nuffnang advert

Tuesday, April 10, 2012

romantika di kedai makan...

kot ye pun bercinta, agak2 lah....kehkeh...


sumber: cari.com

71 comments:

adarnadzmie said...

mcm tu sekali yer...hehe... mcm ler tak dak kerusi lain...:)

Riny said...

sehati sejiwa sangat tu!!!
kalah kembar siam...hehehe

ZSqueenbee said...

kah kah kah..yg ni klaka...oit orglain bchenta gak xdenye smpai cenggini..hahaha...seb bek romantika sye 'agak²' lgi..hahaha

saffiya_aleesya @ echa said...

tu namanya tergedik lebih,depan orang ramai pun nak tunjuk romantik tp romantik tak bertempat..nak kata budak muda tp tgk gaya cam couple yg dah 30 something jer!!! ;-(

ikatankasihku said...

ini namanya belangkas tua..muahahaha

eima said...

sanggup tu ...hahahaha

mamyharraz said...

hahaha pelissslah abg oiii ;P

intan_blur said...

sesuaiii...
klu aku xdpt la..bontot dah besar

:: Mrs.Eady :: said...

hhaahahahahaaa...buduh la org ni!

Pepel BoNda AmaNi said...

wakakakakakakakakkak gedik sangat kot...geli hoke....

Kakzakie said...

Tak ada kerja lain agaknya. Kalau punggung tu kecik tak apa. Hihi.... menyusahkan diri sendiri je...:)

sri seram said...

em la hai...

RULZA said...

hihi..gelak besar terus..:) Aiiyoou..:) sweet jugaklah tapi kelakar banyak juga..bertuah depa romantik macamni...

RULZA said...

nak komen lagik..:) Awatla tak boh makanan kat tengah-tengah..:)hihi

atty's said...

hahahahhaha..nak tergelak besau kty nengoknya ida..hahhahahahha..gelak non stop..

Pok Amai-Amai said...

Hahahahahahahahaha!

Tina Othman said...

=)

Kamsiah said...

makan sepinggan,minum segelas,duduk sekerusi ...

rasp said...

hehehehehe...
kalo akak buat gitu...
ranap kerusi tu sis hahahahhaa

aanie said...

hahaha...adoi la...kembar siam melekat kt punggung kot.....

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..lau bntot kecik takpe gak nak kongsi cmtu..hihi.

lydzar said...

sakit la montot weh share kerusi kecik mcm ni..kan kerusi sebelah tu kosong!!

.:fyzz:. said...

aku tgk kusi kt kedai tuh cam byk lagi..
aceh..nih pasangan terlebey romantik nih...hahaa..tak bleh tahan tgk..

norhidana said...

klu gini gaya...bkn cite psl lomantik tp mengada2... kerusi elok2 nk duk share gitu apa ke hal nyer... ish2

Neeza.Areef said...

sengaja ke x sengaja tu..eceh..kah3

munna said...

macam2 hal...kot ye pun...seksa munna tgk .

Anum said...

macam2

Karukord Jagau's said...

Hehehee kesian kerusi yg kosong tu hehehe

SURIA AMANDA said...

wakaka...pernah gak tgok kawan2 up pasal ni kat fb..hahaha...

wan nurul hezrina said...

kalau aku mau kebas punggung.hahaha

Has said...

hahahha. share satu kusi gitu..malooo

Liyana said...

haha geli geleman ok, over taw :D

Mimy Hamid said...

perlula berlaga vontot..huhuhu nyampah la pulak

♥ dak pink said...

Adoiaiiii nyee pun, tak krem ke montot tu?

mama maman aka yana said...

aduh.. kok erat sekali kalian.. hahaha.. pas kawin nak dekat pun taknak.. kannn

fiza said...

LOL...alahaiiiiii...gedik plak tgk.

Cho Zila said...

nampak gaya, 1 punggung pun x muat 1 kerusi, ni lagi la nk share...buruk beno gayenye...

CaDLyNN said...

kah3...share bajet romantik! pleaseeeeeeeeee

Sue-Rya Qistina said...

hahaha..agak kesengalan di situ..punya la bnyk kerusi yg kosong, ngade lebih..lempang laju2 baru tau..

Rai Ourkizuna said...

saje nak seksa bontot la tu..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

adess... lomantika beno lg tu..
seb bek montot kecek, kl besooo..
abesla org seblah.. hahaha..

aku takleh, aku rimas..
nk mkn pun tak kenyang lg tu..
tp yela.. bercinta khan.... hahahah

Fikri said...

sehati, sejiwa, sepunggung.. haha. Mcm xda krusi lain agknya :D

CikPuanHaLia said...

Haissh..cam diorang jer berkasih-kasihan..

eKa said...

hihihi...byk lagi kusi kot...hehehe... tp boleh dipraktikkan mengakrabkan lagi hubungan suami isteri

whitecappuccino said...

punya la banyak seat, yg satu tu jugak nak bertenggek berdua isshhh!

mamasuri said...

super geli geleman aku..hahahah

Fai Shaklee said...

melampau betul!. agak2 la... bak kata hubby "kalau blh bom, dh lama kena bom" hehe...

Munnafendy said...

cik kak oiiii...sebelah tu kosong laaaaaaa

Fatin Mraz said...

no komen~

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

hahaha memang lawak habislah...

KhaiRin : anies said...

bersangka baik: kerusi bsh kot? hehehe

rosmina samin said...

Oh tidak!!!! Hihihihi

idasm said...

haha.. kembar siam kot...

h4ni3 said...

hahaha...
adeiiii.. sanggup tu duduk sebelah montot jer ;p

::NureeN:: said...

x selesa lah.. kot ya pon nk romantik bior la bertempat hahhaa

Nuwairani Ira said...

hahah! lucu!

ieda said...

hahahaha jeng .. jeng .. siapakh ituuuu .. terang2 sebelah ada kerusi lagi kan .. adoiiii bikin maluuu mak wehhh !!!!

Maya Mayana said...

over la tuuu :P

Angah said...

hahhaha ko ni ada2 ja la waheeda...
kebaih buntot wehhh

jeBateja said...

omak aiiii....den dulu bercinto...tak plak buat mcm ni......fesyen baru erk....erk....erk...

akubiomed said...

Ingatkan ada pertandingan kerusi beracun. :-)

NzA said...

dasyat...xsanggup!!!!

mama aini said...

ehem romantik gitu..hikk2x..

azi said...

wahida..
he..he...ngapale macam tu ye...kalau akak, Cik Abang dah tolak jatuh kerusi..yelah..satu punggung pun tak muat kerusi tu...ha..ha..

Softtouch [Hanim] said...

agak2 la pun...sempit tu...

acheeqa farhana said...

mak aih bia betik...melampau...agak2 la kan..hahaha

[sutera kasih] said...

agak2lah hahaa

MamaEma said...

sorang sebelah bontot duduk..hehehe

kayyana said...

hahaha.. romantik keh?? ;p

Bitt (double IS) said...

hahahhahhhahaha kalu haku kira berapa saat salah sorang akan bangun atau jatuh...buleh? akakkakakkaa

azza said...

senggol sikit terus bedebap!!!!!! jatuh....