..

Riri Yoorin said...

yg best free wifi patuh anak dia nie

wan nurul hezrina said...

haha siap kena tinggal pesan plak2 yang pnting free wifi..hahahaha