nuffnang advert

Monday, March 12, 2012

selamat bertunang, my dear!!

selamat pagi semua...
hari Sabtu lepas bersamaan 10/3/2010, selamat sudah adik ipar aku, Mimi bertunang dgn pilihan hatinya...upacara berlangsung di rumah family mertua aku di Senawang selepas solat Zuhur...

 pelamin yg simple tapi aku suka sgt...tapi apesal ntah, gambar gelap, nyampah....

 ini dia adik ipar kesayangan aku, Mimi...org yg sgt baik hati dan penyayang orangnya...tak pernah kedekut dan tak pernah berkira...

 akak suka giler baju ko Mimi...sgtlah nice nya...

 sayang ko ketat2....

 with her best friends....

 hantaran drp pihak perempuan...

 ini pulak hantaran drp pihak lelaki...

 minah ni berdebar nak disarungkan cincin...

 masa upacara sarung cincin, aku tak sempat nak amek gambar sbb ramai giler berebut nak tembak gambar...adoi la...sempat snap si Mimi cium tgn bakal mak mertua dia je la...huhu...

ini dia bakal pengantin lelaki...Mazli nama dia...mereka bakal diijabkabulkan Jun nanti...InsyaAllah....

to Mimi n Mazli....selamat bertunang...jaga diri korang bebaik okeh...



p/s: sgt beruntung dikurniakan ipar duai yg sgt best dan baik hati,  ibu dan bapa mertua yg sgt sporting dan penyayang....Alhamdulillah...ini semua rezeki yang tak ternilai drp Allah Taala...

60 comments:

deqnoor said...

pelamin cantik... suka! :)

*SiRibenMerah said...

chantek.. ai likeeee..

p/s: mana pic mak mertua akak?

Lya Colours said...

wah meriah. comel pelamin

Anum said...

cantik mini pelamin dia

fiza said...

Cantik ☺☺

p/s: aku ada email ko sesuatu.

wahida said...

siriben merah: ada gambar, tapi tak berapa clear la...tu yg tak publish tu...adoi la...

fiza: okeh, aku terjah email aku skang...

Kakzakie said...

Pelamin dan baju Mimi sangatlah cantik... warna pilihan pun memikatlah wahida...

Doa kakak moga ikatan berkekalan hendaknya...

Sue-Rya AQ said...

wooohoooo..ni bkn majlis biasa2 lg dh ni..ni dh kira grand dh ni..dh mcm majlis pernikahan plak kan..hihi

atty's said...

meriah majlis..pelamin cantik sgt..bakal pengantin so sweet..ngn baju yg cantik jugak

Eye_nee said...

Syukur beb ada familiy sebelah IL yg baik2 mcm ko dapat ni....

Congrate buat adik ipar ko semoga perancangan mereka berdua diberkati dan dimakbulkan Allah....

anie said...

cantiknye pelamin......
ni baru tunang..kalau kawin mesti lagi grand..best..best

mamyharraz said...

tahniah utk mimi :)

syukur dpt fil yg rapat dan mesra Alhamdulillah ini hadiah paling indah yg Allah bg pd wahida :)

Tina Othman said...

alhamdulilah, cantiklah bakal pengantin & baju dia pun cantik

SJ said...

tahniah mimi dan mazli

korang untung dpt kakak ipar kepala giler2

kak jah nama diberi, abg adik dh besar bleh la tambah lagi..

e'eh... tetibe ada pantun utk kak jah plak

hehehe

sharifah jariah,
key ell

cheqna said...

tahniah
moga kan disatukan dengan ikatan pernikahan seperti yang direncanakan =)
moga Allah memudahkan segalanya

CaDLyNN said...

suke kale baju die! suke...

wahida said...

mek jah: pehal ko berpantun pagi2 buta ni nok? eheh...

Dee said...

tahniah..a'ahlah..pelamin dia cantik bangat...dee pun suka..

Rai said...

meriah orang sekarang bertunang kan.. siap berpelamin bagai...

Prettywrite said...

tahniah untuk beliau..cantik sangat pelamin..kek dari pihak prempuan tu cutenyaaaa..bentuk castle eyh?:)

saffiya_aleesya @ echa said...

comeiiii pelamin suka tgk.. ;-)

khairul said...

selamat bertunang dr saya juga

KhaiRin : anies said...

SIYES!
sgt2 cun itu pelamin!!

wan nurul hezrina said...

selamat bertunang..wahh lawa baju n pelamin..suka aku nengok..perasan kek hantaran bentuk istana nampak kretip.suko!

wahida said...

prettywrite: ha ah..kek tu bentuk castle...cantik kan? kreatif org yg membuatnya tu...

Cik Ecah said...

cantik pelamin... ilkeeee

Mama Ema said...

Tahniah untuk kedua-duanya.... simple tapi cantik..

semalam lalu senawang sebab jalan jem sangat...

wida said...

sweetnya...tahniah.
thn ni jugak langsungnya sis? x lama dah tu...

Has said...

tahniah to mimi.

Neeza.Areef said...

tunang2 pn skang ada pelamin mini kan..dulu2 tunang sarung cincin kt bilik je..hehe

muka adik ipar ko mcm nadia mustafa la..

btw.slmt bertunang..semoga smpai ke jinjang pelamin nnti ye..

lieynanilaz said...

tergoda dengan air iced choco tuh!!..

lieynanilaz said...

sori nokk...aku silap...hahaha...ayat tuh utk blogger lain..kes buka 2-3 blog.

tahniah buat adik iparmu...semoga ke jinjang pelamin!!..

wahida said...

wida: tu lah, lagi 3 bulan je kekdahnya...

neeza areef: eh, ye ke?

lieynanilaz: tu la aku terkejut tu...setau aku takde pulak iced choco dlm blog aku ni...haha...tak pe, faham nok...

Hana Soffelia said...

Cantiknya pelamin dia.. ^_^

akubiomed said...

Lah ingatkan majlis nikah? Rupanya baru bertunang. :-)

rasp said...

tahniah buat mimi...
meriah majlisnya...
mmg bersyukur bila dpt ipar duai yg best & sporting kannnn...

Salina@IbuAqil said...

Sweet orgnya..
Comel jerk.. ;)
Pelamin yg sgt2 cantik.. ;)
Seri sggh!! ;)

LOCK THE LOOK said...

pelamin cantik kak!
tahniah mazli dan mimi :)

m.u.l.a.n said...

moga kekal bahagia.. nanti wedding jemput kami ya.. hehee...

syariza09 said...

wahhh...cantik pelamin tu, skrng kalo bertunang mmg ada pelamin kan, x mcm kita dulu2. suka ngan bunga tangan dia yg cantik & sweet.

saniah said...

Alhamdulillah...harap kebahagian berkekalan..amin :)

Ila said...

tahniah mimi,selamat menuju ke jinjang pelamin

maszmadi said...

cantik n sweet... suka tengok orang bertunang sekarang nieh, dah macam majlis bersanding jerk kan.. suka suka

cik fadh said...

pelamin die gorgeous abis !! sukaaaa

SURIA AMANDA said...

sgt cantik...selamat bertunang...sib baik x lama ikatnya...

Alin Marlini said...

tahniah wahida. alin pun minat giler kaler baju mimi tu..cantik sangat

intan morsalin said...

ska pelamin tu...shantek sgtttt

ieda said...

seyes dikk
pelamin dia sweet je .. simple2 dan menarik ..
selamat menempuh alam bertunang buat SIL wa .. semoga sehingga ke jinjang pelamin .. aminnnnnnnnnnnn ;)

ILA HonEyBuNNy said...

suka warna baju tunang n pelamin tu.....suka sgt2...ehhehhe

lizz said...

suker pun suker kaler bajunyer cantik sangat...

[sutera kasih] said...

wowww cantiknya pelamin !!!

munna said...

simple tapi cantik....

Pepel BoNda AmaNi said...

pelamin tue sangat cantik...berkenan jugak...nice sangat....kaler baju adik ipar ko tue pun cantik nok...mak sokaa....

Softtouch [Hanim] said...

Cntiknya pelamin....selamat bertunang

AnneRaini said...

lawalah baju die....suke kaler tu..nice je.

♥ dak pink said...

Memang cantik lah warna baju SIL kau tu. Mesti dia suka pink kan kan kan?

Munnafendy said...

comelnya pelamin dia kak...baju dia pun cantik =)

Mimy Hamid said...

material kain mimi cantik termasuk design..

mama aini said...

selamat bertunang buat mimi & pasangan..semuga berbahagia selama2nya..amin..

izz iizza said...

sama cantik sama padan..:)