nuffnang advert

Thursday, June 21, 2012

mek jah dah bersalin!!

selamat pagi semua....

nak bagitau ni, my BFF si mek jah tu dah selamat bersalin dah uollsss...Alhamdulillah...aku terima perkhabaran gembira ni dgn rasa sungguh sebak dan terharu atas kebesaran yg Maha Esa....


mek jah telah selamat menerima cahaya mata lelaki semlm (20.6.2012) dgn berat 3.76 kg...

kenangan kami di Bali Oktober tahun lepas...masa ni dia tak tau lagi dia sdg preggy...hehe
sayang ko mek jah!!


aku tak sabar nak tgk baby ko nok...baby yg ko tunggu dah 7 tahun ni...


p/s: kalau diberi izin nnt, aku tepek gambar2 anak mek jah ye nok..

78 comments:

sisdee said...

alhamdulillah..tahniah pd dia..selamat bpantang.. ;)

♥ dak pink said...

Congrats Mek Jah dan selamat berpantang.

Beznya dapat baby. Bila lah ada rezeki nak menambah ni.

:: Mrs.Eady :: said...

Alhamdulillah~ tahniah mek jah! kirim salam sayang muah muah kat dia & baby okey!

ckp kat dia aku rindu giler kat dia!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dpt bby boy =)

AnneRaini said...

tahniah..kem salam kat mek jah ya..

amirah said...

ooo..patutla mek jah x join wktu ko gi bandung aritu ek..tahniah mek jah..!!

Saya Disini said...

tahniah

mamyharraz said...

Alhamdulillah.
Tahniah utk mek jah :)

fiza said...

Alhamdulillah...tahniah utk mek jah. Beso gak baby dia yer.

gadisBunga™ said...

tahniah kat dia!!! nak tgk gambo baby yeh!

eima said...

tahniah ... selamat berpantang kat mek jah

Rinna said...

Alhamdullillah.. tahniah.. dah dpt baby..:)

cheqna said...

alhamdulillah
nanti kimsalam kat dia erk...
tumpang gembira utk dia =)

mamasuri said...

tahniah2 kat mek jah kte tu...
syukur2...dpt baby boy pulak tu...
besh2...sama tahun dgn darin ni...

mak encik | SZ said...

alhamdulillah!
semoga mek jah cepat2 kembali ke aktif jd blogger tegar semula!

Lya Colours said...

alhamdulillah rezeki Allah kurniakan selama 7 tahun menanti
semoga sihat2 hendaknya mak dan baby boy nya

Nens Collection said...

tahniah kak..mest comel baby die kan

kak wahida cepat2 publish gambar baby sini tau..nk mmmmuuuahhhhh2X!!! pipi die..huhu

Dee said...

alhamdulillah..sampaikan ucapan tahniah buat mek jah..mesti anak dia comel bam2..boleh jadi geng anak2 kaulah nok...boys only..

ckp ngan dia pantang betul2 tau..jgn ngelat2..hehehe..take care..

Anum said...

alhamdullilah
kuasa allah kan
tahniah kak ina

Marya Yusof said...

Tahniah buat mek jah... semangat anaknye tu... normal ke? cayalah! :))

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

tahniah..alhamdulilah akhir segala penantiang berakhir..kirim slam kat mek jah

Mamamya said...

alhamdulillah...tahniah mek jah & aku pasti dia n suami mesti tgh happy skrg ni kan....

x sabar nak tgk bby montel mek jah...

mama aini said...

Tahniah buat mek jah..penantian tujuh tahun berbaloi.. :)

fieda said...

tahniah mek jah..

ieda said...

wow TAHNIAH buat mek jahhh
memang menanti2 nie .. alhamdulillah lepas 7 tahun lahirlah cahaya yg dinanti
semangat juga tuu 3.76 , zahrien 3.6kg .. ;)

dikk kalau ko gi umah dia kannn KIM SALAM WINDUU PELUK CIUMMMM TERHARU AKK BUAT MEK JAH .. khabarkan sejuta tahniah buat dia dari akk ;) dannnn SELAMAT BERPANTANG

lydzar said...

congrates mek jah!! selalu sgt hati ni jd ceria bila dgr ada orang bersalin. :)

Sue-Rya Qistina said...

syukur alhamdulillah. seronok sgt dpt email semlm. so, mcmane keadaan baby ye? semangat betul baby mama gebus tu.

:: Riri-Fatieha ::~ said...

Alhamdulillah, semua selamat. COngrats kak mek jah!

wahida said...

sue-rya: baby masih di wad NICU, tapi baby sihat, alhamdulillah...

yana-feehily said...

7 tahun? alhamdulillah Allah bg rezeki...tahniah dan moga baby jadi anak yg soleh wa musleh :)

ct shah said...

tahniah buat mek jah dan hubby.aku dgr pon tergezut 3.76kg.bam bam betul.hehe..
semoga kak ina dan baby cepat sihat hendaknya.amin.

Acik Erna said...

Syukur Alhadulillah..tahniah buat mek jah dan suami

JunAina said...

Mesti mek jah hepi sesangatkan, 7 tahun tunggu. So untie jgn buat2 tak faham ye hadiah mau besar!

SURIA AMANDA said...

Alhamdulillah....akhirnya...

AzuraFazil DIN said...

tahniah .. fuh glam kwn ko ..

lama ye dia tunggu tuk dpt bby , akhir nye makbul doa ..

leps ni turn haku plak

kasihredha said...

bukan nya nieza ni wahida?
mek jah nama glemer dia ye:)
tahniah juga ye...

Azian Elias said...

Betul tu kak kasihredha. Mek jah nama glamer Nieza...sebenarnya ada nama lain lagi tu.. hee

tahniah buat dia..

wahida said...

kasihredha: ye kak, nieza tu la kak...saya panggil dia mek jah...hehe...

lieyalatif said...

alhamdulillah...penantian akhirnyer berakhir...nok kalo ko gi melawat snap le gambar byk2 tau..

semangat tol baby die....nak dekat 4kg tu.....

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. salam tahniah buat mek jah.. tumpang seronok dgn berita ni..

SangRatoo said...

Alhamdulillah..syukurrrrr :D

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

tahniah utk kak ina..weh beranak normal ke?

Nieda said...

Tahniah , bertambahlah anak sedara

miloais milo said...

alhamdulillah.... tahniah buat mek jah...

nok... do convey my warmest congratulatory regards to her - bila uols pi jumpa dia ye!

wahida said...

mek rose: beranak ikut tingkap..huhu...

nur anis said...

tahniah mek jah..bestnya ada baby..:)

Rai said...

tahniah mekjah..selamat berpantang..

cikceriacorner said...

tahniah mek jah..:)

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah....t letak picta yew...rietta pown tingin nak tgk....

eintan nurfuzie said...

HUHU.. DPT BABY.. HUHU

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

itulah, sy pun teruja..
Maha Kuasa Allah, stlh menunggu 7 thn diberi berita plg gumbira itu..
byk baca luahan perasaan die,
Alhamdulillah.. dh selamat segalanya..

psst, kem slm aku kt die erk, ckp kt die.. tahniah!!!!!!

|| NaFiRaa || said...

tahniah~
nanti2 tempeklah pic bb n mak nye skali..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alhamdulillah. tahniah2. tunggu 7 tahun n dekarang dapat baby sihat 3.76kg :)

GreenJade said...

Alhamdulillah..tahniah to mek Jah..

aku amat memahami..bcoz aku pun tggu kat 4 thn nk dpt 1st baby ni..mcm2 rintangan :)

eMMe said...

Alhamdulillah..syukur ke hadrat Ilahi... sronok saya dgr berita ini.. moga Kak Niezza n baby sihat dlm lindungan Allah swt...Amin!

Ena said...

Alhamdulillah...

Tahniah tahniah.. Kata org penantian satu penyiksaan.. tp berkat usaha, sabar & tawakkal.. DIA Maha Mengetahui..

Rasp said...

Alhamdulillah syukur....
tahniah! hepi i dengar this good news....
kim salam kat dia ye nanti sis...
ucapkan tahniah skali...
pluk cium baby on my behalf...

Kesuma Angsana said...

tahniah walau x kenal.. happy for her juga!

Mak Lagenda said...

Alhamdulillah..7 tahun menanti, ada juga rezeki utk mekjah

Selamat berpanyang yea..

~ yus ~ said...

alhamdulillah, tahniah untuk mekjah@niezza kita...

tak sabar nak tgk wajah comel anak dia...

mama maman aka yana said...

tahniah mek jah.. tolong kirim salam gumbira ye kat kami2 nih..:)

Eye_nee said...

Alhamdulillah...congrate mek jah..akhirnya penantian kamu termakbul..ko kalau dah dapat ijin dari mek jah..cepat2 uplod gambor yer nokssss..tak sabar lg nak tgk ni...

Kathy Tuah said...

tahniah buat dia ^^

Fieza79 said...

laa dh bersalin tk sempat tgk perot buyung mek jah dahh pun bersalin..
krm salam dia ye...

Deq's Qienz said...

wahhh best dapat ank buah baru..tahniah buat shbt akak :-)

ellynadyra said...

WAH tahniah, lama tunggu baby, berbaloi2 tuh

Qhaifa Nur said...

tahniah...lama betul tunggu tuh 7 tahun...

Chik Att said...

Ahamdulillah ....

*SiRibenMerah said...

tahniah mekjah~

Daddy Ziyyad said...

alhamdullilah..setelah lama menunggu....moga moga mek jah & anak nya sihat

♥ Wina ♥ said...

wah tahniah!!

ejaMaria said...

wah...diam-diam dah selamat... kirim salam congrat kat mek jah... ;p

ct rahani said...

tahniah3.. dekat2 ngan date besday sy.. sng nk ingt.. hehe..

Teratak Hami said...

happy, happy ... alhamdulillah. Tak sabau nak tengok the baby

wan nurul hezrina said...

alhamdulillah..kira dalam pantang nnt terkena jugaklah bulan pose..nak terjah blog mek jah jap

iizza said...

7 tahun menunggu..wahh mesti dia happy sangat tu..:)

tahniah tuk dia..

armouris said...

terjumpa info ni, pasal berpantang selepas bersalin … sharing is caring :) - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang

MamaEma said...

tahniah..lama tu tunggu..