nuffnang advert

Thursday, April 12, 2012

mcm patung Barbie...

selamat petang semua...
jom layan gambar awek yg mcm barbie doll ni...

 nama dia Dakota atau nama komersil di internet adalah KotaKoti yg menyerupai patung Barbie...

 baru 16 tahun ko....




comel lah...


sumber: mediamalaya

75 comments:

♥ dak pink said...

Memang comel sgt lah

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

comel mcm lely kan??.. wakakakaa..

taklah.. mcm diana danielle aje.. =)

MamaEma said...

memang comel giler...

lieyalatif said...

ish mmg comel laaa...mate die yg memukau tu.....

Lya Colours said...

mesti jadi buruan modelling agency nanti

:: Mrs.Eady :: said...

giler cantik!!!buat jadi org gaji bleh tak??kakakakka...

-gedek! said...

kalau jumpa malam, uncle lari....

-gedek! said...

kalau jumpa malam, uncle lari....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comel sangat...

Aine Ainun said...

Wah mcm patunglaa...;) cumel bangat;)

Neeza.Areef said...

nk frame

saffiya_aleesya @ echa said...

comel tambah2 tang mata n bibir..seksi lorr

AnneRaini said...

Hai nok..lama aku tak jengah..ko sihat??/

comelnye budak ni....kalaulah kulit aku mulus mcm die...

wahida said...

anneraini: aku sihat...Alhamdulillah...ye lah, ko kan baru balik dari Bandung, take ur time okeh...

kayyana said...

mak aihh... ms mak die ngndung suke tgk patung barbie kot... mcm anak patung btullah

m.u.l.a.n said...

sebijik macam patung.. kalo terjumpa malam hari, rasanya lari kot..!!

dwaty said...

kalau dia berdiri di kedai jual baju... mesti org akan ingat potong...

~ ADANDO ~ said...

Wahida...aku rasa ko lagi SHOMELL dari budak tu... Ha...ha..ha....
Dr Lokman cari ko...hi..hi...hi.....

mOon EyEzS said...

chumil sangat ... tapi ni mesti dah di oter ni ...

Qhaifa Nur said...

macam patung barbie....
comelnya dia...

Pepel BoNda AmaNi said...

klu ko ngandong...tengok la muka nie beb...kompom cun gilos kot anak ko nanti....aku xmo tengok muka nie..aku nak tengok muka FT...ahhahahah nak anak boboy la katakan...

CaDLyNN said...

comel!

Rahmah Ram Ram said...

sebijik macam patung..mata dia tu memukau...kalau orang kata dia patung pun orang percaya....

wan nurul hezrina said...

mcm takut plak rasa mcm patung ada nyawa

ct shah said...

gile cutee!!!kalau anak aku camni,mau aku pantau dia habis2an sbb cantik sgt.

Mimy Hamid said...

huii lawa bebenor...cantik jelita semua la...geram lak..mcm anak patung...mata dia la menyerlah

wida said...

mmg comel..

mamyharraz said...

comel sgt.
dah 2-3 kali masuk sini sbb nak tgk kecomelan budak nih ;)

ejaMaria said...

cantik...
mata cantik...
bibir cantik...
rambut cantik...

perfect...
subhanallah... ciptaan Allah...

h4ni3 said...

comeynyaaa
anak sapeee la ni

SURIA AMANDA said...

confuse aku nok..ni patung ko orang ni...poning kojap..nak kato patung..mcm org..ish...

akubiomed said...

Patung ker orang nih?

.:fyzz:. said...

perfecto...mata menyinar..mulut bak delima..

emm ala nok kita pun lawa..kalah katon barbie gi aih..heheh

Aju Mohit said...

Mmg comel, mcm barbie kan

|| NaFiRaa || said...

haah.. macam patung~

wahida said...

suriamanda & akubiomed: ni org lah nok...hehe...

fyzz: kan, kita lagi comel kan...sweet lagi...kehkeh...

munna said...

comelnya...sebiji mcm patung je awek ni

Salina@IbuAqil said...

Perghhh!!
Kalo ckp patung org percaya..
Kalo ckp org, payah btoi nak percaya..
Walaupun sememangnya ini org.. ;D

Hanis Azla said...

Maha suci Allah yang menciptakan kecantikan kepadanya.. sungguh cantik..

zera eira said...

amboihhh, comel sangat niii. geram rasa na simpan dalam handbag! :)

mamaNoriz said...

molat nye mata dia!!!

norhidana said...

betul ke ada yg pelsu? ada pelastek segery tak?

Nisa' said...

I give up. Pretty women are everywhere...

Riri Yoorin said...

haiyooo comel nyeee kak wooooiii

Rinna said...

Mmg cantik laa.. :)

ieda said...

mata dan mulut dia
rasanya kalau idung semua org2 sblh sana hidung cantik2 .. tapi nak cari mulut macam dia nie payah .. satu layie tang mata ... hurmmm

pic ke3 x menahan .. cam sentuhan photoshoop aje ekekek ;)

Acik Erna said...

comelnya dia

NzA said...

comel sgt2.......barbie yg hidup....

Bitt (double IS) said...

sangat comel!

mek jah superb! said...

mcm bukan manusia tulen je jah

CikPuanHaLia said...

Perghh..

Kamsiah said...

patung barbie yg hidup...:)

ct rahani said...

mmg sgt comel.. sebijik cam patung..

kak, lum sampai la fm tuh.. posmen sesat jalan kot.. hahaha..

GreenJade said...

comei sgt2..ni kalu aku tgk byk2 kali agak2 babay aku nnti boley comei mcm minah ni tak noks? hek hek hek

myamyza said...

mesti masa mak dia mengandung selalu main barbie ni.. comelll

eMMe said...

comel , nak anak girl muka cam ni boleh tak, heee..

Rtp Farra Arisha said...

dia sangat comel! i've seen all of the photos of hers, via FB too :)

dieya said...

besonyer mata dia. takut plak tengok.

susumanis said...

mesti mak dia masa preggy kenan kat patung barbie kan dik..sejibik la..hehe

HeNRieTTa JoSe said...

so cute...mmg mcm patung....

Cik Rose Cute said...

memang comel...gambar nie dah edit kot hihihi

Cik Yatt said...

indahnya ciptaan tuhann

whitecappuccino said...

patung bernyawa? opppsss! comel ! mata besau!

eita said...

teramat comel...

YATZAKIE said...

comel sangat..sebijik la mcm barbie doll..

rosmina samin said...

Mata dia Cantik.... :)

yana-feehily said...

comel dan seksi(a) :)
tp mmg comel ah..

♥ Wina ♥ said...

teringin nk tgk muka dia tanpa mekap...cantek jugak ke ek? eheheheheh...

azza said...

ah...effect makeup je pun... bulu mata pun palsu (xde niat mendengki)

IxoR@ said...

comel sangat......

suka!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

comel giler siottttttttt

[sutera kasih] said...

mcm barbie..haha

Zura said...

comel giler...

intan_blur said...

cantik!! tpegun seketika

mama aini said...

ehem comilnya dia..