nuffnang advert

Friday, July 6, 2012

karoot komedia X

selamat pagi semua...

yeayyyy!! malam ni ada karoot komedia X!! dulu setiap Jumaat je tertunggu Super Spontan...sekarang tertunggu2 rancangan ni pulak...
dulu ada karoot komedia setiap hari Khamis setengah jam je, tapi sekarang dia buat sejam...puas hati aku...

paling suka dgn Ebby Yus...lawak seh...

pak yus ni pun aku suka...paling suka kalau dia amek watak pompuan...menjadik okey...over pun ada...hahaha....

senang ckp, sesapa yg pandai buat kelakar mmg aku suka lah...kehkeh...

okey, korang yg selalu terlepas tu, moh kita tgk malam ni ( jumaat ) pukul 10 mlm...layan...
terima kasih Astro Warna kerana sentiasa menceriakan hari aku... :)



p/s: aku belum tgk filem Mael Lambong tu...kelakar tak uollss??

62 comments:

faraherda. razalan said...

Aku pun menunggu Karoot Komedia ni.

Member aku komen psl Mail Lambong. Dia kata, lawak so-so. Mcm tgk drama lawak kat TV. Tataulah...selera org len2.

Mon MonaLea said...

yang lawaknya aby yus, yus , johan n shuip. hahahaha.mlm ni best.shuib jadi pompuan

Neeza.Areef said...

aku x folo sgt KKX ni..kdg tgk kdg x
mael lambong pn lom tgk

Huda said...

on off nengok, tapi bila nengok tu kira ok gak, boleh gelak laa

KhaiRin : anies said...

x dpt tgk... waaaaa

nurbeena said...

plg suka aby yus. selamber ajer..tp jarang dapat nengok

Nens Collection said...

xde astro kt umah..huhu
mael lambong pon tggu vcd cetak rompak kuar..haha

eT said...

betui tu kak...
suka gak tgk karoot komedia nih...anak2 kecik pon ngadap bila nengok rancangan ni...huhu

Kakzakie said...

Rumah kakak tak ada astro tak pernah tengok pun wahida..

Cik Muda said...

best...best..best...

ieda said...

akk ada juga tgk ..
tapi x selalu sbbkan kul 10 lah tuu
tapi memang terbaik nak2 ebby yus tuu , org lama tetap berisi kan ;)

NUNU EERA said...

tggu upload kt u tube sbb umh i xde astro da.. :(

Mak Lagenda said...

kerana karot komedia nih la my pokcik buat cdgan nak tukar pakej astro kami..

apa ka patut nak buang pakej dokumentari then nak ganti pakej nih??

mak sajet pi tukar dgn sport, laju plak dia geleng.

Cit!! Ekekeke...

Rasp said...

i xamik package astro warna laaa sis...
takpe tunggu kat youtube jer lah :)

~ yus ~ said...

kadang2 je follow KK ni, suka Johan dan ebby yus...

izz iizza said...

alor xde astro warna la pulak..

eima said...

aku tak suka tgk org buat2 lawak2 bodo ... mmg tak penah tgk ..hehehe lagi pun aku tak dak warna ....byk la rancangan TV yg aku tak tgk ... tatau nape

amirah said...

dah takde ke kat ria? aritu ada...memang kelakar giler karoot komedia ni. kenkdng tergelak sensorang cam org mental bila teringat2 balik..

Rai said...

patutla orang sebut sebut karoot komedia ni saya tak tau cita.. astro rupanya..hehehe...

wahida said...

amirah: karoot komedia yg lama ada tayang kat Ria, tapi karoot komedia X hanya tayang kat Warna...tapi lelama kang ada la tu kat Ria...

Mama Durrany said...

suka jg karoot komedia

miss Fyqa said...

ohh. kat astro je.. Hmmm... x dpt nk tgk.

::FAIZ:: said...

saya tak langan astro warna. hehe

eMMe said...

Mael lambong? tah la kak, tak teringin nak tgk la..heee~ Karoot Komedia best kan, tapi saya takde amik chanel Astro Warna... tgk kat youtube je la, heeeee~

norhidana said...

tambah sorang lg kak, jepp sepahtu ngn johan... mmg bst... paling suke minggu lps yg yus jambu jd pmpuan..gelak sampai pecah perut... tp tak berapa berkenan ngn pelakon2 pempuan yg betul2 tuh...kadang2 kontrol je lbh

Tina Othman said...

ala tak dpt tgk sebab takde astro huhu

mamasuri said...

nyampah..aku takde astro warna...huuhu..tp hari tu balik umah ma aku..mmg aku tgk superspontan repeat tu..mmg besttttttttttttt..uhuk2..lagi den nak hbo dr warna..layanje lah..jnji duit tak kopak sgt...

Saya Disini said...

huhu sy xdpt tngk pon

miloais milo said...

tak tengok sangat - kekadang aje...

Dee said...

dee pun suka karoot komedia..tp lagi suka kalau jep n jihan ada..hahaha..

AnneRaini said...

akupun layan Karoot komedia ni tp kdg2 aku rasa pelakon undangan die tak kelakarlah..

Sue-Rya Qistina said...

huhuhu..saya xde astro, mmg le xdpt tgk.. :D

Eye_nee said...

suka tgk..tp tak langgan astro warna..terpaksa menumpang tgk umah jiran sebelah....sib baik jiran sebelah tu kakak seibu dan sebapa...kalau tak kompom kene halau sbb volume gelak tak mengikut spesifikasi yg diluluskan...

SURIA AMANDA said...

kalau terlepas confirm ada ulangan kan?

wahida said...

suria amanda: astro dan siaran ulangan adalah ibarat isi dan kuku...tak dpt dipisahkan...kehkeh...

-Sara- said...

pecah perot layan! haha

HeNRieTTa JoSe said...

xpernah tgk lagi....

myamyza said...

akui pon suke giler layan karoot komedia x ni kak, kelaka nak pengsan aku gelak.. aku suke semua pelawak2 tuh, dikir2 pon suke gak.. malam ni jangan lupo k!

Aishah Jahirah said...

xpnh tgk pn...

qemaishak said...

xdok astro layan cite mana ada je la hihi..

anak kecik tido, anak besar layan game baru sempat tgl komen kat ko kak :)

Kesuma Angsana said...

suka juga tp no really follow lah!

JunAina said...

Tak leh join rumah tak der Astro...hahahaaa...

Myra Jay said...

Terlepas jugak citer ni...

Takpe malam ni nak cuba layan :D

Qhaifa Nur said...

channel tu tak ada, dengar citer dari kengkawan sajalah...

Munnafendy said...

malas nk folo karoot ni, takut 'ketagih'!

|| NaFiRaa || said...

rumah aku x de astro nok~ aku tengok kat utube jek laaa..:P

Ezy Chiaki said...

xprnh tgok mnde alah ni..
haha..

Yaya Azura aka Naz Azra said...

nie baru tau.jakun.sungguh daku.haha
Rumah xde astro la

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh gak..tp tula, abah xtukar lg chanel ni.

Bitt (doubleIS) said...

alamakkk tak de astro daaaaa....jup riki2 ;)

dwaty said...

i takde astro... terpaksa tengok online... tapi u olls yang gelak dulu... huhuhu

ct rahani said...

x der astro.. tp ari tu tertgk masa kt umah babysitter.. cam besh jer.. :)

Kazman / Sue said...

memang best layan seisi keluarga.... seronok...

eLLy said...

NOKS JOM KITA GI TENGOK MAIL LAMBUNG KAT TGV RAWANG NOKSSS ;P

Azian Elias said...

mmg kecoh rumah kalau tgk benda ni..

Eri-chan said...

inilah yang ditunggu2 ulangan pun sanggup tengok lagi. huhu

eiela said...

kadang-kadang je tengok nih.

Nizam said...

Layan je....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

aku pun suka layan....best sangat..gelak tak ingat

akubiomed said...

Mula-mula skeptikal dengan format komedi ini. Apabila menonton suka pula. :-)

fieda said...

paling best masa pakyus jadi bini nabil aritu..sakit perut gelak..

MamaEma said...

kadang-kadang tgk..kadang-kadang tak..banyak sgt rancangan nak tgk..tv ada satu jer..huhuhu