nuffnang advert

Friday, March 9, 2012

kubur org kaya...


siap ada tv lcd bagai...huhu...



sumber: cari.com

64 comments:

Nazayiena said...

dah mati masih boleh tgk lcd tu...

Reena said...

da mati pn.mst kna amik tau hal semasa...hahahha....mmg kayo nih..

*SiRibenMerah said...

neh namanya bodo.. hahaha~

fiza said...

Perghhhh...dasyat ☺☺

eB ezrin said...

aduyai. leh tgk ke tuh? hu3

Anum said...

hahahha siap semua lengkap

mamavogue said...

cermin solek yg x tahan tu huhu..

hai eB!
tetiba..hehe

al-lavendari said...

ada henfon tak ?

eima said...

hahah tak berakai la tui....

sisdee said...

ada aircond x agak2 tu hahahaha

cheqna said...

lcd tu penting..nak tgk bola
kikikiki

CikPuanHaLia said...

Membazir jer kan..huhuhu

KhaiRin : anies said...

ada CCTV x? nnt nk rompak la..tv kt umah tu da uzur bebeno

Mamamya said...

anai2 je lah kenyang nih,TV tu pun cacing2 yg tgk... :)


p/s: klu ko dtg melaka nnti kompom aku belanja makan asam pedas claypot pedas berapi... :)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

silap2 ada astro..

miss Fyqa said...

mcm2 ada.. ehee..tp x pkir ker..bkn leh guna semua tu.. huhu sabaq je la.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

perghhhhhhh =.='

bujal X said...

pastu malam kena pecah kubur~~keh keh~

ejaMaria said...

ha???

sudipVSsenduk said...

mana plug tv nak dicocoknya?

mamyharraz said...

lahaiii yg hidup ni pun tak mampu ber lcd bagai.. ;P

Neeza.Areef said...

bley bgn buat air x ..haha

Fatin Mraz said...

ni namanya bawak harta masa mati sekali...hehee

aanie said...

hahaha..gile la....gigih...

nur anis said...

takde kerja ke apa dorang ni...macam-macam diletaknya..

Salina@IbuAqil said...

Ayoooooooooooooo!!
Ni kat mana lak ni..
Hik3!!
Happy weekend!! ;)

intan morsalin said...

ni kaum apenyer kubur ek?..rasanya cam cina sbb mak sya pernah criter dulu yg diaorg bwk sume msuk kubur...sib baik x disediakan maid utk jaga org mati tu...huhuhuhu

Lya Colours said...

amboi siap ada cermin tu

Pepel BoNda AmaNi said...

kabel lektrik kot mana gamaknya dia masukkan wkakakakaka

adarnadzmie said...

haha... mcm la mayat bole tgk tv...mcm2 kan...:)

akubiomed said...

Lain bangsa lain budayanya.

Angah said...

alahai,...siap ada jam dinding...

whitecappuccino said...

fullu furnished tu!

kasihredha said...

ishhh...kalau dah mati tu...mati je lah...kaki tv nih

Riri Yoorin said...

homaaangggaaiii ini mcm pon ada ker siapa yang nk tgk smua tu guna pakai

mamawana said...

bagus tu.. ada kerusi Tv dsb.. itu semua utk penjaga kubur utk istirehat tu...

:: Mrs.Eady :: said...

peerrgghhh..!!

Jemarioren said...

ntahapehape

Bitt (double IS) said...

lohh rugi tak de cctv...akekeke

NzA said...

meh kita ramai2 p angkut brg2 tu bwk blk...

Kamalia said...

tak tahan..siap bercermin bagai tu..

Ena said...

nama pun kayo kan.. jd mati pun nak seme benda tu.. bila nak gunanya tu? ;P

aReLaN said...

dia bajet leh bawak sume tu gi akhirat kot.aiyoo

acheeqa farhana said...

pehhh..pmbaziran...beter bagi sy, leh tmbah2 tv kat umah tu..haha..

dela said...

buang duit aja... merepek..

m.u.l.a.n said...

issshhhh... kat mana la ni...

berry said...

Buat membazir je.


Kalau awak nak beli kain batik ke, bag atau dress jengah2 lah blog saya. sutera pon ade tapi tak upload lagi.

http://nota-notakecil.blogspot.com/

aLya maNip said...

mak aii.. ni tahap ape ni...menteri negara mana?huhu

wida said...

lepas tu kena rompak pulak dgn pencuri..kesian ..hiks

khairul said...

mak aii..sakannya

Tihara said...

mungkar nangkir duk tunggu tu..wallahualam..

munna said...

hehehe...dunia.... dunia..macam2

idasm said...

org kata.. harta tak boleh bawak ke mati.. nampaknya salahlah statement tu.. hehehhe

Amie said...

Bahagianya orang yang mati tu ye... berehat2 sambil menonton bola sepak...he he heheh

Amie said...

Bahagianya orang yang mati tu ye... berehat2 sambil menonton bola sepak...he he heheh

Rtp Farra Arisha said...

OMGOSH. :O

Sue-Rya AQ said...

hmmm..harta benda pn dia bwk skali dlm tu..nape x bwk satu rumah skali kan..atototototo

CaDLyNN said...

rugi betul benda2 tu tanam sekali dgn die..hehe

CaDLyNN said...

rugi betul benda2 tu tanam sekali dgn die..hehe

norhidana said...

aje gile kubur org kaya sana...
bt membazir jelah... bukan blh digunepun sume2 tuh...

wan nurul hezrina said...

nie nak matipun nak selesa lagi.kat alam kubur mcm mana gamaknya..hahaha takutt aku!

Mama Ema said...

ada letrik juga ke kat dalam tu..hehehe

rasp said...

errrkkkk....ada kes org korek kubur tak memalam tu hehehehehe

[sutera kasih] said...

ada pulak kubur mcm tu..isk3