nuffnang advert

Friday, May 4, 2012

ada apa dgn 2?

selamat pagi semua...
hari ni aku cuti sbb nak bawak abang check up mata dia kat Optimax...tapi bukan tu yg aku nak citer, aku nak citer pasal.....

pasal aku dah berblogging genap DUA tahun uollsss....mcm tak caya jer...ahaks...maklumlah blog ala2 nan hado ni mampu jugak cecah dua tahun...gigih aku tau....hehe...

so, di kesempatan ini aku nak ucapkan: ( mcm nak raya lak )

1) tengs pada korang yg sudi follow aku..tak kira lah korang follower lama atau follower baru aku, pada korang yg aku belum follow balik, ampunkan aku...mungkin korang tak tinggalkan link, so, kalau korang baca ni, harap sudi tinggalkan link supaya senang aku nak jejak korang balik...bak kata org, org berbudi, kita berbahasa la...

2) tengs pada korang yg tegar tinggalkan komen, walaupun kengkadang aku tak blogwalking berhari2..korang tetap tinggalkan jejak...percayalah korang, setiap komen korang aku baca tau walaupun aku tak reply...sbb aku tak mampu nak reply komen setiap org, aku hanya akan jawab komen yg berunsurkan soalan shj...harap korang faham...apapun, komen korang lah yg buat aku ceria sepanjang hari...tak caya? boleh tanya hubby aku sbb aku selalu share komen korang ngan hubby aku...

3) tengs jugak pada korang yg tolong klik nuffnang aku..dah boleh sgt nak cash out kali kedua, tapi tunggu lagi sikit lah...hehe...

4) tengs jugak pada korang yg tak jemu2 baca n3 aku yg asyiklahhhh nak mkn je ni...hahaha...pada silent readers jugak...tengs byk2...yg keji ke, kutuk ke, aku tak kisah pun...adat lah, kita manusia biasa, tak mampu nak puaskan hati semua org...

tengs korang!!! aku sayanggggg korangg!! tanpa korang, tak kekal lama lah MY ALL ni...


p/s: terlalu sayang blog ni sampai tak pernah kisah aku tak de fesbuk...

62 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

syg akk juga..hihi..

Kasih Salina said...

salam jumaat..sama2..thanks juga bagi support kat blog http://www.kasihsalina.com/

ieda said...

wahh dah 2 tahun
a big meaning to u dear ! ..

TAHNIAH , semoga wa terus giat berblog , same goes to akk , adakalanya x kesah pun x update FB dulu2 lahh ekeke .. skrg nie x kesah layie , janji update blog ;)

TK said...

Thanks juga dtg blog tk yg x seberapa. I love coming here u noe. Keep blogging babe!

:: Mrs.Eady :: said...

baikk..sayang ko jugak nokk!!

lieyalatif said...

tengs jugak tuk ko noks sebab selalu menggiurkan aku dgn makanan2 kooo hihihi...i likeeeee!!

lame gitu ko dah berkecimpung dlm dunia penulisan blog (ciwah, skema ayat mak noks hhahaahaah)

ape2pun hepi weekend bebs!!

mamyharraz said...

u are welkam ;)
blog my all ceria seceria tuannya.tahniah 2 tahun berblog sudah banyak followers dan paling kagum setiap entry ko berderet komen masuk :)

Kakzakie said...

Tahniah wahida... teman pun dah ramai.... Kakak pun dah deactivaedkan FB kakak sebab tak cukup masa..

Dee said...

blog lagi pentingkan? bagusss..

apapun..congrats sbb sudah berumur 2 tahun, jalan pun dah cekap mengalahkan orang dewasa..entry sekeping gambar, komen beratus..mak jeles nokkk!! muahaha..

tp tanpa MY ALL ni aku tak kenal kau dik...thx to blogging world!!

Nens Collection said...

wahh..tahniah kak wahida..semoga makin maju blog k.wahida dan memberi inspirasi kepada saya..heh..heh..heh..

eima said...

tatau nape suka ke sini ... hehehe

lydzar said...

happy2nd anniversary kt blog ni :)

ramai dh follower, keep on writing

nur anis said...

hehe..akak buat entry makan, memang selalu buat saya pun teringin nak makan je..:)

Anum said...

tahniah beb

Reena said...

ooh..xde fesbuk ke upenye..huuhu

Bitt (double IS) said...

happy anniversary...aku la tu yg ko tak terjah balik tu...ahhaha tapi aku tak kesah nok! aku memahami...muahahhahaa chill!

Pok Amai-Amai said...

Sy pun syg blog dr fb sy sendiri. Hahahaha....

Semoga panjang umur My All ye? Hehehe.

norhidana said...

congrats2.... tq sbb sudi jd kwn dana... hehehe (skema ayat)

Hanis Azla said...

happy blogging and happy 2nd anniversary.. sayang wahida juga.. wp tak pernah jumpa, tapi rasa mcm dah kenal lama melalui cerita2 yg kita sama2 kongsikan di alam maya ini kan..

fieda said...

tahniah dh 2 tahun umo blog ye..

miloais milo said...

tahniah - happy birthday to your blog...
moga panjang umur hendaknya blog uols ni ye...

Munnafendy said...

fuiyoohhh dh 2 tahun? walahhh...teruskan lg dgn entry gila2 akak di ptg hari..hihiihi

kasihredha said...

tahniah wahida...
dah dua tahun dah ye...

nanti akak nak tinggalkan komen yg berbentuk pertanyaan lah...hihi

wahida..bila nak gi bali lagi???
bukan apa ...nak ikutttt

sudipVSsenduk said...

ooohh.. dah 2 tahun rupanya,
tahniah MY ALL. Ingatkan dah berbadan 2 tadi, hihihi

|| NaFiRaa || said...

tahniah~ moga suatu hari nanti jadik blogger hebat k~ kekeke

ieja amieja said...

happy 2'annebesery wahida..
happy berblogging jg..semoga ceria2 selalu..:D

Nazirah Ariffin said...

hepy anniversery kak,,,,

saye follower bru nih,,memule sjer search ,,,blog2 review trip to bandung,,,then tersinggah blog akk,,,n sgt suke blog akk nih,,ambik mser 2 minggu gak nak bace semau entry blog nih,,,from 1st entry akk syer dah baca,,hihihihi,,,curi2 mser gak kt opice nih,,semata2 nk bcer blog akk,,hihihihii=)

kakchik@ella said...

sama-sama .. KC pun dah dua tahun gaks.

eMMe said...

tahniah kak! dah 2 tahun ek! hebat kak Ida, moga kite jadi kawan blog yg terbaik, InsyaAllah... sokong akak selalu! take care!

RULZA said...

tahniah akak..dah 2 tahun dah..keep blogging yaww!!..hihi

Sue-Rya Qistina said...

wah!!! dh 2 tahun...followers pun dah bertimbun2..tahniah kak!! :D

akubiomed said...

Tanniahlah sudah 2 tahun. Yang meninggalkan komen di blog ini ramai. Memang diantara blog yang ter hot dipasaran. :-)

Mamamya said...

tahniah lah sbb dah masuk tahun ke-2..aku pun kdg2 mcm x caya dh 3 tahun jd blogger w'pun bukan blogger tegar :)

blog ko aku wajib baca hari2 w'pun kdg2 aku x sempat nak tinggalkan jejak kasih.... :D

eLLy said...

NOKS ko dah flw aku ker belum?
*ini soalan nie.. jap jawap ;)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

kina pun syg kat akk gakkkkkksssss!!

HeNRieTTa JoSe said...

truskan berblogging...syg akk jugak....

Ryu on ahsfantasy24.com said...

hehe..
pejam celik pejam clik,
dah banyak tahun, ukhuwah selamanya sis(:

Rtp Farra Arisha said...

happy 2nd MY ALL. keep on blogging in a free world! :)

khairul said...

PEACE YO !

mama maman aka yana said...

syg juak....*hug ok..:)

munna said...

happy anniversary buat blog wahida ni

iizza said...

happy blogging..^_^

mama aini said...

tahniah wahida..dah 2 tahun..mama kerap ke entry wahida..walaupun sering lemau & terlembam..apapun salam sayang dr mama..

Angah said...

aku nak ucap tahniah kat hang waheed,hip hip horeiiiiiii
apa lagi,bila nak wat jamuan hahahahahaha

rasp said...

hepi blogversary sis...
congrats dah pun 2 tahun....
tapi u memang mantop aaa sis...
walopun baru 2 tahun...
tapi kus semangat pengikut u...
syabassss....keep it up....

lap u strong strong!

Marya Yusof said...

As salam Wahida,

2 years dah ade follower ribu riban camni mmg terror lah ko dear! Suka jgk kwn dgn ko... Happy go lucky je! Sayang ko jugak, maybe one day kite boleh jumpa & mkn mkn mkn! hehehe :)

Mucho gusto! Amiga para siempre! :))

xoxoxoxoxxo

akuzle ayu said...

Mmg haruslah awk buat ucapan neh psl komennyer beribu2 lemon.. Slamat ulangtahunlah.. Mana kek eh? Hihi

mak encik | SZ said...

tahniaaaahhhh wahida!

saya pun rasa lagi best layan blog dari FB ...

Emy Tak Kecik said...

setiap kali aku jengah blog, pasti aku klik blog ko :p

kejap je dah 2 tahun kan

Angah said...

wheeda.kalo ko nak beli perfume ori tapiharga diskon meh jom ke blog aku ni! cepat2 masa terhad!

.:fyzz:. said...

first..aku mmg suka blog ko yg santai lagi menghiburkan ini..kadng2 hari2 ku yg lesu akan penuh makna bila tgk entry2 ko nok...tmbh2 yg dari sumber..heheh..
wey ...dh dua thn kan..hapi anniversary..moga blog ko terus sukses..sukses..
tengs for being my fwen...

m.u.l.a.n said...

happy anniversary..!!!

kawan pak isme tu ok jgk.. janji muslim kan...

keep blogging.. lotsa love..

lieynanilaz said...

2 tahun dah nokk...teruskan berblog lagi2 pasal makan2..haha.

Tina Othman said...

happy 2nd anniversary blogging

Fatin Mraz said...

bila nk ada fesbuk?
sekrg punboleh... heh heh heh
ala2 iklan tb....

epi two yrs old..;)

CaDLyNN said...

dah 2 thn?
happy anniversary :)

Neeza.Areef said...

happy blogversary
bagus la ko syg gila kt blog x nk bkak fb ko tkt blog terabaik kan..happy blogging

Pokok Manggis Depan Rumah said...

sama2.. ada masa mai jalan2 ke blog saya juga..
thanks bagi banyk info2 menarik dlm blog ni..

wan nurul hezrina said...

blog ko bru 2thun ker nok.mcm dah bertahun2..tp serius haku suka ngan blog ko ni nok..aku sik gelakjer..ko tuh pun sempoi..moge terus berblog.

[sutera kasih] said...

tengs kak sbb keep in touch dgn blog sy walau akak busy mana pun tetap singgah jenguk sy :)

Huda said...

tq jugak sebab ko pun antara yang sudi ke blog aku..so sesamalah kita menyokong ek..:)

Nazayiena said...

Wah dah 2 thn dan follower pun dah ribu....