nuffnang advert

Monday, May 28, 2012

syoknya cuti!!

selamat pagi semua...

aku cuti 3 hari...rasa2 nya malas nak update sepanjang bercuti ni walaupun cuma akan jenjalan KL jer nnt...
aku akan update tgk mood, kalau tak, aku akan update lepas naik keje nnt lah ye nok...

so, aku tinggalkan korang dgn gambar cik puan blog yg baru balik dari Ayer Itam...kang korang rindu kat aku pulak...ahaks...

再见!!

59 comments:

Nens Collection said...

wahhh..terbaikklah pasu tu..hehe.terbaik la posing!!

anie said...

wah sonoknye cuti...nak cuti jugak....

*SiRibenMerah said...

mcm peknen je... ooppsss~

♥ Wina ♥ said...

bestnye cuti² Malaysia!!

Neeza.Areef said...

bila pg air hitam ni x btau boleh kedek2 g sana hehe..ape lah yg ko borong kan

nuyui a.k.a miss YUI said...

sakan cuti ni.

atty's said...

beli apa kat ayer itam..lama dah tak g sana.

.:fyzz:. said...

gonna mizz u la ...
jenjalan mana..key el..? haa nih msti nk suping2 ni..
pepun taking care okey..

kasih.redha said...

borong pasu tak wahida?

azi said...

Wahida...cantik-cantiknye pasu kat situ!!!...kalau akak pegi, rasanya mahu "juling" mata akak ni..he..he.. mahal-mahal tak harganya?

Secantik-cantik pasu tu...tak le secantik tuan punya blog yang tersenyum sangat manis gitu.....:)

Pok Amai-Amai said...

Pasu2 kat Ayer Hitam tu hargenye cekik darah. Tak suke.

=(

Tapikan, harga gamba nie lebih dr mhl. Hahahahaha. Comel je tuan rumah! Sporting amik gamba.

akubiomed said...

Wah shopping sakan di Ayer Hitam. ;-)

norhidana said...

gi cuti2 ke johor ke kak? nk ituttttt....
lama tul tak ke sana...

selamat bercuti kak

wida said...

selamat bercuti sis

mamasuri said...

tak nah g air itam..
itu tempat yg jual pasu2 murah tu kan..
huhuhu

mek jah kesepian tanpa kau said...

kau tu jgn rindu kat aku plak bila kau dah masuk keje nnt

aku akan tiada di depan mata mu dari rabu, khamis, jumaat, sabtu dan ahad.

insyaAllah isnin bulan depan kita jumpa

hamek!

aku tau mesti kau tgh resah gundah gulana lepas baca komen aku ni... wahahahahaha

Dee said...

banyak shopping kat air hitam?

JunAina said...

Haishhh...takkan semua pasu2 tu diborong. Terkojut mak!

lizz said...

wah..cuti2 malaysia la ni yek...

nur anis said...

kak, nak pasu sebijik..hihi..

selamat bercuti kak..:)

Rai said...

musim cuti sekolah parents pun bercuti..jalan pun lengang..best!.. hehe..

eintan nurfuzie said...

baru g ritu..sbb ambik exam kat kluang..cik en beli bear besar..sne murah2 tul
Daging yang dimakan hari hari boleh membunuh manusia ??!

kakchik@ella said...

Selamat Bercutiiii

miss Fyqa said...

selamat bercuti kak..hehe.. shopping jgn lpe fyqa tau!! :D

:: Mrs.Eady :: said...

selamat bercuti :)

Acik Erna said...

wahida selamat bercuti..

Aisyah Rafaei said...

wahida kalo buat rombongan pegi bandung lg..akak nak ikut..boleh tak? dont worry akak behave...hehe..ikut je..tak komplen ape2...akak jenis ngikut je..janji jalan..hahaha..

Lya Colours said...

walawehh mesti sakan shopping ni

Rahmah Ram Ram said...

hahaha...cantik pasu tu wahida...selamat bercuti ye!

HeNRieTTa JoSe said...

tgk picta nie...teringat labu sayung....huhuhu....

ct rahani said...

dtg jb ke kak? awat x habaq? klu x leh banjer kacang pool.. hehe.. mesti byk soping kt air itam tuh..

lieynanilaz said...

ko borong apa knokss..

m.u.l.a.n said...

huwaaaa... nak pasu jgk.. saya gila pasu...!!

Azian Elias said...

banyak borong ke?

Eye_nee said...

berjalan Sakan kamu sis....cantik pulak tgk pasu muncung kecik perut boroi tu..

ieda said...

alah comel ! .. ;)

Kakzakie said...

Wahida singgah air hitam bila tu? Kakak minggu lepas baru balik dari B. Pahat singgah juga kakak beli bunga.

Aishah Jahirah said...

tgh bercuti ke ni?slmat bercuti..;p

[sutera kasih] said...

sy pun masih mood bercuti..yahuu lusa cutiiii

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

oh, dh blk ayerhitam..
bos kite br aje gi arini, kursus herba..

selamat bercuti tp sy taleh cuti,
dh byk mc n cuti emergency.. huhuhu

Rinna said...

Lama tak pergi air hitam.. cantik laa pasu2..tuh

Qhaifa Nur said...

last pergi sana masa bertunang dengan hubby....lama tuh tak mai..

seronoknya boleh borong....

CaDLyNN said...

bestnye cuti :)

gadisBunga said...

saya bekenan kat baju kotak kotak awak. :D

eda_ej said...

dah lame tak pegi ayer itam.. dulu rajin la pegi sebab umah abang dekat situ je..

Angah said...

waahwahh ayu gitew....

Munnafendy said...

perhh ayaq itam! jauh bjalan~

ahaa sama mcm GB, nk komen pasal baju jgk..hihi

lieyalatif said...

hamboi2 nok...sakan cuti hah.....

patut mcm familiar lokasi bergambor....dah dokat bona ngan umah mak den tu hah...

Mamamya said...

aku klu balik kampung selalu p air hitam tp x beli pasu aku beli putu bambu... :)

dwaty said...

I agree.. Syoknya cuti!!!

NzA said...

model pasu yg sweet tu...
rindu wahida gak ttp kebelakangan ni xsmpt nk bw mcm dulu...byk sgt urusan...hu.hu.hu...

NeenaAnuar said...

happy holiday sis! ;)

wan nurul hezrina said...

selamat jenjalan nok..enjoy urself kay

MamaEma said...

dah habis cuti ke...

mama aini said...

ehem..rembat tak satu pasu2 kat situ?..

Nazayiena said...

Masih mode bercutilah nie?...

iizza said...

cantik pasu tu.....

iizza said...

dan cik puan blog..hehe

Weigel said...

Wahida singgah air hitam bila tu? Kakak minggu lepas baru balik dari B. Pahat singgah juga kakak beli bunga.