nuffnang advert

Thursday, July 5, 2012

gambar2 jarak dekat telur buaya menetas..








sumber: mediamalaya

44 comments:

::FAIZ:: said...

x suka

anie said...

eeeeeeee......gelinye

KhaiRin : anies said...

kecik2 lg da nmpk keganasan nyer

nurbeena said...

adoiii la, geli geleman

fazitaismail said...

gelinya..rasa loya jap!! hehe

:: Mrs.Eady :: said...

yaaarrrkkk!!!!

fiza said...

Loya plak nengok.

Anum said...

geli

faraherda. razalan said...

Mak aih! Nak muntah den!

Eye_nee said...

dibela dari sebesar empat jari mcm ni pun tak akan pernah jinak...dasar buaya...disungai pun merbahaya apatah lagi yg di darat...lalalala...

Cho Zila said...

alamak gelinyer... kat entry sebelum ni baca yang cendol durian borhan.. nanti leh singgah..

eima said...

pe yg merah2 ... geli plak nengoknye ....

o0o tali pusat die kat tepi ek

izz iizza said...

air apa yg warna kuning tu..

Knor said...

kuasa Allah,unik sgt..

LiYa HaNiF :: said...

kuasa allah...

psstt... nk tunjuk kat qalesya balik nnti :D

ieda said...

wah ! geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Rasp said...

gelilah tengok...
tapi walopun baru menetas dah nampak ganas kan...
takder langsung nampak 'cute baby'nya tu...

mamyharraz said...

menakutkan huhu sure mlm ni aku mimpi buaya T__T sobs sobsss

miss Fyqa said...

errr..cpt2 scroll... xleh tgk.. huwaaaa.

Rai said...

geliii....uwaaaaa....

aku pun cepat cepat scroll..

SURIA AMANDA said...

GELI PLAK AKU TGOK NOK...

Sue-Rya Qistina said...

akak.....meremang bulu roma saya tgk!!! serius, bkn main2..saya mmg geli!!!!

Kakzakie said...

Heee... geli pulak kakak tengok.
Macam biawak, macam cicak pun juga..

Aishah Jahirah said...

anak buaya...fresh baru tetas...

Nurul Aznil said...

gambar first nampak macam dinosour kluar telur dan cakap, "Huwaaaaa makan budak!!!!"

MamaEma said...

erkkkk...geli tgk kaler kuning tu..

-gedek! said...

terima kaseh, sekarang uncle dah tak lalu makan...

haha!

rosmina samin said...

comel ^___*

HeNRieTTa JoSe said...

eyuuu...tetiba rasa geli plak tgk buaya....kalu bapak buaya seram jew tgk....hehehe....

Nazayiena said...

eeee gelinya.....

Nieda said...

Gelinya akak.

NzA said...

wekkkkkkkk....geli la...

Nuwairani Ismail said...

eeeuuuwwwww..kecik2 pon dah nampak ganaz

MulutPayau said...

eeeeee...gelinya.....

lizz said...

ngeri....

E'in said...

euwww geli......

L said...

takutnyer tgk.. huk3

Nurul Husna Mohd Hassan said...

eee tak sanggup nak tengok.. tapi dah tengok dah. hehe

eMMe said...

euwww.. geli la kak Ida...

Saya Disini said...

geli

Bitt (doubleIS) said...

eeuwwwwwwwwwwwwwww dah mcm buaya bersalut coklat dah aku tengok...hhahahhaa

akubiomed said...

Sekali pandang macam Dinosaur pun ada.

fieda said...

nk muntah plk tgk..

mama aini said...

ehem..seram pulak mama..hu2x..