nuffnang advert

Thursday, April 26, 2012

sijil penghargaan dari sekolah...

wowo....berjasa tu...


sumber: cari.com

51 comments:

Munnafendy said...

loceng sekolah???????

hahahahaha


jd la, tmbh koleksi sijil utk apply kerja nnti..hahahaha

maszmadi said...

owh... ada jugak yerk.....
hehe

emma dangdut said...

hahahaha

emma dangdut said...

hahahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgn serai?? wowwww...

wahida said...

nuyui: kenapa nok ngan bagan serai? kampung ko kah?

Huda said...

best kan, ketuk loceng pun dapat sijil, at least dihargai..

Rahmah Ram Ram said...

wahhh!! ketuk loceng sekolah...kelassss gitu

mamyharraz said...

ada hati jugak penghargaan dari pihak sekolah nak bagi kt dia kan :)

Nens Collection said...

hahaha...lawak2..byk sgt sijil..

eMMe said...

wow! ketok loceng skolah pun dpt sijil, bukan senang nak pikul tanggungjawab tu, hehehehehe....

Liyana said...

adeh.. laku x sijil ni? haha

wida said...

siyes?ade ke sijil cam ni..hiks

♥ Wina ♥ said...

ahaahahahhhh...sampai ke tua akan dikenang tu :-)

Sue-Rya Qistina said...

hahahahhahaa...1st time tgk sijil cenggini..mcm ni pun ade eh..haahahahahaha

Mamamya said...

x penah aku tau ada sijil penghargaan cenggini....mmg btl2 prihatin lah cikgu dia.... :)

Qhaifa Nur said...

wow.....bagus ni

sekarang buat apa saja janji perkara baik pasti ada habuannya...

ZSqueenbee said...

hebat anak mu...best tuu ade sijil camni..hihi...akak stewardez yg comel..hahaha

Ati Masrif said...

hehe..

teringat time sekolah dulu
pengawas ...cikgu selalu suruh
tekan lonceng utk waktu rehat dah habis

tapi tak ketuklah...huhu

lieynanilaz said...

biar betik!!....kreatif sekolah ni bagi motivasi...:)

:: Mrs.Eady :: said...

confirm tak pernah ponteng ni!!!

.:fyzz:. said...

lama nok aku tak gelak berdekah2 ..hahahahahaha...adey la ada gak noh award/sijil mengetuk loceng sekolah ..hahahaahha..1989..aku dajah 2 nih..

emm zaman dulu2 kan sekolah guna loceng yg manual kan...

SURIA AMANDA said...

aduyaiiiii....sapa la Kamarul Nizam ni....sure malu dia..ketuk loceng sekolah pun dapat sijil...

wahida said...

zsqueenbee: anak aku?

anie said...

hahahaha....lawak2...

Reena said...

nmpak mcm lawak..tp unik tau....mengetuk loceng skolah SEPANJANG TAHUN.....hahahah

myamyza said...

hahahaha,
aku pon nak la kalu begitu senang dapat sijilll..

~ yus ~ said...

mengetuk loceng sekolah? adohai!!...huhu

Aju Mohit said...

Hihihi nak apply keje boleh masuk skali sijil ni hihihi

aimaniman said...

fullamak, ada loceng manual lagi ker, biasa loceng dah disetkan,... tentu budak ni alert btol ngan masa,..

Adylia Qarissa said...

Loceng sekolah? Anugerah p sekolah awal ke?

ieja amieja said...

aduyaii..ada jgk sijil perhargaan mcm tu ye..jd la, buat tambah2 koleksi..komitmen tu tiap2 ari nak kene bunyikan loceng..huhu

Rtp Farra Arisha said...

HAHAHAHAHAHA

CaDLyNN said...

ha? adoiiiii...sgt berjasa..hihihihi

Jemari Oren said...

boleh camtu? hihi

akubiomed said...

Ketika sekolah dahulu saya rajin kumpul sijil. :-)

Maya Mayana said...

unik seh anugerah kat sekolah tu ;)

Yaya Azura aka Naz Azra said...

wah,bagus cikgu.prihatin dgn murid yg rajin ketuk loceng..dapat jugak budak tu sijil...hihi

Softtouch [Hanim] said...

hehehehehhe..klaka....bunyikan loceng pun ada sijil, kelassss

..::SangRatoo::.. said...

hehhehehe ada gak penghargaan dari sekolah..bertambah koleksi sijil² :P

RULZA said...

nampak kecil tugasnya tapi bg saya besar juga impak pada murid...

mengajar murid pegang amanah...bukan senang tau nak punctual dan tepat masa untuk pergi ketuk loceng hari2...

tugasnya kecil tapi kena buat hari2...

anyway it is a good job...

walaupun ia sekadar menambah koleksi sijil tapi saya yakin pembelajaran melaluinya lebih bermakna...

kalau ikhlas pahala lagi banyak dapat..:)

So Shy Lady (SSL) said...

pasti dia popular kt sek dlu hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

mengetuk loceng sekolah?.?Mla mla konpius....dh tgk tarikh sijil baru paham...siap ada ayat " spjg thn "

mamavogue said...

sure encik ni orang yang paling punctual kan.. hahaha
bagus2..

Cik Ecah said...

muahahahahaa

deqnoor said...

haha... ada jugak sijil utk kenangan... :D

penyuluh perikanan said...

saya follow 1080, pleas follow back

MamaEma said...

siapa punya tu...suami ke..tahun lama tu..sekarang tk perlu ketuk dah kan..hehehe

mama aini said...

ehem..bolih dijadikan koleksi sijil2 kenangan ..he2x..

iizza said...

mengetuk loceng sekolah..eh biar betul ni..

Viridiana said...

hahaha...lawak2..byk sgt sijil..