nuffnang advert

Thursday, July 19, 2012

he loves red

dgn tayar2/plat kaler merah... :)



sumber: cari.com

38 comments:

mamavogue said...

merah nyerrr PAK NGAH!!
hihihi..

cikceriacorner said...

wow..peminat tegar kaler merah....heheh

Karukord Jagau's said...

Huuuiiiyyoooo....

amirah said...

mak datuk oi..semangatnyaaaaa dia!sebatu dh nampak! kah kah kah

Karukord Jagau's said...

Huuuiiiyyoooo....

Anum said...

hahaha merah ko pakcik

Nafisa81 said...

MEMANG SELALU NAMPAK APEK NI KAT AREA2 SEGAMAT.

Nens Collection said...

haha..naseb die x cat skali kulit die kaler merah!

fiza said...

Bley gang ngan RedMommy..hehehehe...

Sue-Rya Qistina said...

perrrrggggghhh..giler kentang merah sungguh!!

Mamamya said...

nasib baik side mirror tu x dicatnya keler merah..klu x mmg haru!!

Rasp said...

hehehehe....Redmummy tengok mesti teruja nie :D

SURIA AMANDA said...

Kat Malaysia dah ada redmummy and reddaddy...yang ni nak panggil apa?

Cik Awin said...

amboi, merah menyala dr atas sampai bawah...

ak yuyunz said...

pehhh.. menyala memancor mancor..

Neeza.Areef said...

weh kna curang cat along kahhhh

:: Mrs.Eady :: said...

Hamikkk kooo...

Rai said...

todiaaa....

eMMe said...

hahahaha... jgn kasi lembu nampak udah, mau kene sondol ni, heheheh...

|| NaFiRaa || said...

aku rasa motor nih jatuh dalam tong cat merah nih nok~ hahahahahahaha..

Angah said...

aku penah nampak moto ni kat area segamat gak,kadang2 dia lajak mai smpai ke gemas.....tp memang super kreatif la,memang peminat merah kut...

ainnoraini said...

sama mcm emme tu..kalau lembu yg nnpk ambikkk..di kejarnya..

sal-nurbeena said...

begitu menghargai merah!

KhaiRin : anies said...

lembu suka ni!

♥ dak pink said...

Gile merah!
Kak Merah pun kalah kalo macam ni.

Fai CeritaCinta said...

ahahahahaha... betul2 giler merah pakcik ni.. haha

mamyharraz said...

hehe kiut!

Fatin Mraz said...

nih mcm nk senang keje 'mengaler' pun ada...hihihii

sumer kasi merah...

eiela said...

allahuakbar, semuanya merah. nasib orgnya tak merah

Athirah Rosli said...

hahhah...cayalah...! merah itu berani.

jeBateja said...

pehhhhhh...ini mcm olang pun ader......

akubiomed said...

Peminat warna merah yang tegar. :-)

Marya Yusof said...

Hehehehee...geli lah pulak... Merah menyala! :))

hajiMete said...

pemilik blog redpuppy.com niii.. ihikss

norhidana said...

comfirm spender dia pun merah... ahak3.... camne lah agaknyer rupe umah dia...msti merah menyala2

MamaEma said...

tak sodok lembu ke?

Mak Lagenda said...

Ekekeke..kalah RedMummy camginik..

fieda said...

merah betul la..