nuffnang advert

Tuesday, July 10, 2012

mangsa keadaan...

alahai....sian baby...



sumber: cari.com

50 comments:

Anum said...

sabar je la

~ yus ~ said...

alahai....siannya dia, akak sudah make-up muka sayalah...

kasihibu said...

hehehehe...pasrah!!!!

Sue-Rya Qistina said...

alahai..kesiannya baby tu.
nak kena babab kakak dia ni! hepppppp!!!

jeBateja said...

den rasa....budak tu bakal jadi juru make up Lady Gaga bila tua nanti....ahakz

eMMe said...

adoi buli adik ek
nak kene babab ni, heheh...

SURIA AMANDA said...

gelak aku terkekek2 dpn pc ni...ko ni nok..dari aku stres terus x stress dah..huhu...senak perut aku gelak...

Rai said...

aqil pernah buat adik dia jadi macam ni..tapi bukan kat muka je..satu badan..haih..jenuh ayah dia nak scrub adik dia..

etiey.com said...

aduhai... kesinannya dengan si adik. kalaulah dibiarkan eysraf dengan adiknya nanti cam gini jugak agaknya kan

mamyharraz said...

tulah kalau dah budak bukan boleh percaya.
lagi2 baya nih..mmg ada je benda dia buat..tu nasib dia conteng adik kalau dia terlangkupkan adik tu tak ke naya huhu

MamaEma said...

tunggu adik besar..balas balik..hehehe

♥ dak pink said...

Haha. Kejam betul kakak dia.

faraherda. razalan said...

Hahahahahaha!

Rahmah Ram Ram said...

hahahha...terseksa adik dia...kesiannlah..seb baik dedua cumel..tak sanggup nak marah..hahahahhaha

norhidana said...

aduhla... mana lah mak dia nih... sian adik dia

fazitaismail said...

mak aihhh keciannya kat bb tu..camaner ler parent dia leh biarkan jekk..hehe

HeNRieTTa JoSe said...

oloh....sian bby....nasib mata xjadi pape....

Ryn said...

mesti mak dia bantai cukup2 si kakak tu kan...hahahaha

Acik Erna said...

ya allah wahida..sabo je la..sian baby sampai tak nampak mata dah

ct rahani said...

adeh la mmg kesian.. baby tu pun redha je ha.. kikiki..

cik fadh said...

adoiii mano omak ea ni smpai abis muke adik ea kene conteng omak bole xprasan..kakakakaka

Nens Collection said...

alahai siannyer..x nmpk muka dh kene belasah dek kakak..huhu

SangRatoo said...

adik die tido ke apa tu nokks..dah tak nampak biji mata kalau celik tu..hehehe..sian baby manjee :p

Kak yon said...

kes buli nie..hihi

Nazayiena said...

Alahai siannya baby nie,mana mak dia nie x tgk kakak dah mengerjakan adiknya.

amirah said...

kesiannya adik dia! haha

eiela said...

allahuakbar, kesiannya baby.

Afasz said...

cmne nk basuh tu? kesian baby tu

Eye_nee said...

tergelak nengok muka si adik...nak dimarah tak berakal...redha jer lah...ambil pen tu simpan elok2 jgn bg dia nampak lagi...

TiranaAduka said...

alahai.kesiannya.....
sabor je la

Zana Adieyza said...

sabar jer lah kalau dpt kakak mcm tu.. hihihi.. ganazzzzz

Knor said...

iskh...ayah dia,tak beli a4 utk dia ni..

Angah said...

adoiii anak oiii

CaDLyNN said...

mak aiiiiiiiii

izz iizza said...

waa dh jadi antuu..

Munnafendy said...

oh myyyyyy!!!

ஜ miss klanika ஜ said...

muke tak bersalah je conteng adik dia. haha

kasihredha said...

alahaiii sian baby
menakutkan dah jadi wajah baby tu

Nizam said...

Sabo je la

cikceriacorner said...

alahai..csiannye adiknye..heheh

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

fatihah penah buat mcmnih kat ilham dulu.. cuma tak la seteruk gmbr nih, sbb aku sempat selamatkan..huhuhu..tp syg aku lupa amik gambo..hehee

Kesuma Angsana said...

ha ha ha

mama aini said...

ehem kesiannya adik dia..nakal tau !!!..

lizz said...

ilek jer adik nyer tu walaupun kena buli ngan abang yer...

akubiomed said...

Perkara ini pernah berlaku kepada anak sulung saya. Yang bestnya dia mekap muka sendiri sebelah emaknya yang nyenyak tidur. Nasib baiklah muka emak tidak di make over sekali. Permanent marker tuh. Saya masih simpan link didalam blog.:-)

http://akubiomed.com/2010/panduan-pakai-bedak-foundation-bab-1/#axzz20I5mDPMP

http://akubiomed.com/2010/panduan-solekan-eyeliner-bab-2/#axzz20I5mDPMP

ieda said...

ya tuhannn mau mati budak nie dikerjakan nanti huhuhuh

sudipVSsenduk said...

ya ampuuuun!

mcm terngiang-ngiang suara mak budak tu menjerit kan..

BeRRy MuMMie said...

kesian mangsa keadaan!!!!....

shahdiana said...

mak aih...ciannya baby....yela sama-sama kecil tak boleh nak salahkan jugak...senyum jela tapi kena buli sungguh si adiknya...

fieda said...

olo..sian adik dia..