nuffnang advert

Friday, May 25, 2012

Everybody Loves Volkswagen. German Quality Has Arrived.

selamat pagi semua....
sebenarnya ada byk n3 makan2 aku nak share ngan korang, kang korang pitam pulak duk layan makanan je kat blog aku ni....haha...
moh la aku share BE aku yg sedang running kat blog aku ni...

ye, mmg hanya tinggal satu BE yg sedang running...yg lain dah jadi metered earning (eh, mcm byk je BE sebelum ni, ada 3 je pun utk tahun ni...ekekekek)...tapi aku syukur sgt BE yg satu ni bertapak agak lama dlm blog aku...

Volkswagen Polo Sedan mmg baik hati, hujung tahun lepas aku dpt BE yg agak tinggi dari dia (RM20) tahun ni aku dapat BE (Phase 2) yg mana dah jadi metered earning pun...Phase 2 tu aku dpt RM15 dari iklan tu...sekarang dia sambung dgn Phase 3 yg mana masih lagi menari2 kat blog aku kat sebelah kiri side bar aku ni...Alhamdulillah sekarang dah RM32.56 yg mana setakat ni adalah BE aku yg paling tinggi earning setakat ni...
dan aku harap sgt iklan ni kekal lama....

inilah Volkswagen Polo Sedan. Harga dia on the road utk Semenanjung adalah RM99,888..manakala utk Sabah dan Sarawak pulak adalah RM102,888. Sila dptkan di kedai Volkswagen berhampiran anda sekarang...ngeh ngeh...

apapun, terima kasih Nuffnang dan Volkswagen kerana sudi iklankan kereta hebat ni kat blog aku....
love!! love!! love!!



p/s: next week aku akan cuti 3 hari.....yahuuuuu!!

52 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

aku jugak takde lagi..tapi aku tak tahu mcm mane nk dpt be & me tuh..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hebat2..

Daddy Ziyyad said...

Org Jawa panggil kereta tu, kereta "Wak Segannnnnn" :)

amirah said...

terbaek la earning dia nok..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rezeki2 =)

eintan nurfuzie said...

kereta yang mampu dibeli...

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye ada BE....cti? Nk jgk.huhu....

Kakzakie said...

Kakak mampu tengok ajelah wahida... nak beli tayar dia pun tak cukup duit..

Kathy Tuah said...

wah, dapat BE..tahniah2 ^^

wahida said...

mrseady: yg penting status ko kat nuffnang adalah glitterity...lepas tu sila update survey ko kat nuffnang...

aku sentiasa lapar said...

dpt wet nuffnang jgn lupa belanja aku makan tau

Mamamya said...

aku x dapat BE thn ni alhamdulillah.... :) aku nxt week pun cuti2 jugak sbb balik kg...klu rajin update le blog klu x mmg sunyi sepi ler...

Aishah Jahirah said...

wah masyuk....alhamdulillah...:)

Dee said...

wah..untung duit nuffnang tu boleh beli keta tu tak? hahaha..gurau je...apapun tahniah..sapa nak bagi duit sambil blogging ye tak?

Nens Collection said...

wooo...best!..
bar masuk skit kak wahida dh cuti 3 hari..kalo byk mest cuti 3 mggu..jalan2..hehe

ieda said...

haa same lah kite dikk
volkwagen nie lamee kat umah akk tuu
syok gak ! .. nak beli x mampu , tgk aje lahh huhuh

mamyharraz said...

bestnya.
aku punya dok takat tu je tak gerak2..nak beli coklat cadbury pun tak lepas :P hehe tp takpelah sbb suka nak berblog :)

rasp said...

kumpul BE nie bbyk leh beli sebuah kete nie....
then jgn lupa bawa i round2 k hehehehee....
tahniah2 rezki tu namanya....

Pok Amai-Amai said...

Argh! Mhl la kete tu. Huhuhuhu...tp generous. BE mhl2 Sy pun tak tercapai g BE semahal tu. Heeeee~

kakchik@ella said...

bole kumpul buat duit gi jalan2, kan.

Sue-Rya Qistina said...

kak, kita x reti cmne nk dptkn BE tu sume..ramai je kwn2 yg dpt..silalah ajar kita yg kureng bab2 cenggini..huhuhu

GreenJade said...

huh baru plan nk ngendeng2 woksegan dia..igt keta baru tadi...ihiks :p

KhaiRin : anies said...

kumpul BE smpi RM99K nnt bleh bli sejibik ;-)

Rinna said...

Rezeki tuh.. best2.. :)

eMMe said...

Kak Ida, ingat Kak Ida nak beli kete wak segan tu,hehehe... syukur Alhamdulillah sis!

wahida said...

sue-rya: sila update survey kat nuffnang dan pastikan status ko kat nuffnang adalah glitterity

maszmadi said...

alhamdulillah, hurm duit BE tu bleh buat cover cuti dah kan.. bestnyer..... hehe

SURIA AMANDA said...

huii....seksi...

munna said...

banyak juga tu....munna plg banyak pun RM 18 je utk satu BE

mama aini said...

Tahniah..semakin kuat semangat nak berblogging..betul tak?..he2x..

klANA said...

byk tu sis.. sy be 15 hingget jer.. huk2

|| NaFiRaa || said...

Tahniah nok! masyukkkkk~

::NureeN:: said...

cgrt.. keta tue mmg cantik, klau la aku dpt perggghhhhh

akubiomed said...

Bestnya kalau dapat BE banyak-banyak macam didalam gamabr tersebut. :-)

AnneRaini said...

bestlah ko nokk...BE berpuluh hengget.

Be aku yang paling bykpun RM2 jek..huhu sedih. Selalunya 50sen..huwargh nangis...

Qhaifa Nur said...

tinggi tuh...seronok kalau akak yang dapat he..he..

miloais milo said...

tahniah nokk...
iols jugak nan ahdo BE dari en. nuff

*SiRibenMerah said...

kaya ko noksss...

*usha promosi belaian diri yg murah.. sila terjah~

eima said...

tahniah ..... best tu maun die ...

diana said...

sekarang saya ada satu be je..tu pun baru 3 minggu..dari digi..seminggu be tu naik 20 ringgit..biasanya kalau dari syarikat besar2 ni memang tinggi bayaran nya.jadi kalau boleh kekal kan la be dari volkswagen ni lama2 sikit.
paling tinggi saya pernah dapat dari volkswagen rm120.

delarocha said...

dgn duit BE tu boleh buat beli VW :-)

Azian Elias said...

nak ke Medan ye.. Cam ne? dapat Pak Roy?

hajiMete said...

masyukk tuu makk.. ahaks

Aleyn said...

Kalau dapat sebijik kan best

kayzie said...

volkswagen mmg da best kak..hehe..nk kemana cuti tu?

iizza said...

kalu la dpt beli kete tu mesti gempak..hehe

kasihredha said...

akak suka kete wak segan tu :)

m.u.l.a.n said...

kete wok segan tu mmg ada ummpphh..!!!

apa benda BE semua tu ekk.. buta IT ni..

khairul said...

wow best nya klu dapat

wahida said...

diana: wow!! kalau la saya boleh jadi mcm awak...

azian: dapat, tapi talian putus hari tu, lepas tu kol balik x dpt dah...huhu...

kayzie: jalan KL je nok..

mulan: BE tu sesebuah iklan yg tumpang sewa kat blog kita kak...dia berbeza ngan iklan kempen...

[sutera kasih] said...

yup BE yg ni bertahan lama..tp tak naik2 :9

MamaEma said...

Tahniah..