nuffnang advert

Wednesday, May 23, 2012

apple laptop

kehkeh....


sumber: cari.com

49 comments:

Nazayiena said...

Nie baru betul2 lappy apple,klu lapar masa online boleh mkn terus.

nuyui a.k.a miss YUI said...

pnh tgk ni..mmg bgus!

Kazman / Sue said...

haaa3x....logo apple 3D tuuu...

Ezy Chiaki said...

hewhew~ terbaek..

akubiomed said...

Hebat laptop apple ini. :-)

KhaiRin : anies said...

rs2 dlm sengget ke harganya? hehehe

[sutera kasih] said...

hehe kelakar !!

wida said...

kihkih..kalau lapar leh mkn apple tu

Gieyana said...

keh keh..mmg poyo! Kalau nk durian laptop, leh tempekkn durian..:-)

:: Mrs.Eady :: said...

kahkahkahkahkahkah...

ct rahani said...

kikiki.. lapar2 terus makan apple tue.. terbaekk..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hahaha.. kreatiiippp!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hik3. memang terbaik la.

Huda said...

hehe, kalau laptop apple ni semua mampu milik ni..:)

hanginsepoi2 said...

terserlah "ke apple lan" tu..hehehe

kakchik@ella said...

hahaha. kelakar. kreatif betul nak menjadikan impian memiliki apple laptop tu satu kenyataan, ye.

pena rozie said...

hahahaha...

♥ Wina ♥ said...

wakakakakakkk!

mamavogue said...

jadi la..
org ade apple laptop ko pun nak jugak kan..hehehe

Nens Collection said...

KAK WAHIDA TGK SINI..

http://www.nenscollection.blogspot.com/2012/05/jawapan-teka-teka-sape-yg-menang.html

RULZA said...

huhu..jaga bila dah terlebih masak nanti abih berair laptop..semut mai kang..huhu...

wahida said...

nens collection: aku dah tgk...mcm tak caya je..hehe..tengs!!

mama aini said...

assalam wahida..adiah dr en.somi ke?.. :) unik tau, siap dpt apple ori sekali..ha2x..

Daddy Ziyyad said...

hahahahha..hampeh!

Munnafendy said...

tak lama 'masak' la epal tu sbb panas hahaha

Azian Elias said...

hee...beriya2 akak membukak nya. hee

whitecappuccino said...

ni baru real apple lappy

mamyharraz said...

hihihi lawakkk ;P

Pok Amai-Amai said...

Hahahahahahahaha! Tak boleh blah!

GreenJade said...

tanjat gegirl...

weiii mek ado stok laie tak? bak mai sebijik keh keh keh keh (gelak smbil hantuk2 pala hihihihi)

~ yus ~ said...

lawak petang harilah nko wahida...hihi

ummi anum said...

hahahaha..lawak hari rabu..

eMMe said...

hohoho...apple brand hokey, ko hado? hehehehe....

Chik Att said...

hahahahah ...briliant ..

delarocha said...

cehhh

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Bitt (double IS) said...

memang berisiko laptop nehh...akekkekee

kasihredha said...

epal tu kalau boleh makan...jadi 4D..hihi

Aida78 said...

ini baru betul jenama apple he3 buleh makan lagi...

Neeza.Areef said...

>____<
hekkkkkkkk
apple sgtttttttt

HeNRieTTa JoSe said...

nie baru real....hehehe.....

gadisBunga said...

logo 3d. boleh makan lagi. hehehe~

ieda said...

keh keh keh keh ..
ada2 ajee nie ;)

fieda said...

hehehe..apple ori lagi....

ooo kat ats ni ler komen iklan berjela jela tu ye..delete jer wahida..

Sue-Rya Qistina said...

agagagaga..terbaik dari ladang!!

.:fyzz:. said...

lor ada iklan gak dok numpang..
wey ...hahahah..mmg real lappy apple la..hehe..sapa la punya idea nih ..aku la ..nih rasa nk gelak kuat2 nih..

lizz said...

klakar tul...rajin pulak pi tampal kat laptop apple tu bersemut jap gi...hehe

iizza said...

ajer kering la apple tu nanti..hihi

Mimy Hamid said...

sesuai nok..ni baru APPLE