nuffnang advert

Friday, April 6, 2012

dua budak hensem...

selamat pagi semua...
moh kita layan gambar anak2 aku yg hensem ni....eh, mesti lah hensem...mak mana tak nak mengaku anak dia hensem kan? kan? kehkeh....

si adik ni kalau ada abang, memanjang la bergaduh...memanjanglah kata tak nak kawan ngan abang, kalau sentap ngan abang, dia akan ckp abang gemuk....aku pun confuse abang gemuk tang mana tah...haha....

 budak2 ni sgt rapat ngan daddy dia...dgn aku pun dorang rapat gak, tapi aku ni garang dan tegas sikit, kalau aku kata tak boleh, mmg tak boleh lah...sbb tu anak2 lagi manja ngan daddy dia...eh, tapi masa aku gi Jakarta-Bandung tu, anak2 carik aku tau....masa aku sampai kat airport, anak2 berkejar2 nak peluk aku...oh, sweet memory tau...

ada gaya ahli nasyid tak? kehkeh...baju khas utk pegi surau ni utk abang, aku beli kat Bandung, utk adik, aku beli kat Jakarta...since sebelah umah aku je adalah surau, budak2 ni sgt lah suka pegi surau...Alhamdulillah, dan dorang pun mmg solat betul2, tak main2 pun...

suka giler pic ni....harap abang boleh jaga adik, tgkkan adik...adik pun kena dgr ckp abang tau!!

haha....kelakar la tgk gambar ni...budak2 ni suka bergambar gila2 mcm mama dia jugak...gambar2 ni aku tak ajar pun cara posing tau, dorang yg buat sendiri....kehkeh...



p/s: adik ipar aku dah bersalin pagi tadi, tak sabar nak tgk baby ptg ni.....weehuuu!!

85 comments:

Lya Colours said...

bleh masuk geng rabbani ni.hehe

:: Mrs.Eady :: said...

Oh hooo..touching la noookk entry ko ni!!sobsobsob..

ZSqueenbee said...

gmbar no 2 tu "yg tgh tu encem jugak"

gmba no 4 tu sgt sweet..dr kecik ni la biasakan mereka rapat nnti dh bsr ssh senang psti sentiasa bsme..

gmba last tu mmg xtau la posing pesen ape tu tp klaka..comellll..hahaha

Dee said...

mimi cakap..auntie wahida..lenkali bwklah anak auntie wahida yg hensem2 ni..hahaha..

abg more to daddy..adik more to kau lah nok..tp serius smpi skrg aku terbyg2 dorang berlari-lari ke dalam pelukan kau kat KLIA aritu..dan aku pun terharu sama..

Aine Ainun said...

Best ada anak kan kak. Sy suka sgt anak lelaki...

Comeynya bdak bdua ni...smoga jd anak soleh n bijak. Amin

Hanis Azla said...

mmg hensem lagi comel..

Sue-Rya Qistina said...

mmg encem anak2 akak..
abg tembam?bkn adik ke yg tembam..hahaha..kelaka la adik ni kan..
pic yg bwh tu, mmg stylo la..bole jd model ni.. :)

lieyalatif said...

wah mcm penyanyi nasyid tuuuu.....hensem2 he he he

Anum said...

cutenya
sejuk ibu mengandung

anie said...

comei2 n hemsem punn...suka tul tengok pic yg terakhir tue...

Pepel BoNda AmaNi said...

anak2 adalah nyawa kita kan...sejuk hati yang tengah panas bila tengok muka diorang..nak2 masa diorang tengah tido....

Kakzakie said...

Kakak suka-suka-suka... iklhas kakak suka tengok mata anak-anak wahida. Jernih sangat...

Moga-moga jadi anak-anak soleh ye sanyang...

miss Fyqa said...

comel jer..mana tau nnti leh jd artis nasyid..ye dak?.. hehehe

fiza said...

Bakal imam muda ☺☺

♥ Wina ♥ said...

comelnya 2 gambar last tu!

adarnadzmie said...

alahai 2 beradik ni sweet jer akak tgk..teringat anak2 akak...baik jap gaduh jap...hehe...

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

alololo..anak2 hg nih muka sweet.. senyuman dia pun sweet...:)meh jd along, meh jd menantu acik nak..??hehehe

wahida said...

belinda: aku nak!!! hehe...aku pulak yg nak...kehkeh...anak ko kan sweet, cantik...aku nak je nok...ngeee...

KhaiRin : anies said...

aksi spontan ke yg last tu? tergelak sy hehehehe

Eye_nee said...

akk tak der anak lelaki..huaaaaa.....

Munnafendy said...

knp ntah sy rasa terharu pulak kak...ermm tacing2

wahida said...

khairin: ha ah, aksi spontan je tu...aku tak ajar pun posing rupa gitu...haha...

eyenee: saya pulak takde anak pompuan....huwaaaaa....

mamyharraz said...

abg adik hensemnya.
sejuk hati bila tgk wajah ank2 kita kan..merekalah racun,penawar ~

mood terus rindu kt ank sendiri sobssobss

norhidana said...

gaya rambut adik ngn abg lain yek, rmbt adik tebal... hehehe dua ensem...
selalu anak laki manja ngn ayah yek kak...
aiyan lum tau lg kot..sbb skrg nih takmo geng ngn papa dia

Neeza.Areef said...

pose last tu style apekahh..

kah3 pndai anak2 ko

Daddy Ziyyad said...

Tengok gambar2 anak kau ni, aku terbayang macam ni lah nanti rupanya bila anak anak lelaki aku dah besar sikit nanti..ahahahaha

Chikova_Airashii said...

serious anak2 akak mmg comel giler.. lagi2 si adik..gmba adik tu mase baby pun comel giler..sbb mate besa.. say epenah amik gmba adik tu buat wallpaper desktop dulu2..hehehhe...

wahida said...

chikova-airashii: ye ke nok? gambar adik yg mana ni nok? gambar anak2 aku semua comel2...hahahaha....

cer ko citer sikit...

sudipVSsenduk said...

mata bulat, kening tebal & lebat, mmg handsome..

SURIA AMANDA said...

comel...lagi comel bila pakai baju sedondon mcm tu..

CaDLyNN said...

comel! hensem!
suke tgk mate si adik...

CaDLyNN said...

comel! hensem!
suke tgk mate si adik...

Rahmah Ram Ram said...

hensem dan kiut...bertambah comel bila pakai kopiah..sejuk mata memandang

GreenJade said...

hehe ala2 mini grup Hijjaz nih..pose foto last tu aku suke..mahalll tu pose dorang..bak kate once in the blue moon nk dpt aksi gitu..hihihi

myamyza said...

rapatnye anak2 bujang ko kak!

intan_blur said...

HENSEM ANK2 ko nok..yg kecik tu mata mcm ko kan..
baru aku nak tny..mane ko rembat bj tuh..cantik!!
kat bandong rupnyee..alahaiii jauhnyeee..

fazrulnoor said...

3 org la

mamavogue said...

wahh.. senang ati mak kalau 2 hero rapat x bergaduh mcm ni :)

kasihredha said...

so sweet

mama maman aka yana said...

cumil sungguh.. hehehe

azzey said...

mmg ensem...bakal imam muda nih...:)

Salina@IbuAqil said...

Alololo sis..
Sangat2 suka entry ni..
Pic2 dia lg ina suka..
Wat ina senyum & rindu kat buah hati ina yg satu tu..
Sis, si abang senyuman dia sama cam daddy dia ler..
Si adik bnyk ikut riak muka u tau..
Dua2 sangat2 hensem..
Sangat2 comel..
Sejuk mata hati nengok deme akrab..
Berkopiah yg sama..
Lg seronok dpt tgk deme solat dlm SAF yg sama kan.. ;D
Happy weekend & take care yer.. ;)

Aju Mohit said...

alololo sejuk perut mak dia mengandung hehehehhe

Alin Marlini said...

bukan takat anak ko jek yg 22 tu lelaki gaduh2...anak aku yg laki pompuan tupun asyik bergadoh jek..bukan gaduh bersilat ke apa..gaduh mulut.

cantiklah baju tu..nyesal aku tak beli pasa kat tanah abang tu...kena pi lagi ni..hehehehe

Mimy Hamid said...

aloh aloh baik nya abg sayang adik..tengok gini macam nak beranak lg lak nak boy tp nak girl cemana tu...

Fatin Mraz said...

2 hero tuh.. heroin, ada tak~

Kamalia said...

hensem..budak2 memang hensem dan comelkan..
haha..apa motip bergambar mcm tu..;p

Ati Masrif said...

kita pun tegas dgn anak2
kalau dgn papa...semuanya boleh je

nampak baik2 je anak2 wahida tu :)

Cik Ecah said...

hahhaha comel2...

abg ikut muka daddy...
adik ikut muka mama...

CintaZulaikha said...

opkoslah hencem....mana ada budak kecik yg tak hencem...semangat tgk muka sorg2..hehhe..

Tihara said...

mesra adik beradik ni..seronok tgk, sejuk jer hati :)

munna said...

mmg hencem pun budak berdua ni.... munna ada dua budak comel je.....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

memang comel...
suka aksi last...
tapi2 dua banyak muka wahida

mama maman aka yana said...

wahida.. byk kali try br jadi.. hehehe.. tq dear..:)

*sori.. lupa nak ckp.. hehehe

Faeez said...

cute...
p/s : kita dah retype tips didik anak...anyway..tahniah sbb gigih membaca...huhuhu

Pok Amai-Amai said...

Hahahaha!

Suke tgk gmba diorang berdua nie. Tp gamba yg last tu mmg kreatif la....cool gile! Hahahahah!

Acik Erna said...

wahida..memang betul2 encem..acik pun suka tengok gambar dua beradik ni

wan nurul hezrina said...

tetiba perut aku yang sejuk nengok gambar hero ko..aku suka=)mcm baikjer pakai ketayap.nie baru sudah solatker?

CikPuanHaLia said...

Sweet gila gambar second last tu..

akubiomed said...

Gambar akhir sempenan 1 Malaysia ker? :-)

whitecappuccino said...

adik dan abg yg hensem dh pandqi bergaya skrg ya.

susumanis said...

alhamdulillah..bila nk de princess pulok ya..jo kita doa reramai..amin

eMMe said...

gantengnya pacarmu auwww!

hensemnya anak teruna mu, auww!!!

tak jemu2 aku memandangnya...heeee...

MamaEma said...

boleh wat calon menantu ni..hehehehe..


anak ema perempuan dan lelaki pun asyik gaduh...

ieda said...

tipu .. tipu .. tipuuu ekkeke
mama yg suruh nie ekekekkeke

sooo cute lah mereka berdua .. wajah wa banyak bila tenung lama2 .. sejukkk ;)

ps : tahniah wa , bertambah ahli keluarga ;)

Kazman / Sue said...

hamboiii... dengan ketayap dan bajunya yang cantikk.... tambah lagi dengan posing diorang ni bertambah comelnyaa... kalau terjumpa kat Sungai besar bila sama2x balik kampung sure kami tegur...

Angah said...

adoiyaii gmbar last yang tak tahan aku,byk betul idea naka ko ni waheeda..haha

Aleyn said...

Cantik baju tu...bleh buat baju raya terus ni....

mama aini said...

assalam wahida..ensem ank2 wahida..semuga jadi ank yg soleh..amin..ehem mama tak pernah tinggalkan ank kalau gi holiday..maklumlah ank sorang je..ha2x..skrg ni ank yg tinggalkan mama..sob2x..

Maya Mayana said...

comel...cam kumpulan nasyid pn ada...next imam muda!Aminnn.

dh pndai posing giler2 :P

wida said...

ala..sweetnya dua beradik ni. tak mo gaduh2 tau

m.u.l.a.n said...

Comelnya anakanda ku...

azza said...

tajuk 2 bdk hensem... tp ade plk terselit bapak bdk kt situ... gmbr last tu gaya ben 10 kot..

mamaNoriz said...

mmg encem!

bakal imam muda ni....insyaAllah...

.:fyzz:. said...

hensem!! anak2 soleh mama

wahida aku tgk anak yg sulung muka cam daddy dia.hok yg kecik cam hang..sekian..

cheqna said...

abang posing sama je..tang mulut r....=)

rasp said...

bagus sis dari kecil dah ajar gi surau...
smoga menjadi anak yg soleh nanti...
makes me smile tgk pics last tu :)

ibuhebat said...

gambor last tu.. mana tak tumpah kuah kalo tak ke nasik ye tak. hehe

[sutera kasih] said...

msti akak yg ajr dorg posing cmtu kan??? hehe

Nazayiena said...

Sukalah tgk abg ngan adik mcm x pernah gaduh2 pun...

Marya Yusof said...

Gambar yg last tu mmg kelakar! Sweet sgt! Suka tgk muka adik.... Abg dah besar nnt maybe tegas org nye... suka2 aku je kan...hehehe ;)

kayyana said...

hehehe.. sme je gaya mereka bergambar.. adik beradik la katakan

Bitt (double IS) said...

sedondon ko! anak teruna memang rapat dengan bapak masing2 kan..hehehe

ct rahani said...

dua2 mmg ensem.. suka gambar yg peluk2 tuh.. sweets je..

Mariqn Lukeson said...

kita pun tegas dgn anak2 kalau dgn papa...semuanya boleh je nampak baik2 je anak2 wahida tu :)