nuffnang advert

Monday, May 14, 2012

amy's birthday @ Fullhouse

kenapa si ika tu gigit baju ko nok? ahaha....
cerita bakal menyusul kemudian....



p/s: tgh skodeng AA...stress!!

55 comments:

..::SangRatoo::.. said...

aku pon stress..mana promo yg 0 sen tu?!

Kazman / Sue said...

heee3x.... betul la dia gigit baju... ada yg tak dapat ke tu??

wahida said...

sangratoo: ada nok, kena try godek2 byk2 tarikh within tarikh yg dia bg tu...dan aku tgk byk domestic kali ni..try overc, unavailable ko...nyammmmmpahhhh....jadinya aku try domestic je la...huhu...

:: Mrs.Eady :: said...

giler kooo dari smlm tak dapek niiii!

azzey said...

geget sbb geram tu..hu3..

Kakzakie said...

Anak dara tu geram mama dok gossip-gossip dgn auntie wahida panggil tak layan tu dia gigit baju hihi...

Salina@IbuAqil said...

Geget sbb lmbt bg dia mkn kek kot..
Hik3!!!!!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha..dia jeles tak dapat nk posng sekali..haha.

Azian Elias said...

Pasal apa ek??

eh..awak dah baca akak punya N3 pasal budget kat kashmir?

akubiomed said...

Amboi mak dara kalau bertemu mesti muah-muah. :-)

Mummy Princess said...

Wahida, sorry mencelah....tlg kasi no tepon bapak supir di Bandung. Sewa kereta 1 ari berapa??

Huda said...

hahaha, kelakar dan comel ok budak comel tu..

Lya Colours said...

lapa tu sampai makan baju. hehe

Qhaifa Nur said...

jeles tengok mama dan untie wahida bergambar kot...

♥ Wina ♥ said...

apesal tu?? ahahahahh...

wida said...

kelakarlah ika tu..makan hati dgn mama dia kot

sW33tdARLiNG said...

fav dia gigit baju skang ni.. penah jer kaftan aku koyak btl2 kat puting sbb dia gigit...

gadisBunga said...

kompem dia tgh lapar! baju pun baju lah..hahah!

Tina Othman said...

wah sesi makan2 kat fullhouse

khairul said...

x mkn lagi ler tu kot hehe

khairul said...

x mkn lagi ler tu kot hehe

eMMe said...

kalo takde dialog bwh tu, mmg tak pasan anak dia geget baju mama dia, cute...hehehe...

CaDLyNN said...

wah..kemane lak akak pasni..

sian ika tu gigit baju..mak die sibuk bergosip ek..hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

dah lamer xcelebrate bday sendiri....hehehe....

wahida said...

azian elias: dah kak, cuma tak sempat nak tinggal komen jer...huhu...very helpful n3...tengs kak!!

mummy princess: ada masalah sikit la ngan Budi sekarang ni...dah tak nak promote dia dah...huhu...

cadlynn: try domestic je kali ni...huhu...

fazilzura said...

lor awat gurl tu gigit bj mum dia?

eima said...

lapo ke budak tu ??

norhidana said...

heheheh cite dh baca kt blog k Dee skit td heheheh...

|| NaFiRaa || said...

nape gigit baju tuh???

Dee said...

sbb geram tak dpt tiup lilin kek..hahaha..

Nens Collection said...

apa yg x dpr gigit baju tu..haha
kak wahida nk g ane plop ni..hehe..
selamat skodeng..;)

Sue-Rya Qistina said...

tau AA ade promo pun dari blog mummy jue..x beli pun sbb tgh bulan camni baru la diorg nk wt promosi bagai..hampages!

comel dak kecik tu geget baju mak dia..hehhehehehe

ieda said...

macam ikan piranha lakk ..
kawan gigit atas .. anak gigit bawah
, tekanan ker tuuu ekekke ;))

adarnadzmie said...

tak cukup mkn kot ke geram tgk mamanyer posing cam gitu...kihkih

.:fyzz:. said...

aku rasa adik ika tuh tau orng nk mik gambar kan..dier saja nk wat aksi cnegiitu...heheh..

Eye_nee said...

adalha yg dia tak puas hati dgn mak nyer tu....protes lah tu...

Aju Mohit said...

Wahh Awatnya Adik geget mama, mesti x sabar nk makan dah tu ;)

Pok Amai-Amai said...

Fuiyooh! teaser entri la...heheheh!

Cikpuan rara said...

kikiki knp gigit baju.hehehe

♥ Elin ♥ said...

ala lah tuh yg x dpt tuh :)
tunjuk perasaan tuh yg geget gaknya.

ct rahani said...

amboih kak.. panjang muncung ha.. bergosip2 ker.. hiks..

Mummy Princess said...

kalau ambik dgn pak ceppy ok tak?

wahida said...

mummy princess: dah jwb soalan ko kat blog ko...harap2 membantu...

Zura said...

laaa.hai..gambar tersembunyi..

qemaishak said...

a'ah memang dia gigit baju la hihi..geram kot mama posing xajak:)

Myra Jay said...

Gigit geram kot :)

mak encik | SZ said...

alamak ika dah overshadow wahida ngan amy!

cheqna said...

ika jugak yang jadi perhatian
hahahaha

miss Fyqa said...

adik geram..dia nak posing sama.. hehe..

m.u.l.a.n said...

happy birthday amy..!!! amvoi kome kalo berjumpa... hehheee...

fieda said...

budak tecik tu dah lapo tu..

rasp said...

lambat sangat nak merasa kek tu.....

NzA said...

dh lapo sgt la tu kot smpai gigit baju....he...

iizza said...

lapar ker tu..hehe

Bitt (double IS) said...

ahahahhahhaa ko la tak nak ambik gambo dengan ika kot...akakkakaka