nuffnang advert

Wednesday, May 23, 2012

~WW~: tetap di hati...

nasi beriyani restoran ini tetap sedap dari dulu sampai sekarang....
@ Restoran Rasyid, Ampang

54 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

pagi2 je nampak makanan, nasib baik baru lepas makan nasi lemak =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh..ayamnya..

:: Mrs.Eady :: said...

TERLIUUUUUUUUUURRR!!!

:: Mrs.Eady :: said...

TERLIUUUUUUUUUURRR!!!

Neeza.Areef said...

ada share x

norhidana said...

geramnye tgk ayam msk merah tu...msti sedap nih

rasp said...

apsal gi makan situ tak roger2 ahkak?
marah nie marah nie :) ...
dah dekat rumah i tau...

Nens Collection said...

2 hari lepas baru makan..kt sin yg paling glamor TAJ..mmg sedapp ng papadom skali...

kak wahida meh teka2 kt blog saya..just komen bwh aje..

.:fyzz:. said...

ceh..wat aku terliuq ja tau..hehe
aku nih dh la tak bfast lagi..lapaq kekdahnya skang nih..
pepun sedapnya wey...:) aku nih pantang tgk makanan..mmg getaq lutut..hehe

Marya Yusof said...

As salam Wahida,

Aduh, dahlah tgh mlmsejuk2 ni tayang makanan... Nasi beriyani lak tu... Tgk kuah dal tu mau jilat jari ni...huhuu

lieynanilaz said...

meleleh air liur....

ASaDa RyutaRo said...

nyumm.. nyumm.. nyumm.. nampak cam sedap. kalau orang belanja mesti lebih sedap.. :P

nur anis said...

perghh..buat saya lapar je ni..

eima said...

waaaaaa die pnya nasi ...nampak sgt sedap la

Munnafendy said...

akak try pulak JM bariani subang...nyummeeehhh

ieda said...

memang punn jelas nampak sedap nyee dik huhuhu ;)

lieyalatif said...

Ko mmg kejam la nok.... Selalu buat aku terliur....

Adoiiii dah lm x pekena beriani nih....

Dee said...

aku tgk ayam tu sgt menikam jiwa..hampir jilat skrin..cis!

Lya Colours said...

merahnya ayammmmmm

Qhaifa Nur said...

kalau dah selalu singgah sure sedappp...

Angah said...

adoii terus jadi lapaq.....

Rahmah Ram Ram said...

alahai sedapnyerrr.....

Kakzakie said...

Kakak pun nak cari restoran arab cuti sekolah nie... teringinlah:)

Ila said...

bila tgk makanan kat blog wahidani,mmg menyelerakan

Rai said...

elok sangatlah nak masuk tengah hari dok tayang makanan..haihhh..

Daddy Ziyyad said...

ko try beriani mat sah kat Benteng, BP.

MamaEma said...

cepat nak tutup..dah kurang pahala poser hari ni...hehehhe

ct rahani said...

daku pun baru mkn nasi beriani jugak dua malam lepas kak.. sok kot nk up entry.. hehe..

JunAina said...

Tiba2 teringat beriyani muar...

akubiomed said...

Setiap hari Jumaat pekena nasi Beryani di perkarangan masjid. :-)

AnneRaini said...

Nokkk aku dah buat dah puding roti..haha cepat tak aku? Sedap weh...thanks ye bg resepi mudah tu...nnti aku letak kat blog

mamyharraz said...

lama tak pekena nasik beriani ni yg buat aku terliur nih - ayam tuuu sgtlah mengancam iman.

iizza said...

alahai terus lapar tengok..^_^

lizz said...

ermm sodap ni...datang kesini jer lapor....ayamnyer menggoda betul....haih...

Sue-Rya Qistina said...

terus jadi lapar! :D

wahida said...

anneraini: wah cepatnya...tahniah!! aku tak sabar nak tgk puding roti version ko...

diana said...

mujur tengah kenyang..:p

eLLy said...

Noks nak address restoran Rasyid!!

wahida said...

elly: senang je nok, dia sebaris Pizza Hut kat belakang Ampang Point tu..

Myra Jay said...

Menggoda jiwa dan iman insan yg sedang berpuasa tika menatap nasik beriyani yg dah lama tak ditelannya... sob sob :)

miloais milo said...

ohh... nampak seap
tapi iols tak berepa terliur
sebab baru lepas lunch...

KhaiRin : anies said...

harga mcm mn plak? mmg murah dr dulu smpi skrg ke? ;-)

|| NaFiRaa || said...

syukur dah lunch siap2 tadi.. :P

wahida said...

khairin: tak...harga dia dah naik...dulu rm7 je..sekarang dah rm8...huhu...

HeNRieTTa JoSe said...

yummy....lapar la plak...

::NureeN:: said...

sabar2.. masih dlm pantang :P

[sutera kasih] said...

lapar la pulakkkk huhu

Nazayiena said...

sedapnya mcm nasi tomato pun ada....

♥ Wina ♥ said...

meleleh air liur aku..sib baik aku x puasa!

mama aini said...

ehem..baru je lepas makan nasi beriyani masa majlis `cik n` aritu..hikk1x....terliur jugak tenguk pic.beriyani..

** mama harap dpt jumpa wahida nanti..slm syg dr mama..

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Bitt (double IS) said...

yes!! terbaekkk

fieda said...

sedapnya..

Mimy Hamid said...

yer beb terbaik Rasyid...restoran mamak pilihan aku ..lama bukak ni