nuffnang advert

Monday, July 30, 2012

tolong tanya aku....

Assalamualaikum semua...

hari ini tak tau nak citer pasal apa....nak tayang gambar makanan kang korang marah lak...ahaks....so, aku nak mintak tolong korang sikit ni, silalah tanya aku apa yg korang nak tanya, tak kisah la pasal apa, pasal personal aku ke, apa2 je la...kalau pasal dunia bola sepak ke, mmg aku google je lah...haha....

so, korang tanyalah aku apa2 yg korang nak tanya..tapi diingatkan segala soalan berbentuk politik, agama, bangsa dan perkauman adalah dilarang sama sekali....aku tak layan okeh...

nnt aku akan jawab soalan korang dan letak link korang sekali...amacam, best tak idea aku? ekekek.....

oh, bestnya sepanjang Ramadhan ni aku dah ada n3....weee huuu....

52 comments:

inazamri said...

mmg best la tajuk tu.tolong tanye aku..ok nak tanye ni...dah tinggal puasa ke belum hihihi.

:: Mrs.Eady :: said...

soalan saya ialah : kenapa blog ko kaler pink??ape tujuan ko pakai pink??kenapa tak hijau?biru?kuning?oren?

jeBateja said...

Hah nak tanya ni...pernh gi Taiwan...kalau pernah tlg bg link post nya...kalau lum...tolong google...kat mana nak carik maklumat tentang taiwan...in Malay...ahakz

Neeza.Areef said...

err...
aku nk tanye ni

errr..

ko dh mkn lom

:8)

SURIA AMANDA said...

aku pun xde idea noks...apa kata ko plak tanya aku...

Lya Colours said...

ala upload je pasal makan saya tak kesah. lagi suka. mihmihmih

KhaiRin : anies said...

soklan sy: x tingin nk baby gurl???
jwb...jgn x jwb hehehe

♥ dak pink said...

I nak bertanya ni,

1. Berapa umur kau noks?
2. Berapa kos kau upah orang desing blog ni. Mahal dak?
3. Boleh cerita sejarah Geng Pelangi kau tu? Aku berminat nak tahu. Haha.
4. Apa kuih raya feveret kau ea?
5. Raya kau buat open house tak?

Dah, tu je soalan yang sikit dari I.

ieda said...

alamak .. alamakkkk
akk punn tgh x der idea nie dikk
adehhhhhhhhhh ;)

Rai said...

aku nak tanya..apa rahsia ko tau je spot makan sedap2..gambar cun melecun meleleh..eh tapi ko jgn attach gambar masa jawab ni.. hahaha..

::FAIZ:: said...

blog ni berubah bila? :P tetibe pink

Has said...

kasut raya dah beli? size brp? :)

khairul said...

hubby kerja apa ?

Aju Mohit said...

Bila nak dapat adik? Kekekke

mama maman aka yana said...

Aduhai.. rasanya baru je msk sini (sebagai silent reader) tiba2 ari nih dah pink kaler.. cantik nok.. tahniah.. suka tgk pic sebelah.. adakah...?? sudah berhijrah berhijab..?? hehehe

Rahmah Ram Ram said...

dah habis cerita lah tu ye wahida..sesi soal jawab la pulak...hihihi

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe...best jew tajuk dia...

hmm....xde soklan wt masa nie...

lieyalatif said...

wahh seisi menjawab soklan plak....okey2 aku suke ...nak tanye pasal gambar...sbb gambar2 dlm blog ko cun gile noks....

1) kamera nikon yg mane ko pakai
2) ko edit gambar pakai software ape...

mekasih noks!!

lizz said...

puasa ke tak hari ni?

ieja amieja said...

hehe..tetiba je warna pink lak..
pose dah hampir separuh..persiapan raya dah wat lum??

Azian Elias said...

oo dia hilang idea, dia suruh org pulak perah idea tanya dia yee...eemmm

cantik blog, bila ubahnya.. i love pink..

faraherda. razalan said...

Dlm byk2 tmpt makan, kedai mana yg paling-paling-paling-paling menawan kalbu selera korang? Haaaaaaaa! Silalah jwb ye?

Nieda said...

Akak nak tempek Nuffnang tapi tak dapat2 lagi. Hari tu dah lulus dr Nuffnang tapi tak boleh nak C&P.
huhuhu sedihnya.
Cam no nak buat?

Lawa wall baru.

ZSqueenbee said...

ermm nk tnye ape ye...







#akakkkkk...saya cantikkkk takkk??
(agknye rse nk lempang x??)

4feet8 said...

cuba letak link kat tepi tempat2 pernah pergi makan. kot2 terjalan kat area situ, leh juga singgah..

-Sara- said...

nak tanya camane touchup belog kasik cun cmtu? ehehe

MamaEma said...

nak tanya.

bila nak belanja berbuka puasa?

hehehehe

fazitaismail said...

waaaaa...nak tnya soklan pe ek..rasanya semua soklan yg nk ditnya dah ramai yg tnya..

hmm tetiba warna pink..ingat tersilap blog..hehe bila tukar tu..nk tnya baju raya berapa pasang..baju anak2 berapa pasang..baju hubby berapa pasang..raya lak kat mana..raya nati buat open house tak..ekekeke

ct rahani said...

adeh la mati kutu lak nak tanya ape.. x pe la soklan simple je aku bg kat ko kak.. tema baju raya tahun nih kaler apa kak? :)

kayyana said...

hahahaha... best nih.. kalau fadhilah kamsah buat entry mcmni confirm beribu komen die.. erm.. ape ek nak tanyer.. erm.. hah.. blog ko ada google adsense tak? mcmne nak apply ek? susah btul nak apply benda tu.. hihih. tu jelah...

Fadzli Amir said...

Salam...lama tak mai sini...
Nak tanya, kenapa org perempuan nak keluar rumah bermake-up bagai nak rak?.....hehehehe

miss Fyqa said...

nak tanya akak.. berapa pasang baju raya? dah beli ke belum. beli kan sepasang utk fyqa boleh tak?

hehe

Eye_nee said...

menanya nanya hari ni yer..

Ko dah beli baju raya anak2 belum????

fara said...

canteknye blog ni! :)

cheqna said...

pertanyaan haku kak
"kenapa ko suh tanya ko???"
sekian terima kasihhhhh

eLLy said...

Puan saya nak tompang tanya, agak2 nye la kan berapakah jumlah DUIT RAYA yg paling relevant untuk tahun ini? *maksud saya yg hendak diberi*

Asrul "iLham" Sany said...

apakah makanan kegemaran anda? skema tak soklan ni? hahahaa

mamasuri said...

hehehe..
brapa pasang baju raya ko yek???
jgn lupa bt tayang2 kat blog nnti..

CaDLyNN said...

nak ty bile blog ni berubah wajah?
aduh! nampak sgt sy busy tak sempat singgah :(

Qhaifa Nur said...

raya thn ni kat mana.....
cantik blog kosnya berapa (anggaran gitu)......

mek jah vouge said...

Soalan aku yg paling berharga utk kau dan aku...

Kau rindu kt aku tak? Jwb dgn ikhlas... Tipu dosa msk neraka...

Eh...lg satu... Aku tkde disisi kau, kau sunyi tk sbb tkde kwn nak main letak tepon. Hahaa

Kesuma Angsana said...

apapun KA follow je

Munnafendy said...

merujuk kpd header & profile pic yg baru ni, sy menjangkakan perubahan besar telah/bakal berlaku kt tuan blog.

BETUL @ SALAH?

hihihihihi

Myra Jay said...

Kena tanya soalan ye???

Hmmmm nak tanya apa ye.. ;)

wan nurul hezrina said...

cer citer ko nak aku tanya ko apa?hikhik

izz iizza said...

nak tanya pasal ke bandung tu...x sempat lagi nk check komen yg lepas berbalas ker tidak..hihi..jadi jawabkan kat soalan ni bolehh..??

mama aini said...

ehem..mama tak tahu nak tanya apa?..tgh blur !!.. :(

Dee said...

napa takde gambar food? aku dah kering idea nak masak apa bukak puasa ni..share ler..share ler..ngada2lah dorang ni..mcm budak kecik ngences tgk food..eh..x baiklah..tp harapan aku kau dptlah jawab soalan aku ni dengan meletakkan gambar food yg best2..hahaha..

fiza said...

Soalan aku:

1) Raya mana tahun ni?
2) Tak der kad raya ker utk blogger yg rajin komen kat blog ko ni.

Ha...jawab cepat.

♥ Wina ♥ said...

eh, lambat pulak aku nak tanya!

ok nak tanya kawan ko tu dah ade info ke pasal audition tu? sorry beb, aku baru teringat pas tu aku tgk² kat internet macam dah terlepas je tarikh audition kat KL tu...bulan 6 kalau tak silap

ok sekian!

GreenJade said...

aihh ni wojib kene tanye ke? kalu x tanye kene rotan dak?

sekian..

keh keh keh (lari laju2 itik pulang petang)

Rasp said...

nak i tambah lagi soklan kerrr dah cukup? hehehehehe