nuffnang advert

Monday, May 21, 2012

gigitan cinta...

ini baru betul2 dikatakan gigitan cinta...ahaks...



sumber: cari.com

48 comments:

deqnoor said...

erkk! sayangnye kalau hilang kan gigitan tu. hee...

:: Mrs.Eady :: said...

hahahhhaaa.....!!

.:fyzz:. said...

aceeeh..tui2 nih baru namanya love bite..mmg teletak tui love dier tuh..hehehehe

Munnafendy said...

aik? mcm mana buat tu? hahahaha

*SiRibenMerah said...

mcm photoshop je kak.. hehehehe

wida said...

camne dia buat tu..hehe

eima said...

comey .....

mamyharraz said...

hehe ni betul punya gigitan cinta ;P

anie said...

hahahaha...nie baru makannye....

SURIA AMANDA said...

mcm ada jual lak mold bentuk mcm tuh...

norhidana said...

heheheheh aduh

KhaiRin : anies said...

kalu tggl kn parut nk jg la hahaha

Alin Marlini said...

bestnye kalau dpt lovebite camtu..hehehehe

♥ dak pink said...

Auwwwwww, love lagi!
i loikeeee.

Rahmah Ram Ram said...

cantik sangat..tak hilang pun tak apa...hehehhe

gadisBunga said...

hahaa!!! nyamuk angau yg gigit tuh. ;p

Salmiza said...

aiiyyooo..comel..:)

eMMe said...

nak try malam kang...agagagaga!!

Riny said...

fuiiyoooo...nak belaja la kak...hahahaahahaha...:)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah suka ..gigitan cinta yang comel sangat..

adarnadzmie said...

kalau la gigitan cinta mcm ni kan bestttt comel jer....hehe...auwauw...

eKa said...

ohhh nak juga la.canne leh jadi camtu

Azian Elias said...

kalau lah boleh diframekan...hee

azi said...

Wahida....
Itu bukan gigitan cinta le....akak rasa "garuan Cinta"....betul tak ?...he..he...

Kathy Tuah said...

wah, kreatif betul gigitan cinta ni..kehkehkeh..

MamaEma said...

mulut siapa yg power boleh buat bentuk camtu..hehehe

klANA said...

kreatip.. dpt byk bite pun ok.. haha

Chik Att said...

hebat ...

Maya Mayana said...

mcm pakai acu kuih je noks..haha

khairul said...

ini baru betul!

iizza said...

woww dasyat gigitan cinta tu...hehe

akubiomed said...

Cantik pula tuh. :-)

m.u.l.a.n said...

ni mesti ingat biskut raya sbb nak puasa dah... guna acuan love tu.. heheh....

Aju Mohit said...

Hihi kreatip sungguh ah!!

HeNRieTTa JoSe said...

love bite for real....hehehe...

TF said...

siap bentuk love lagi..haaha..cane nak buat camtu..

NzA said...

dasyatttt.....

CaDLyNN said...

amboi..kemain

fieda said...

wow..camno tu boleh jadi lagu tu...cantik la..

Fara Chew said...

hahah ni br btolllll .. cayalah

Bitt (double IS) said...

hahahahhahaha ya betuL!

Nazayiena said...

Nie baru betul2...

Myra Jay said...

Adehhh!! comel je..
Kreatif tul ;)

hajiMete said...

membasah takk makk.. ahaks

Aida78 said...

buat mcm mane tu..he3

mama aini said...

inilah gigitan cinta yg sebenarnya..ha3x..

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Mimy Hamid said...

sangat la cinta gigitan nya...auwwwmmm