nuffnang advert

Thursday, May 24, 2012

amboi, sopannya Barrack Obama!!

lepas dia usul menggalakkan hubungan sejenis, pas tu tgk pulak gambar ni, bertambah2 meluat dgn dia...


sumber: email

45 comments:

akubiomed said...

Bagi orang barat ia adalah tabiat normal. Kalau buang gas ketika makan pun tidak menjadi masalah. :-)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

apahal lah... kaki dah la panjang kemain... dia bajet dia kuasa dunia, xde org brani tegur..

wida said...

Sakit kaki kot..hehe

eintan nurfuzie said...

mybe dia dah menjadi satu habit

gadisBunga said...

saya syak kaki dia terencat lah.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

betul2 'sopan' ni. haish!

eima said...

hahahah cam ni pemimpin negara ... die tak hormat org ..dunia lagi tak hormat die ..kejap je tu riwayat die cam bush jugak ...ciet...

Aishah Jahirah said...

hilang rasa hormat...

lizz said...

tak senonoh tul obama ni ek...

mamavogue said...

ada masalah ngan pinggang dia kut, xleh nak support badan..hehehe
tu yg nak menyandar je!

faiz fakhirin said...

Damn U kulit itam!!!

AnneRaini said...

tulah..igtkan dulu die boleh slmtkan hubungan dgn ngra islam tp die pun hampeh...mencik!

.:fyzz:. said...

aku rasa dia sakit saraf kaki dia la...ish menyampah aku tgk si berak obama nih..
eh dia pandai ckp indon tau..sbb masa kecik2 dia dok indon..

alin said...

memang 'sopan' lah tu kan

♥ Wina ♥ said...

ewah ewah..mentang²lah dia PM!!

fazilzura said...

dia ado penyakit MALAS kaki kut

Rahmah Ram Ram said...

lenguh kaki tahap melampau kot..tu sebab pantang nampak tempat landing kaki ...naik saje..hehhehe

khairul said...

belagak nk mampoeh

norhidana said...

dulu2 masa mude2 tingin nk jd model kaki tp tak dpt itu yg asik tayang kaki tinggi2 tuh

Munnafendy said...

nmpak mcm dah tabiat die dah ni..
malunye :(

Sue-Rya Qistina said...

it's a normal habit..dh terbiasa tu yg jd cmni..huhuhu

JunAina said...

Aku bos ke ko bos so jgn komplen2...hehehee...

SURIA AMANDA said...

lenguh ni....x pun habit dia dari kecik...tp x kan masa dia sekolah pun mcm ni kan?

Pok Amai-Amai said...

Mmmm...mgkn die suke konsep santai la kot?

=p

GreenJade said...

aku pun dgn sopan gak nk komen..

mmg kurenggg ajerr ekekeke..sekian.

Rai said...

kaki dia lenguh kot... hehehe..

mamawafiy said...

hahahhaaa.....aku tgk dokumentari pasal dia hari tu pun mmg ada highlight pasal tabiat dia ni...

saffiya_aleesya @ echa said...

kalau cenggini asyik 24 jam dok angkat kaki naik atas meja mmg dah jadi tabiat dia laa ni..nampak tak beradab dan kurang ajar!!

makchaq said...

Salam kenal

Buruknya perangai, tak sopan langsung...

Nieda said...

MemNG TEBIAT DIA DAH. kALU TAK BUAT MCM TU TAK SENANG DUDUK.

whitecappuccino said...

meang dah habit dia la tu.isshh

rasp said...

bad habit are very very hard to break....
tapi memang very the kureng asammmmm...

mama aini said...

ehem ..semakin terserlah sifat2nya yg sebenar..mama pun tak suka dia skrg ni..hukk2x..

Liza @ Adzriel AB said...

memang habit sejak kecik ni.. kak liza pun suka silang kaki. tapi kalau dah depan org ... agak2lah. biarlah ada rasa hormat sikit. bila rasa diri dah power... camni le jadinya. terbaik entry ni ida..

fieda said...

ada masalah dgn kaki dia ni..

:: Mrs.Eady :: said...

like kurang ajar jek..

eMMe said...

amboi... sopan sungguh tingkah laku mu..takpela, kalo tak kisah, kalo saya kisah, hehehehe....

munna said...

munna pun tak suka dgn dia ni....ingatkan akan bawa perubahan rupanya lagi teruk dari presiden yg dulu

Queenie said...

mungkin dia anggap org2 kat depoan dia tu layak dihadapkan ngan tapak kasut ehehe

iizza said...

ini style kaki lenguh ni..kiki

wan nurul hezrina said...

hahaha tuh sbb kaki dia pnjg sangat.tak leh letak bawah.huhu

cinnamon.com said...

tak ada langsung ciri pemimpin.

MamaEma said...

langsung tak ada ciri kepimpinan..cam berlagak pun iyea...tahulah kaki panjang..

Rothsteinuyjt said...

amboi... sopan sungguh tingkah laku mu..takpela, kalo tak kisah, kalo saya kisah, hehehehe....

Jennifer Davis said...

langsung tak ada ciri kepimpinan..cam berlagak pun iyea...tahulah kaki panjang..