nuffnang advert

Wednesday, July 4, 2012

sekitar majlis perkahwinan Mimie & Mazli...

selamat pagi semua...
semlm aku upload gambar2 pernikahan adik ipar aku, Mimie...hari ni aku masukkan serba sikit gambar sekitar majlis persandingan dia...majlis berlangsung pada 30 Jun 2012 di Senawang...
pening kepala nak pilih gambar...

banner...

bilik pengantin...

hantaran..

pelamin...

bunga telur...

para jemputan...

ada candy buffet...

kanak2 berebut serbu candy buffet ni...

ada badut jugak...

badut ni tanya kat adik 'awak nak apa?' adik jawab 'nak belon' sambil tertunduk malu...suara takut pun ye...haha...


adik kalau cendol, nganga besar lah....cuba suap nasi, hmmmmm....

hari tu aku jadi penanggah crew....tukang bagi gift...ekekek....

sambut kedatangan family aku...yg tudung pepel tu mak aku, belakang mak, mak long...yg hujung sekali tu, adik aku...aku tak pernah tayang gambar adik aku rasanya kat blog ni....siapa yg nak berkenalan ngan dia tu, silakanlah...still available...hahaha...

okey, jom tgk pengantin pulak....aku berkenan kaler baju pengantin...sgt cantik!!

nampak yg pegang bunga manggar tu? kanan tu anak aku, si abang...kiri tu pulak, anak buah aku...


masa amek gambar reramai bersama family mertua ni, aku ngan adik je yg takde....huwaaaaa!! adik merengek nak tido...so, bawak dia masuk tido dlm rumah....jadinya sabo je la takde muka aku dlm family picture ni...nyampah!!




p/s: sgt terkejut dan sedih kehilangan kawan blogger lieynanilaz...arwah antara yg rajin drop komen kat blog ni...
semoga arwah dibariskan bersama org yg beriman..
Al Fatihah....

73 comments:

Munnafendy said...

cantik! color tiffany!

KhaiRin : anies said...

cantik nyer pelaminnnnnnn
suweeeetttt

Anum said...

wah cantiknya colour pilihan pengantin

Puan Fifiey said...

lawo baju kak wahida hari ni.. ..

faraherda. razalan said...

Comel betul majlis ni. Siap ada candy bar lagi.

*SiRibenMerah said...

yes.. menareks tgk kaler baju pengantin...


AlFatihah..
*dia sakit apa sis?*

Sue-Rya Qistina said...

cantik sungguh semua deco2 yg ade tu. warna baju perantin pun cantik sesgt! sesuai dgn perantin yg cantik, muka mcm irma dh tgk..hehehe..style bunga2 besar yg kt bilik tu mmg dh jadi trend zaman skang.rase mcm nak bersanding lg skalik je :P

Rasp said...

sangat suka dgn tema kaler nye...
and the bunga pahar sgt cantiks...
penanggah pun vogue gak....

* al-fatihah....

-Sara- said...

pelamin cantikk!!

wan nurul hezrina said...

lawa kaler2 terang..suka tgk..pelamin2 terbaek

Lya Colours said...

cantiknya! semua cantik
pelamin cantik
bilik pengantin cantik
bunga telur cantik
langsir bilik pengantin cantik
baju pengantin cantik
penanggah pon cantik
eh!
hahaha

♥ Wina ♥ said...

betul..sweet combination colour tu

*al-fatihah

Nieda said...

anak dgn mak , wajah tak jauh lari la

wahida said...

siriben merah: dikhabarkan darah tinggi dan paru2 berair..

:(

mamyharraz said...

cantiknya pelamin..semua cantiklah perfect!

candy buffet tu paling menarik.

dan baju ko sgt lawa okey ;)

Neeza.Areef said...

CANTIK!
aku puji beria2 sambil scroll td
pelamin cantik
bunga telurrr..superb kiut sgt
sekali scroll tgk tukang bg gift tu kan..cantik bj ko nokk..hehe..slim jekk
pstu tgk perantin berarak
mak aih lembutt je berarak tgh panas pun x pe
mmg kna combination color tu..eh pndk kata lwooo lah semua

AnneRaini said...

cemburu aku dgn org skrg ni..kemain gah pelamin..majlis pun meriah...

nok, muka ko dgn mak ko sebijik sama..copy paste betul.

anie said...

wow siap ada buffet cvandy n clown...lain dari lain selalu kat party bzday je...best jugak..budak2 pun suka..
memang cantik sangat kaler bj pengantin tu kan...baju u pun cantik jugak

ieda said...

cantik semua
pelaminnn indah
bilik pengantin sweet ! ..
suke tgk langsir tuu .. cantik ;)

warna tema cantik purple .. penanggah sorang tuu cunnns !!! ekeke

majlis yg sempoi bila ada clown sekali .. ala2 bday party sudah ;)

Nens Collection said...

SUME CANTIK..SUKA SANGAT KALER TU..

SERONOKNYER BUAT KEJE KENDURI..TP LPS SIAP BAPAK PENATNYER NK MENGEMAS..HUHUI

Kesuma Angsana said...

cantik giler.. pls suka brng2 hantaran tu n bilik simple but really2 nice

m.u.l.a.n said...

betol... semua cantik esp penanggah sorang tu.. sangat sweet dia..

Saya Disini said...

cntiknye...semua cntik..bilik cntik..hantaran cntik, pengantin cntik

atty's said...

lawa baju ida..
baju pengantin lawa tema kalernya ..

izz iizza said...

menarik bilik pengantin dn bunga telur tu..lain dari yg lain..

eMMe said...

wow! very the grand wedding la sis...
i suke la.. kat dlm bilik tido especially... cantik la... mewah...
sekali seumur hidup..buat habis baik la.. puas hati kan... ala..gambar last tu akak takde ekk.. takpe la.. bz kan...hehehe...

fiza said...

Semuanya cantik. Meriahnya...siap ada clown lagi.

Al-fatihah.

norhidana said...

cantik... semua cantik, dr brg hantaran, bilik pantin, pelamin juga pantin ngn baju nyer...

apa nama kaler tu ek kak, lawo gk digabungan ngn pepel tu...
alahai bestnyer siap ada candy buffet lg... msti bdk2 bererbut ke situ je

Cik Awin said...

sweet la warna baju pengantin tu kak...

wahida said...

norhidana: tu kaler turqoise + pepel...tapi turqoise dia nak kehijauan sikit...

Eye_nee said...

everything sweet la kat dlm majlis ni...ada candy buffet...dgn pelamin yg sgt2 sweet..dgn ada cendol yg sweet juga...dan ko ada adik lelaki yg sgttttttttt lah macho nyerrr...llalalalalalala....

SURIA AMANDA said...

series cantik kaler ni...senawang kat taman mana nok?

wahida said...

suria amanda: taman tasik jaya...ko kat mana?

yana-feehily said...

wah..tak penah tgk lg combination purple + hijau..sgt menarik. :)

miss Fyqa said...

yeahh. colour baju pengantin mmg chantek ok! :)

:: Mrs.Eady :: said...

sumpah cantik kaler tuh!!!

Rai said...

kelas nokss..majlis kahwin ada badut.. siap ada candy buffet bagai kan...

|| NaFiRaa || said...

suka jugak warna baju penganti.. cantek!!

ade balance lg tak gift yg ko bagi2 tuh nok?? hakhakhak

Azian Elias said...

INNA LILAH..

cantik semuanya.. sukaa..

Qhaifa Nur said...

meriahnya...
warna baju pengantin cantik sangat...best ada badut..

al-fatihah...

* FAR * said...

bestnya ada candy buffet dgn badut.. meriah..

pelamin pun cantik!! tahniah buat pengantin..

Shasha Catering said...

Nice! nice! Cantik2 semua. Pandai Cik Min pilih gambar. Candy buffet? Apa tu? Tak pernah tengok lah. Ada apa kat candy buffet tu?

wahida said...

shasha catering: candy buffet tu tempat letak sweets..ala, mcm kat beday party tu...mcm2 sweets ada...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik+meriah :)

ratu siput said...

ratu berkenan kat bunga telur...sbb lain dr yg lain.pastu hiasan backdrop blik pengantin..simple tp sweet.pastu...gubahan hantaran guna bunga gumpal2 (taktau nama jd panggil bunga gumpal2) sbb biasa dorang buat guna rose ja kan...tipikal sgt...then baju pengantin lain dr biasa...gabungan kale pun cantik.takla semua menda nk kena sama kale kan...(hai terus terbayang majlis adik bulan 12 nanti.pening trus)

HeNRieTTa JoSe said...

meriahnyew....suka....

Riri Yoorin said...

amboi meriah ceria n suweeet :)

miloais milo said...

kaler baju pengantin sangat2 cantik....

iols suker tengok pelamin
dan candy buffet tu
yummyyyyyyyyy!~

ct rahani said...

cantik.. nak2 pelamin tuh.. warna baju pengantin pun cantik jugak.. nampak sgt menyerlah.. :)

~♥ iella ♥~ said...

cantik segala galanya... ^_^

Daddy Ziyyad said...

lawo nya pelamin...

betul la, baju pengantin tu cantik...

sekarang mmg trend kot majlis kawin pun dah ada candy buffet

makchaq said...

Cantik warna baju pengantin..

Dulu2 kenduri belanja banyak untuk hidangan.. sekarang hidangan dan hiasan serba mewah
memang kena banyak simpan duit la kalau nak kahwin kan..

MamaEma said...

bolehlah wat tema baju raya tu...

Tina Othman said...

alfatihah

semua pun cantik, especially baju pengantin, suka sangat tgk kaler tu

Aishah Jahirah said...

lawa crew penanggah tu...hehee

mama aini said...

assalam cantik pengantin & pelaminnya.. like it.. :)

Al-Fatihah buat blogger lieynanilaz..

::FAIZ:: said...

nice pelamin n bedroom

Dee said...

pelamin cantik, bilik tidur cantik, baju pengantin cantik..eh..semua cantiklah..rasa mcm nak sanding/kahwin balik je..hahaha..

Mak Lagenda said...

Pepel?? Huaaaaaa..i lioke patblasribu kali nok!!! Pelamin tu cantiks gilos..

Syazs Idaman said...

Overall memang best majlis ni..
banyak items yg unik especially clown n candy buffet..makanan n service Alhamdulillah tip-top.. door gift(cheese tart)pun sedap..

Syazs Idaman said...

Gambar khemah makan beradap yang seksi tu xupload ke?...:)

Angah said...

cantikla kaler ni,...

whitecappuccino said...

grand habis!! meriah! cantikkkkk!!

Yaya Azura aka Naz Azra said...

baju pengantin mmg tip top la..nak sebut warna pa pun tak tau..turqoise ka? hehe..match pulak dengan purple..mmg ngam.

akubiomed said...

Wah pelaminnya ada kelaslah.

hajiMete said...

meriahnyerr uoolsss.. kaler baju pengantin krim tu memang chantekk.. ehhee

wahida said...

syazs idaman: vavavava...mcm mana abg katering boleh masuk blog ni eh? terkejut mak...hahaha...

btw, makanan mmg sedap bang...dan tengs jugak atas pujian ke atas majlis ni...kredit to pengantin yg berusaha utk majlis nampak sempurna....

tapi, tempat mkn beradab tak de lah bang...saya bz jadi penanggah...huhu...

tengs drop by sini...


yaya azura: baju pengantin mmg turqoise, tapi turqoise dia dah nak ke arah kehijauan sikit...

eLLy said...

perghhh... baju pengantin tu memang cantikkk ... Swetttttt

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Myra Jay said...

Cantiknya baju pengantin...
Suka tengok :D

Bitt (doubleIS) said...

semua cantek beb! color baju, pengantin, pelamin...tukang bawa telur... ;)

Hanson said...

cemburu aku dgn org skrg ni..kemain gah pelamin..majlis pun meriah... nok, muka ko dgn mak ko sebijik sama..copy paste betul.

Stevejaht said...

cantik sungguh semua deco2 yg ade tu. warna baju perantin pun cantik sesgt! sesuai dgn perantin yg cantik, muka mcm irma dh tgk..hehehe..style bunga2 besar yg kt bilik tu mmg dh jadi trend zaman skang.rase mcm nak bersanding lg skalik je :P