nuffnang advert

Thursday, May 3, 2012

giant yg sebenar?

eh, ada iras la...baju sama, rambut pun sama...:p



sumber: cari.com

48 comments:

Reena said...

same2...perghh perut die..hahaha

:: Mrs.Eady :: said...

erkkss..patut dak ni dpt komisen nih!

akubiomed said...

Memang se jibik. :-)

|| NaFiRaa || said...

ahahhaahha... sabor jek laaaa...

nur anis said...

huhu..giant oh giant..

CikPuanHaLia said...

Hehe..xsuka giant sbb dia suka buli org ;)

eMMe said...

watak katun n watak real, same la.. betul2 wujud! heheheheh...

Riny said...

hahahaha...kalaka...:P

RULZA said...

corseplay kut ni..
anak saya orang panggil giant masa kecil2 dulu sebab dia baby besar..lahir dah 3.45kg pastu badan dia makin bertubuh..pergi rumah pengasuh nanti diorang ckp "giant dah sampai" masa tu anak baru 5 bulan..

sekarang dah kurus je..asik main...

sisdee said...

hahahaha rambut pun sama daaaa!! hahaha

norhidana said...

heheheheh tp doremon ngn nobita betul ada tak?

Munnafendy said...

pandai je diorang ni kan =D

azi said...

ehhhh..macam sama le..he..he..

wida said...

Pasni cari watak nobita & sizuka pulak:)

Nazayiena said...

Harap2 budak nie perangainya x mcm giant dlm cite doraemon tu....

.:fyzz:. said...

hahaha..alahai tomey2 aih..tgk tuh peyut dia..ala2 boyot gitu.rambut pun sama ..adey..giant2..

Azian Elias said...

dah lama tak tengok.

m.u.l.a.n said...

sama tapi tak serupa..

awak.. kita pi bali minggu lepas tapi pak isme takde pulak. dia kasi kawan dia.. adik dia beranak... tqs ya kasi info kereta kat bali.. mantaps..!!!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hahaha, sejibik... =D

deqnoor said...

haha... memang sama.. :D

wahida said...

mulan: akakkkkkkkkkk.....pegi Bali rupanya....
pak isme takde? habis, kawan dia okey tak? kalau pak isme mmg superb!! harap kwn pak isme pun ok lah...oh, rindunya Bali...jeles ngan akak...huhu...

ct rahani said...

sebijik la.. ader giant betul rupanya.. hehe..

Has said...

seiras sgt...

Pok Amai-Amai said...

Hahahahahahahah!

nabilah_2908 said...

hehehe...tul la sama... ;)

eima said...

fanatik betui budak ni ngan watak giant kan ..hahaha

Anum said...

serupa..hehe

ieda said...

ahahaha macam2 lahhh
ekekek sib baik dia berdiri
kalau baring , seyessss sejibik dik !

Neeza.Areef said...

kui3..seb bek x wat gaya yg sama

Aine Ainun said...

kalo muka tu lg bulat, lg same!

Daddy Ziyyad said...

hahahahhaa..hampeh!

Aju Mohit said...

emmm boleh tanya, siapa sunio dan nobitanya ye? hehehehhe

Kazman / Sue said...

haaa3x... betul laa... macam sama...

wan nurul hezrina said...

aku nak gelak guling gulingnie.sama toll!nak2 warna baju...agak2 bila dia nyanyi semua fengsan dok?giantkan suka nyanyi tapi sore mcm hampasss

saffiya_aleesya @ echa said...

adoii macam2 ar..nak tergelak plak tengok tambah2 tang perut

JunAina said...

Hah...sapa tumpang glamer sapa nih?

ieja amieja said...

hehe..memang sama lah..agak2 perangai dia sama x??..

saudagar gaRAM.. said...

owner blog,ada benda kita kena bincang..

Angah said...

pandai je haang ni waheeda,,ada2 ajaa

NzA said...

yelh, sama sebijik + seiras.....

Softtouch [Hanim] said...

hhehehhe..sgt sebijik

Aleyn said...

ni saper tiru saper ni....hehehe

TF said...

serius sama...haha..tersengih pulak sy tengok akak..hehe

khairul said...

haha sebijik !

CaDLyNN said...

sebijik!

Sue-Rya Qistina said...

comel je!!

mama aini said...

ehem ataupun dia ni mesti minat giler kat watak kartun `giant` tu..hu2x..

[sutera kasih] said...

hahahaha sies sama !!