nuffnang advert

Monday, July 30, 2012

Graduation Day...

sentap lecturers ko dgr nok...ekekek....
pakcik google & pakcik wiki, sila kembang semangkuk.... :-D



sumber: cari.com

37 comments:

cheqna said...

hahahahaha
memang sentap

mamasuri said...

hehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

hahahahaa.....!!

anie said...

hahahaha...memang pun

Salina@IbuAqil said...

aiyooooooo!!!
hik3!!!!
ni pelajar mana punya speech ni?!
:D

Neeza.Areef said...

ala mmg ada pon kan

Kesuma Angsana said...

hahaha terbaik

Asrul "iLham" Sany said...

yg penting dh dapat habuan hahaha

faraherda. razalan said...

Peh! Dasat!!!!!

Cho Zila said...

nasib zaman akak takder bendatu... kot idak ituler ucapan akak kot...

Munnafendy said...

errr..me tooo....keh3

Tina Othman said...

=)

SURIA AMANDA said...

rasa nak hempuk jer kalau mamat ni wujud depan aku..

Myra Jay said...

heheeee, kerana mereka kami berjaya...hahahaaa

Kakzakie said...

Tapi memang ramai yg guna google/wiki utk dapat info. Itu yg ponteng kuliah ye..

mamyharraz said...

zaman skrg pakcik google dan wiki mmg banyak membantu =P

wan nurul hezrina said...

kalau aku letcurer dia aku sumbam kepala dalam tanah.huhu

HeNRieTTa JoSe said...

hamboi hamboi....copy paste yang paling xmenahan tuh....

zue said...

zaman skrg copy and paste je.

Cik Nor said...

kurang asam punya budak

Aishah Jahirah said...

huhuu...kecik ati...

KhaiRin : anies said...

tu la hakikat yg sbnr nyer heheehehe

Fadzli Amir said...

Salam.....Hahahaa....masa dulu2 belajaq mana ada semua ni...

Marya Yusof said...

Hai Wahida!

Gelak baca komen Fadzli... budak2 skrg ni mcm ni...hehehe ;P

izz iizza said...

haha..ada gak camtu ya..

Angah said...

arkkkk tk sempat aku nak tanya soalan kat ko kat segmen tanya tu huhu

mama aini said...

assalam & slm ramadhan wahida..baru arini lawat wahida..aritu mama tak sihat sikit..hu2x.. kalau tak sentap lecturers dia tak tahulah..ahaha..

Azian Elias said...

hi..hii.hiii..

mak encik | SZ said...

salam wahida,

sekarang ni memang itulah cabaran lecturer / cikgu cikgi plak bila menanda tugasan pelajar2 nya ... ada saja copy paste sebijik sejibon siap takde tukar font / background colour...menyirapppp je rasa ... grrr.... ;p

Nurul Aznil said...

AsSalam,

kawan kolejmet me camni la. copy pasted tak reti nak edit. words yg ada highlight sbb dia guna as keyword for gugel search pun dia tak edit. lagi bangang lecturer yg bagi FULL MARKS kat minah ni.

geramnyer!!!

eMMe said...

baru jumpe lecturer dia sebenar kan..kalo tak, sampai tue la tak grad2 hehehehe~

Hanis Azla said...

he..he.. ramai org rasanya nak buat speech macam tu tp segan nak ngaku.. ha..ha..

BeRRy MuMMie said...

mmg sentap, menanah telinga drg.

nur anis said...

terbaik! haha

fieda said...

hihi..mmg sentap..

Rasp said...

kahkahkahkah....kesian lecturers yg berhempas pulas kannnn...

akubiomed said...

Buat rujukan untuk pemahaman sebagai pembacaan alternatif sahaja dan tidak lebih daripada itu.