nuffnang advert

Tuesday, June 26, 2012

pemain terbaik Itali

mesti yg lain tgk dia berbulu je kan..kehkeh....



sumber: cari.com

37 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hahahahaha..berehat ko!

norhidana said...

heheheh curi tulang

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

hahahahaha jahat betul....kesian org lain..dia relaks je

mamyharraz said...

hahaaha releks giler member =P

SURIA AMANDA said...

awang hitam mmg mcm tu kot..poyo dan degil

wahida said...

suria amanda: aku LIKE komen ko...

Rai said...

mesti orang lain kata dalam hati "haram budak itam ni"

hahaha

Aishah Jahirah said...

hihii nmpk sgt..

Anum said...

hahahha
dlm hati cis x guna

Bitt (doubleIS) said...

hahahahahahhahahaa berat muntutttt dan kepala tuh! hahhaha

makchaq said...

dia dah siap 100x, buat laju2 pastu rehat..orang lain buat slow..

Asrul "iLham" Sany said...

rilek jap haha

mamavogue said...

sokong makchaq!
dia buat laju2 tu dah settle dulu..
hahaha..

Daddy Ziyyad said...

balotelli ni mmg poyo nok..hahaha

*SiRibenMerah said...

dia cover tuh.. haha.. ntah2 terjatuh kannn~

Nens Collection said...

cool beb!..hehe

Neeza.Areef said...

kui kui kui
selamba derkk jek

KhaiRin : anies said...

balotelli mmg cm tu

Teratak Hami said...

Dia lain dari yang lain :-)

Nazayiena said...

Rilek je dia....

♥MAMASYAZA♥ said...

baru semlm akak tgk dia jaringkan tendangan penalty, mmg nak sempoi ja hero hitam ni

midonz said...

mamat negro tu memang berlagak. aku memang tak suka dia yg kurang ajar tu..

m.u.l.a.n said...

sakit perot tu kot... hahaaa..

delarocha said...

degil skit dia ni... huhu

Deq's Qienz said...

cool dehh..

ieda said...

hahahha rasa mcam nak tampo2 kan ;))

mama aini said...

wakaka.. :)

eiela said...

haip, apsal dia duduk diam tak warm up tuh.

akubiomed said...

Sempat culas. :-)

dwaty said...

dikecualikan ker??? hehehe

Yaya Azura aka Naz Azra said...

hahah wahida nie..nampak jer dia..

Sue-Rya Qistina said...

hahaha..mengambil kesempatan yg ade!

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

ko tak tahu ke..nila pemain italy yg paling berlagak..
dia ibaratkan diri dia cam einstein..golongan bijak pandai n berlagak siottttt...if ko tgk dia buat gol...yarabbi berlagak gila mukerr nympah aku nengok

wan nurul hezrina said...

haha dia sakit belakang tuh..rehatla kejap..

Eye_nee said...

potensi besar..atitude hancur mamat itam ni....

iizza said...

haha..ngelat tuhh

midonz said...

sangat berlagak time dia golkan bola.. itali vs jerman