nuffnang advert

Tuesday, July 10, 2012

aku bukan robot...

selamat pagi semua...
serius hari ni aku malas nak upload gambar weh...padahal gambar makan2 aku melambak ikut turn nak keluar...tak tahu apesal mood hari ni adalah sgt di luar kawalan...tak berapa hepi hari ni...huhu...

 please prove you're not a robot?
( ni ok lagi aku boleh nampak, buat yg berputarbelit tu, mmg aku hangin!!)

dah la hati tgh tak best ni, lepas tu paling menyampah bila aku nak drop komen kat blog org, ada menda alah ni...tapi kengkadang tu aku berusaha jugak lah seboleh2nya tinggal jejak kat blog tu sbb dia dah drop komen kat blog aku, tapi kalau dah masuk dua kali aku gagal taip balik menatang ni, mmg aku bye2 je lah jawabnya...

pliz, kalau nak blog anda dikomen, sila buang menatang ni...


cara nak buang senang je, pegi Design - Setting - Comment -Show Word Verification For Comments? - Klik NO - Save Setting

Senang kan? Tolong mudahkan kami semua utk blogwalking....


Sekian,
Dari Orang Rabun Pening Nak Taip Password

60 comments:

Anum said...

nape mood x baik nie..

iEdA said...

Np ni akk??hlg mood..tp bab word verification 2 mmg xsk sbb ssh lah nk kena taip2 plak..

miss Fyqa said...

hukk..awatnya akak.. sesetengah blog jer ade menda tu kan..elek2.. :D

SURIA AMANDA said...

yea la..aku pun x suka..tp kekadang kena la consider sbb dia dah komen kat blog aku kan...eh nok..aku nyer takde kan?

cheqna said...

setuju..
skang wv ni makin berbelit2

::EIDA:: said...

Ye betul tu nok!! Ida dah buat entry 2x citer pasal ni.. Ada juga yang degil tak buang buang jugak... Adoii!! Tak komen blog dia, rasa serba salah lak sbb dia salu drop komen blog kita.. Tapi blog dia menyusahkan sbb ada robot menatang ni haaa.... Sila lah remove ye!!~

Nak tuto? Sini ida dah buat lama dah.. Sila lah jengukk... =p


http://msieda.blogspot.com/2012/02/remove-word-verification-for-comments.html

Hanis Azla said...

he..he.. akak pun ada masalah dgn benda alah ni..

Sue-Rya Qistina said...

saya dah lama buang natang ni. geram jugak kdg2 tu nak type skali tersalah.

sabar ye kak..

♥ dak pink said...

Ko pregnant eh? ;p


Taktahulah kenapa orang suka guna menatang tu kat komen. Selalu,kalo ada menatang tu, memang aku takkan komen papepun.

KhaiRin : anies said...

terima kasih krn mewakili sy utk mengutarakan hal ni..
jgn susah2 ati ya.. sok lusa nk raya ;-)

wahida said...

dak pink: tak lah...tapi aku aminkan kata2 ko...

Marya Yusof said...

As salam Wahida,

Nak drop komen blog aku ok kan?? hik ;)))

Rasp said...

memang tak suka kalo ada benda alah tu...
tapi cam u gak...
rasa bersalah kalo tak komen balik..
sbb dorang komen kat tempat kita kannn...

Kesuma Angsana said...

betullah.. mmg cukup malas kkdg sampai 2 - 3 kali baru leh post komen. hangin je kan

eMMe said...

Salam Kak Ida, hahaha..kak, blog saya bebas dari robot kak, sila la komen2 selalu ya! hahahaa...

Nieda said...

akak baru buat entry tentang ni.

fiza said...

Mood tak baik sbb rindu ngan en. somi yer ☺☺

Aku pon tak suka verification nih. TApi berusaha gak nak komen.

mamyharraz said...

dulu ada benda tu jugak..sekali ada yg bgtau suruh buang terus aku buang..patutlah sebelum ni tak byk komen kt blog aku hehe

Nens Collection said...

kat blog saya ade x ek??..biasa reply mcm xde..

biasa kalo nk verify ni..kdg2 letak x btol pon die approved..haha

pB said...

same like you

wahida said...

nieda: saya baru pegi blog akak tadi..tahniah kak sbb berjaya buang WV ni..

miloais milo said...

memang hangin kekadang ngan verification ni
nak plak skang ni blogspot guna sekali picture ntah hapa depa panggil tu....

kalo sekali fail - nak try dua-tiga kali yg fedap!

ieda said...

ahahahah same dikk
kdg2 tuu meroyan kan
akk punn buat gak .. tiba dia x leh nak cleryfy tuu akk komen kat shoutbox aje .. haaa kan ..
panassss

TOLONG LAH BUANG PADA YG ADA GUNA TU !!!!!! ;))

~ yus ~ said...

betul2 mmg hangin bila nak taip benda ni, tp kadnag tuan punya blog tu tak perasan pun sbb bila dia komen blog sendiri tak kuar pun benda alah ni..huhu

Ryn said...

setuju..x penah lepas taip benda ni..

lieyalatif said...

hahhahahaah...aku suke nok entry ko nie....aku pun payah nak drop komen kalo ade menatang nie...tak pasal2 laa aku mengeja ABC balik hah hahahahaha

-Sara- said...

betol tu..setuju! slalu gk kene2..masuk 2 3 kali syik salah jee..mood komeng pon ilang..better set kan xpayah mende tulah..org pn rajin nak komen belog kite kan!

faraherda. razalan said...

Betul...betul...mende alah tu annoying!

Eliss Mie said...

kita pun x suka jugak tapi sebab dia rajin bw, so drop laa jugak!

Eliss Mie said...

kalau guna interface blogger baru, Settings->Posts and comments->Show word verification->No

:)

Neeza.Areef said...

klu x nk org komen disable je la komen box tu ye x..heheh...pening mata lmbt nk enter heheh

wahida said...

eliss mie: oh, tengs dear...

Munnafendy said...

ha kan...sy kalau kena verify word nih, yg belit2 mmg tekan pangkah terus...

kasihibu said...

hehehehe....betul tu kita bukan robot kan?

Kakzakie said...

Kalau yg ada WV tu nak uji kesabaran kita wahida:)

fazitaismail said...

sama la...mud nak mengomen terus merudum kan..memang tak suka tapi terpaksa jugak kan..hehe sabor jelah..

|| NaFiRaa || said...

tak suka jugak!! naik juling mata nak taip.. tapi aku cuba jugaklah sesabar mungkin.. :P

jeBateja said...

marah bangat ni....den nya blog ada menatang tu tak...??

Rai said...

nampak je benda ni aku terus klik close page laju laju..tensi aku nak membacanya..tapi lately banyak pulak anon jual viagraa kat blog aku..hampeh betul...

Dee said...

samalah kau ngan aku..tp kalau org tu mai kt blog aku..gagahlah gak aku jegilkan mata tgk apa menatang tu...hehehe...

wahida said...

rai: kahkah...baca komen ko terus aku gelak weh...

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe....rietta pown alami masalah yang sama....tp jgn wsau....blog rietta xde benda alah tu....sila lah datang dan komen yea...hehehe....

CaDLyNN said...

menyampah jugak..huhuh..selalu tak nmpk..lalu..bye2 :p

AnneRaini said...

hahahaha..akupun kdg2 tension..last2 aku blah je.

Qhaifa Nur said...

tq for info...
utk uji minda kekadang salah juga...

mamyharraz said...

td dah komen.

singgah nak bgtau kt ko jwpn jus serai ada kt entry terbaru aku ;P

Nazayiena said...

Harap tuan punya blog yg masih ada VW nie boleh setting blk.....

MamaEma said...

a'ah betul tu...tak suka juga..tp terpaksa balas komen balik..

Rahmah Ram Ram said...

heheheh..mood swing..cik abang dah balik dari outstation ke belum??

kalau akak jumpa verification camne mmg gudbai jelah takde nya nak menaipnya...payoh!!

ct rahani said...

sama jugak kak.. daku pun x suke.. tp kdg2 diorg x pasan benda alah tu kuar kt blog dorang.. sbb klu dorang reply komen x kuarkan benda alah nih.. biasanya klu blog daku suka komen, daku bitau la baik2 suh remove benda alah tuh.. berbudi bahasa x daku.. wakakaka... sabo kak x mo blues2 ek.. peace! :)

Eye_nee said...

sama jer jugak dgn akk beb..bukan apa lah kan...kita mata dah rabun..words kemain rapat bertindih...

izz iizza said...

musti mood x baik sbb en.suami xde ni..hehe..

yer la kadang tension gak ngan benda ni..

Outbound Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

mama aini said...

sabar dear..hikk2x..menatang tu memang menyusahkan..mama takde menatang tu tau..ahaha..

AnAk dEneSor said...

betoi 2 x ske mcm 2 leceh gle

shahdiana said...

samalah tak suka blog yang ada menatang tu...suka masuk blog seseorang tu tapi blog dia ada bendalah tu...huhuhuhu

fieda said...

betul la..tak suka gak kalau nk kommen ada mende ni...

akubiomed said...

Saya gagahkan juga untuk komen apabila dapat situasi seperti ini. :-)

Daleblik said...

Ko pregnant eh? ;p Taktahulah kenapa orang suka guna menatang tu kat komen. Selalu,kalo ada menatang tu, memang aku takkan komen papepun.

Stephaniennad said...

betul2 mmg hangin bila nak taip benda ni, tp kadnag tuan punya blog tu tak perasan pun sbb bila dia komen blog sendiri tak kuar pun benda alah ni..huhu