nuffnang advert

Monday, May 7, 2012

bila nak lawan ni?

nak lawan ke nak menari ni? ekekekek....



sumber: cari.com

44 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

penat tggu nih!!biler nak lawannnn...

Anum said...

adoi.. bila nie

mizzkechique said...

berdekah sy gelak.. hahaha.. kejang perut n pipi.. haihh, cobet kang dedua ni..

Pok Amai-Amai said...

Hahahahaha....comel gile. Geram je tgk. Dgn uniform lengkap die tu. Eiiiii!

eima said...

cemey je....

norhidana said...

hehehhe.... comei

wan nurul hezrina said...

cute gilos...mcm joget poco2jer aku nengok

Sue-Rya Qistina said...

hahahahhaa..comei giler! dh terbayang2 c bam bam saya tu buat aksi cenggini.. :D

m.u.l.a.n said...

heheheh... so cute.. terlompat2 gitu..

Azian Elias said...

heee..comeinyaaa...

mek jah ganas said...

so manisss.... sepak2 tak kena lak tu...

.:fyzz:. said...

ok ok..ha cepat lawan..penat dh menanti nih..dari tadi dok lompat2 ..hehe..lawak +comey ja budak2 nih tau..

akubiomed said...

Cute melihat anak-anak kecil ini beraksi. Sure tidak ada yang cedera. :-)

ieja amieja said...

hehehe..ni bukan pertandingan la..tp kelas tarian ala2 karate kot..

CaDLyNN said...

comel!

mamavogue said...

best singgah blog nih..
ape2 yg ditayang gerenti leh tgk :D

sbb ade beberapa blog yg slalu xleh view gamba..huhu

e k i n ♥ y u s r i said...

alaaa,comelnyeee

Dee said...

comellah..org comel mana main lawan2..

fazilzura said...

sweett je dak2 tu

kakchik@ella said...

comel laaaa

ieda said...

ahahahah sabor je
rasa macam akk lak nak pi masuk lawan ngan budak2 nie
geram sbb x lawan2 aahhahaha ;))

Munnafendy said...

ref yg penat hahahahah

Rahmah Ram Ram said...

hihihi...cumelnya..kalau akak jadi ref tu mesti gelak guling-guling kat situ gak...hahahahha

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. si baju biru tu nak buat back swing tapi jadi kuis lantai plak..

[sutera kasih] said...

hahaha lucunyaa..adehhhh

adarnadzmie said...

alahai syok main lompat2 jer tuh...kihkih...

eMMe said...

ala cutenye... budak2..tau lompat2 je la, nak lawan tak tau n takot kot, heeee~

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hehehhehe...lawak la plak tngk ni...

Kakzakie said...

Hihi... cutelah. Pengadil pun jenuh dah menanti:)

Chikova_Airashii said...

sumpah comel..tgh2 stress kt opis finally tegelak gk tgk..masing2 takut la tu nk blasah org..ekekekeee

Neeza.Areef said...

hahahahahahhahahahahahahaha
so cute so funny

mama maman aka yana said...

cumil jew.. hehehe

Angah said...

ala comei nyaaa

Bitt (double IS) said...

aekkekekekekeke sejam mcm ni pon tak pe...

saudagar gaRAM.. said...

admin,bila nak delete gambar family gua?

perlu ke agaknya gua merayu?

YATZAKIE said...

comel kan..hehe

ejaMaria said...

hahahahahaaaa... haduiii... ;p

Chik Att said...

hahhahahahah ...

HeNRieTTa JoSe said...

buatkan rietta gelak sorg mlm mlm gini....hehehe...sweet jerk back kick dia...cam penari plak...hehehe....anak tuan blog kew?

mak encik | SZ said...

memang takkan berlawan sebab diorg repeat je scene/frame ni ... ehehee

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

ni lawan ala2 p.ramlee ni ..

anie said...

hahaha..bila nak lawannye...nari je...

Nazayiena said...

Adoi,nie acah2 kaki je,bila nak lawan nie...

fieda said...

comey sungguh..sakit perut gelak tgk.kaki dh la pendek tak sampai tu susah nk lawan tu..