nuffnang advert

Tuesday, July 17, 2012

roundabout yang mengelirukan...





confuse tak? confuse tak? dlm roundabout ada roundabout lagi...ekekek...



sumber: mediamalaya

33 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Gilerm main pusing kat situ!

GreenJade said...

mati aku kempius nok..boleh meroyan tgh2 rondabot tu..ekekeke

mamyharraz said...

aaaa mmg serabut.
nasib bukan duduk situ kalau tak mau tak menyampai-nyampai kt ofis sbb dok main pusing2 huhuhu

KhaiRin : anies said...

ni mesti kes x nk buat flyover hehehee

Rai said...

mampuss....tengok pun da serabut perut..hahaha..

-Sara- said...

ini mcm kepala wa sudah pening woo..
ehehe

atty's said...

kalo kat malaysia dah accident nie. hihihiihi

Nens Collection said...

ntah hape2 roundboard..huhu

Sue-Rya Qistina said...

hahahaha..tgk pun dh pusing!

Neeza.Areef said...

confuse x confuse lah..tecabut fuse ko..hahahha..

inazamri said...

lerrr...ada gak yg mcm gini..

Knor said...

mcm main game aje..

maszmadi said...

mau sesat kat dalam round about tu jerk x tau nak keluar kat maner... huhu

Bitt (double IS) said...

perghhhh haru..hahahaha

Myra Jay said...

Kalau sekali tengok memang macam pening, tapi bila tengok dekat2 teliti betul2 ohh camtu rupanya..heheee

Saya Disini said...

OK..KOMPEM SESAT

::FAIZ:: said...

pening

CikPuanHaLia said...

Ni kalau nk gi umah ko nk kena lalu roundabout macam ni mmg hareemm la nak sampai ;D

ieja amieja said...

kat mana la tuh..nengok pun dah sakit kepala dibuatnya..

nur anis said...

kalau saya memang kompem pusing-pusing je lah kat tengah tu..

SURIA AMANDA said...

kalau aku la kan...dh lama aku duk kat tgh2 tu jer..tggu polis selamat kan aku..hahahahaha...siyes keliru..

cikceriacorner said...

penin tgk kak..lagi penin kalo lalu kat situ..

ct rahani said...

mau meroyan klu duk tgh2 roundabout tuh.. ekekeke..

Munnafendy said...

erkkkk....gila..haha

Daddy Ziyyad said...

kalau kat malaysia, soheh eksiden!

Kazman / Sue said...

nasib baik la kat england... kalau kat malaysia memang sah tiap2x hari eksident ni.... boleh pening wooo layan roundabout ni...

fieda said...

pening pale sampai rasa nk muntah..

akubiomed said...

Macam mana ini round about didalam round about? :-)

jeBateja said...

Ini mcm.....pengsan kat tengah2 jer lah.....tak leh nak kuar...

the malay male said...

poning kepalo den

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau kat msia ada jalan camni, confirm semua orang tak jumpa rumah. hehe

* FAR * said...

pening tgk.. kalau first time lalu mesti sesat..

MamaEma said...

cuba buat kat Malaysia..konpem lagi jem..