nuffnang advert

Tuesday, July 3, 2012

amaran!!

utk yg tak reti parking tu....amek ko!!


sumber: cari.com

52 comments:

eMMe said...

hey...garangnya... amboi..cantik bahasa, hehehe~

eima said...

ganas nye ...hahaha mmg wajar kot

:: Mrs.Eady :: said...

kehkehkeh...

anie said...

sekali sekala mmg nak bg note mcmnie..keta selalu kena blok...ari2 partime tolak keta org...huhuu

♥ Wina ♥ said...

siot jek!

♥ Wina ♥ said...

aku bru baca komen ko beb..email aku vnasandhu@gmail.com

nur anis said...

seram ni....tobat nak parking betul-betul lepas ni..huhu

♥MAMASYAZA♥ said...

mmg ada sesetgh org yg betul2 tak reti parking, buat kita betul2 panas, naik hangin dibuatnya. mmg patut dpt nota camtu

Woofer Storm said...

ganas gila ni.ehhehee

fazitaismail said...

hahaha..betul2 marah tu..

SURIA AMANDA said...

erk.....

Sue-Rya Qistina said...

hahahaha..giler ganas! nak buat note mcm ni jugaklah. mane tau klau2 ade yg x reti nak parking kete kan. hamek ko!

Nini D.. said...

hahah..ni jer cara mengajarnya :)

Rai said...

hahaha...sempoi gilaaa...

faraherda. razalan said...

=D

ak yuyunz said...

bagus.. elok pun nak mengajar orang takde sivik macam ni..

Neeza.Areef said...

uikkkkkkkkkkk

BeRRy MuMMie said...

fuhhh... hakornya!!!!...winik...

Eye_nee said...

perghhh...pailang betul ni...

norhidana said...

teringat dulu masa zmn mude penah calar kereta baru sorang mamat yg double paking tp tarik handbrek... jenuh hon tp tak turun2 last2 bile kete sebelah kuar dpt lah kuar sblum tu bg hadiah calar panjang2 kt kete dia... ahak2

Lia said...

gulllpp.. Kemain marahnya... Heeee

Kazman / Sue said...

ayoooo.... ni mesti keter ni selalu blok keter orang lain... haaa3x..

mamavogue said...

marah giler ni..
betul2 panas ati!

MamaEma said...

makaihh...

Nazayiena said...

Sabar ajelah....

|| NaFiRaa || said...

hahaha.. amek kau!

Qhaifa Nur said...

kan dah kena sebiji kat diri sendiri..

HeNRieTTa JoSe said...

UIKS....cam gangster...hehehe....

ieda said...

ahahah amik kooo .. ekkeke ;))

izz iizza said...

waaa..

yana-feehily said...

perghh ayat..hehehe

mamyharraz said...

amikk baru tau kann

ct rahani said...

ganas seh.. huhu..

Nens Collection said...

HAHAHA...
KALO X TERASA LAGIK X TAU LERR..

Cik Ecah said...

huahuahuhua ;)

wan nurul hezrina said...

takutt mak!

AzuraFazil DIN said...

amboi mek , maroh nmpak

makchaq said...

Ini memang betul2 marah ni..
Tp memang kadang org2 ni tak faham kalau org cakap elok2..
Parking kita yg siap ada nama pun main masuk ja.. tp makchaq tak pernah la pulak tulis lagu tu..

delarocha said...

nak jugak note macam tu bleh..huhu

etiey.com said...

Bahasa melambangkan maruah :)

m.u.l.a.n said...

siap print gitu... adei bahasa manusia..

ainnoraini said...

Pernah kene sekali mcm tuu..sabar jer laa...

mamasuri said...

ambik ko..padan muka..
wei..aku curi resipi puding ko tau...mmg sedap puding tu..aku tiru sebiji sebutat ko bt cuma tang gula perang je aku tukar gula biasa...tak koser nak cari gula perang dah...mmg marvelous...hehehe

Nizam said...

Perghhh....ayat...

akubiomed said...

Hak ambikk buah keras. :-)

hajiMete said...

harap2 bukan kete gengster tuu.. uhhuuu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

takutnya kalau camni. confirm lepas ni naik beskal je. hehe

mama aini said...

ahahaha.. :)

fieda said...

tu dia...siap ada mcm bisnes kad..

fieda said...

tu dia...siap ada mcm bisnes kad..

nurbeena said...

ayork!

Bitt (doubleIS) said...

hahahhhahahhaha bagus nihh...