nuffnang advert

Monday, March 12, 2012

study hard sangat...

semua pun maklumat penting kekdahnya, tu yg di highlight semua point tu...ahaks...



sumber: cari.com

32 comments:

myamyza said...

kahkahkah, patutnya highlight semua mukasurat, kate semua penting kan? hakhak

Sue-Rya AQ said...

hahahahaha..siyes! x penah tgk org cmni..hehehe

m.u.l.a.n said...

maaakkkk aaiii...!!! habis ink tu..

wida said...

aduh..sakit mata bila nak baca nanti tu

saffiya_aleesya @ echa said...

ni bukan study hard ni..ni dh macam nak masuk peraduan mewarna je..apa ke bengong mengabiskan ink je..

intan morsalin said...

igtkan si adiknyer kije...hehehhe...kalau si adik nyer kije confirm mamanya pot pet pot pet kan...hihi

mamyharraz said...

hehe terlebih rajin ke terlebih cari keje =P

Anum said...

hahahhahha

akubiomed said...

Nampak macam kelakar tetapi pernah berlaku ketika saya Form 5 terlihat seorang budak Form highletter buku rujukan ringkas. Sudah ringkas apa lagi yang hendak ringkasakan. Apa cer.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tu dia...sakan sungguh...

SyamimiNazifa said...

kelakar gila . hehe .

*SiRibenMerah said...

mmg dia x study.. hikhikhik

Lya Colours said...

silau mata nengoknya

Reena said...

smpaikan ke blank page bawah n atas di highlight kan...hebakkkk!!..

cik fadh said...

juling nk bace isi penting..astagaaaaa...

Mrs.Imran said...

ni bukan highligh benda penting, ni mmg dia tak suka buku tuh warna putih...pening kepala...

CaDLyNN said...

hahahahahaha...gile..sakit mate nk bace..bape highlighter diperlukan tu????

lizz said...

klakar kan...agaknyer page tu paling penting kot...melampau tau hikhik

[sutera kasih] said...

hehe kelakar..smua pun penting

munna said...

sakit mata bila nak membacanya ni....

Pepel BoNda AmaNi said...

klu xdapat 4plat xtau la kan..heheheheh

Azlan Strider said...

dia belajar meng'highlight ker 2??hahaha

Regards,
-Strider-

adarnadzmie said...

hehe... tu dah mcm belajar mengaler jer...:)

Mama Ema said...

tak dapat skor tak tahulah...

NzA said...

patutnya terus celup je buku tu dlm pewarna kuning...he..

ajumohit said...

Amboi mmg study sungguh ni

Rtp Farra Arisha said...

aaahahaha kok bisa ya kek gitu. ;)

Softtouch [Hanim] said...

hahaha abis semua dia highlight nya..

Softtouch [Hanim] said...

hahaha abis semua dia highlight nya..

Neeza.Areef said...

aduuuyaiii..lawak la

antu kak limah said...

ini ngupa mcm dah bosan sgt sbb abg pos tak anta borang application M*G

hahahahaha



antu kak limah yg comei
tingkat 2, bangunan syantek
jalan duta

emma dangdut said...

sumpah lawak kak!!!hahhaha!
sy rasa saya mcm ni juga la hahah!