nuffnang advert

Tuesday, May 8, 2012

sms from mom

bijak mak dia....
amboi anak tu, mak msg nak belikan keta baru nak reply...adoi la...



sumber: cari.com

51 comments:

Riny said...

hahahaha.....anak2 zaman sekarang..:P

mama maman aka yana said...

hehehe.. kena buat gitu jugak kat anak2 eks.. hahaha

eima said...

hahaha mak yg cerdik ...

♥ Wina ♥ said...

wakakakakakkk padan muka si anak!

Anum said...

hahaha

mak encik | SZ said...

biasaaaa la tu..
heheh...bg keta mainan je sudah! bateri AA .. :p

Sue-Rya Qistina said...

hahahahaha..anak yg materialistik!! chopstik betul la ini budak..ngong! bijak mak dia nk kenakan dia kan..hehehe

Kakzakie said...

Jadi mak kadang nak kena bijak juga kan...:)

*SiRibenMerah said...

kalo mak dia sebelah dia mau kena tepuk kepala sebab x menjawab bila mak soal.. ahahahaha

ibuhebat said...

hehe.. anak dah besar lagi besar cabarannya...

mamyharraz said...

tak nafikan kadang tu perasaan anak mmg kena dibeli dan di umpan~

Pok Amai-Amai said...

Bertuah punya anak! Hahahahah!

anie said...

hahahaa...anak yang sengal nie....

Anamarza said...

hahahbertuah punya anak, anak sapa la tu ya

:: Mrs.Eady :: said...

hhaahhahaa..padan muka dia!

shida said...

hahaha.... syok seketika anak dia...

♥ dak pink said...

Oleh itu, mak-mak sila lah bijak nak tackle si anak.

P/S: Aku pun, kalau bagi ghetabenda camtu mmg laju je reply. Haha.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tu la..lenkali buat tak tau lg...kan dah kena...

mak antaq sms tak reply...kalau awek antaq sms dan2 reply tak sampai 2minit pun...

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. sabor jek laaa..

Munnafendy said...

hahaha mcm kena ngan situasi hari ni.mak ayah dpt durian runtuh dari Felda..agk2 ade tak anak yg tak pnh2 call mak hari ni tetiba teringat nak call? haha

KhaiRin : anies said...

hehehe..ooo kalu cm tu nk wat la kt org lain..esp mereka2 yg mls nk bls sms ni...

nur anis said...

huhu...lawak lawak..

.:fyzz:. said...

heheh..si anak pun...dh dpt sms yg nk dpt keta tuh..teruja hbis la..hahah.last2 dia yg kena..

norhidana said...

heheheh... pandai mak dia....

Karukord Jagau's said...

Hahahhaa.....kena tipu...
Ooo mak nk belikan keta...baru nk reply ye...
Hahahaha....

Neeza.Areef said...

materialistik kooo..ckp nk bli keta jam2 tu reply..keh3

GreenJade said...

keh3 terkono ekau jangg...bertuah pnye anak =))

lydzar said...

bijak mak dia

Nazayiena said...

Hahahaha terkena anak.....

eMMe said...

hahaha... ayat mak yg boleh buat anak dia reply mesej tu, hahahaa! tertipu kau anak!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

hehehehehe...bijak! bijak!

anak kina nanti bijak mcm mane la kan.

[sutera kasih] said...

hahahaha bijaklah mak dia

ikatankasihku said...

hahah..ni wa kena beb ni..good3..pendekatan yg bijak

maszmadi said...

muahahahahahaha

nak jadi mak yang bijak cenggitu lah.. hehe

HeNRieTTa JoSe said...

that mom sure is cool...hehehe....she sure do know how to get to her doter/son....

kasihredha said...

hihihihi
gelak guling2

Eye_nee said...

dgn mak jgn buat peleceh naaa...akai dia genius....

ct rahani said...

hahaha.. macam2..

Bitt (double IS) said...

akakakkakakaka genius mak dia...

Nieda said...

Nak beli kereta baru terbukak biji mata

akubiomed said...

Emaknya pandai pancing. :-)

Liza @ Adzriel AB said...

he..he.. terbaik.

Kasih Salina said...

haha..bagus mak nya..pandai2..kurang ajar punya anak camtu..

whitecappuccino said...

anak sapo la tuh!

Marya Yusof said...

As salam Wahida,

Mak yg super genius! Kite kena lg advance (in term of thinking) dr anak kite kan...kan..kan...hehehehe ;p

CaDLyNN said...

hahaha...melampau anak die..

wida said...

sabar jelah kalau ada anak cam ni..kihkih

fieda said...

amboi anak nya..bkn main lagi..

alin said...

hehehe, nampak sangat anak tu kebendaan kan

nurkaloi said...

hahah kelass !!!
bijak bijak

wan nurul hezrina said...

mak dier dah taw perangai anak dier.hahaha