nuffnang advert

Wednesday, May 16, 2012

hepi birthday amy sweetdarling!!

selamat pagi semua...
hari Jumaat lepas bersamaan 11 May, kami geng2 pelangi decide celebrate birthday Amy sweetdarling kat Fullhouse Wangsa Walk Mall...sebenarnya birthday amy ni jatuh pada 8 Mei, tapi haruslah kita tunggu waktu yg sesuai utk celebrate...

ini lah birthday girl yg diraikan....yg tgh tu lah amy sweetdarling...yg budak kecik dua org tu, anak2 dia...comelkan?

7 of us...kak rasp dan  ayu tak dpt join....sedih....

sebelum tiup lilin, moh la kita mkn dulu....kak Dee mmg jahat...dia nak cucuk mata aku...dia jeles la tu tgk mata aku lawa...kahkah....

ni birthday girl punya kek....sedap, beli kat Pistachios bakery...comel je...

ramai2 nyanyi birthday song...siap satu Fullhouse join ko...bergema kekdahnya...haha...mmg enjoy sesgt la time ni...

tiup lilin time...

okeh, ni ramai yg tanya kenapa anak si amy tu gigit baju amy seperti dlm n3 ni....

sbb dia tak dpt tiup lilin ko...tu yg sentap tu...kehkeh...

pas tu tutup muka pulak..
tak kisah la ika...ika tetap comel tau!! geram je auntie tgk...

ni kad dari kami semua...

kami hadiahkan dia dgn jam tgn dari Swatch...harap ko suka dan kalau pakai jam tu ingat kat kami semua...

ok lah, diakhiri dgn gambar ni...anak si amy jugak...Zulfan nama dia...mak2 sibuk bergosip, berhu ha bagai, dia duk ralit melukis..bagus!! cantik lak tu lukisan dia...gud boy lah zulfan ni...


gambar foods kat Fullhouse aku up kan kemudian...malas nak update sekali byk...
to Amy, semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya dan semoga semuanya dipermudahkan masa ko bersalin nnt...amin....

60 comments:

CaDLyNN said...

wah..syoknye kawan2 celebrate bday..nmpk sgt close gitu..hihihihi..ika sentap sebab tak dpt tiup lilin rupenye..

kek itu nmpk sgt tempting!

Anum said...

seronok kan diraikan:)

Huda said...

budak memang semua suka tiup lilin kan..kalau tak dapat tiup je sentap, kadang sampai kena ulang banyak kali semata2 nak tiup lilin je, hehe..

anie said...

bestnye...sumer ceria2 n meriah..termasuk yang terhidang atas meja tue....meriah jugak...;)

Nens Collection said...

woo..mmg best dapat celebrate besday camni..terasanya dihargai..;)

Kakzakie said...

Baru kakak tahu kenapa dia gigit baju mak dia wahida...

Suka kakak dgn jalinan erat semua yg hadir - meriah/seronok/happy sangat:)

Lya Colours said...

selamat hari lahir

nuyui a.k.a miss YUI said...

bhagia bila diraikan..hihi.

:: Mrs.Eady :: said...

selamat harijadi amy :)

rasp said...

nampak sangat happening sis....
zulfan memang pandai melukis....
memang berbakat tu....

wida said...

sedapnya kek kak amy tu..yummyy

Kasih Salina said...

meriahnya sambutan birthday camni..

Marya Yusof said...

As salam Wahida,

Happy belated birthday buat amy sweetdarling... Kek tu simple but nice :)))

iizza said...

bestnya dpt kawan-kawan yg camni..sentiasa ingat hari penting kawan..

Daddy Ziyyad said...

macam kenal aja pompuan yg angkat tab merah tu...~ahahaha

KhaiRin : anies said...

sehati sejiwa sebakul sekawan..selamat hr lahir

intan_blur said...

bestnye celebrate kat full house..
meriah..!!! mesti tharu member tu

lieyalatif said...

mmg happening n meriah.....syok dpt celebrate ngna kawan2 satu kepale...havoc satu fullhouse korang kejekan he he he

klANA said...

hepi besday kak amy.. aloloo, comei la ika majuk..hehe

cheqna said...

wah beshnya.....
suka r kalau dapat geng cam gini
moga hubungan persahabatan ini kan kekal hingga akhir nyawa insyaallah

So Shy Lady (SSL) said...

amboi2x mriah bebeno tu.... happy blated birthday amy... comel je ank yg t.dpt tiup lilin tu haha

Sue-Rya Qistina said...

happy belated birthday!
seronoknya bila diraikan.. :D

Pok Amai-Amai said...

Eh..eh...syoknya jdk dia. Kwn2 celebrate bday kat FH. Siap dpt hadiah jam swatch lagi. Untungnya!!!

JunAina said...

Berwarna warni secantik PELANGI...Best dapat berjimba cam ginikan, lagi best bila dapat kengkawan yang sekepala...

HeNRieTTa JoSe said...

wah....sweetnye kumpul reramai camtu...selamat hari lahir pada yg empunya badan...

miloais milo said...

happy birthday buat kawan uols ye..

meriah banget sambutannya...

wan nurul hezrina said...

heppi buffday 2 ur fren tue=)

Rai said...

meriahnya...bestnya kawan2 celebrate bday kan..

*SiRibenMerah said...

best.. meriahhh~ hehehe.. sis, emailkan pic sis.. nk jugak hapdettt~

ct shah said...

wah,bestnyer dpt jam.sedapnya kek tu jah.

Dee said...

happy birthday to amy..katanya malam tak tidur terbyg2 sambutan yg kita bagi dan hadiah jam tu..hehehe..tapi kan..apsal gambar aku byk ditutup oleh benda warna merah tu? hahaha..apapun..seronok sgt rasa sbb kau dpt join skali...walau aku mcm mak nenek..tapi kau sayang aku kan nok? kan? kan?

wahida said...

dee: kahkah...lawak la ko ni...ko mmg mcm mak nenek...harus lah aku sayang ko nok...walau ko nak terkam bijik mata aku ni...hahaha...

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

meriahnyer sambut birthday ngan kengkawan...seronokkan...

Munnafendy said...

aloo merajuk anak kak amy tak dapat tiup lilin..hihi..best tgk geng2 akak nih

SURIA AMANDA said...

best giler..slack aku x daftar dalam ini geng pelangi..kalau x confirm next month birthday aku bersambut,kan?

Aida78 said...

seronoknya ramai kawan...salam kenalan

MamaEma said...

meriahnya...happy birthday..

Cik FaRiZaM said...

olo sian dia sentap ye....hehehe ttp muka malu nanis la tu :D


salam singgah n folow sini

dr
afasz.com

.:fyzz:. said...

wahida..best la kowang..aku plg best part dpt hadiah jam swatch tuh..lahai..bestnya..
Fullhouse tuh pun cantik tmptnya
and best part kek tuh..seriyes so yummy wey..

enjoy la kowang...da bombs..:)

wahida said...

suria amanda: kalau nak join kitaorg, boleh je nok, kami tak amalkan hidup berpuak2...kami sgt alu2kan member baru...aku pun teringin nak jumpa ko...

Sherwieyna Muzzawer said...

meriahnya kawan2 sambut bday..comel!

Azian Elias said...

Cantik lah restaurant ni Wahida. APa nama dia ek?? akak lupa lah ari tu awak cakap..

wahida said...

azian: akak, saya ada tulis nama kedai ni kak...cuba akak baca betul2..kat atas sekali tu...hehe...

nama kedai ni Fullhouse kak...kat Wangsa Walk Mall...

::NureeN:: said...

meriahnya...
mgu dpn plan nk beli cake tp pntang x abes lg, nk celebrate anniversary :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

suspen je entri gigit baju hari tu, last2 tak dapat tiup lilin rupanya. hehe.

p/s : mekasih follow saya balik =)

lieynanilaz said...

memang meriah!1...:)

akubiomed said...

Beruntung Amy di raikan oleh rakan-rakan blogger. :-)

Aju Mohit said...

Gamat seh, sporting nya diorg yang makan kan situ, seronok aku tgk kemesraan korang ni, ni yang rasa nak ajak hubby aku celebrate besday Kat sini ni kekekeke

ct rahani said...

nampak sgt meriah.. best je tgk.. happy besday jugak utk kawan akak..

sW33tdARLiNG said...

thanks foe all the wishes.... yg pasti tima kasih kat ko sbb sponsor kek.... lap u!!!~

Angah said...

wuiyo,hepi belated besday sweet darling,...

ieda said...

semoga amy panjang umur ..
beruntung dan happy ada kawan2 yg celebrate kan .. happ moments ! .. ;)

wahida said...

sweetdarling: sila kredit nama kak dee sekali sbb dia pun ada share dlm ini kek...hehe...

m.u.l.a.n said...

tumpang serooooonookk...

hajiMete said...

ammboiii sonoknyerr.. x ajak me pownn.. uhhuuu

miss Fyqa said...

meriah youu. hehe.. Happy Birthday! ^__^

khairul said...

ooo x dpt tiup lilin..patut la

Nor Nadiah said...

wah..meriahnyer..:)
Happy Bufday..:)

Nad demam tapi tak reti-reti nak tidur lepas tu blogwalking lagi..ish Nad ni..Adeh!!

http://www.nornadiah.com/2012/05/fever.html

fieda said...

ingat ker lapo rupanya ngajuk sbb tak dapat tiup lilin..olo..sian dia.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

meriah nye... enjoy :)