nuffnang advert

Tuesday, March 20, 2012

restoran air terjun...




beautiful waterfall restaurant ini hanya terdapat di Philippines....



sumber: email

76 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

sejuknya makan kat sini... :D

:: Mrs.Eady :: said...

best giler!!!!!

rasp said...

bestnya restaurant nie...
sejukkkkk jer mata memandang...
tapi mau kecut jari2 kaki tu :D

Anum said...

bestnya
sejuk2 comfirm lapar

KhaiRin : anies said...

tetiba tingat air terjun kt sogo ;-)

Diana @ bilakukatacinta said...

kompem tak halal kan kak? Camner nk pg makan kat sane...??..hehe

Pepel BoNda AmaNi said...

agak2 klu hujan lebat air terjun nie jernih tukar kaler dak???

cheqna said...

memang sejuk r makan sini ni..

ct rahani said...

bestnya.. klu ader kt mesia lg bestkan kak.. hehe..

wida said...

betul2 wujud ke restoren ni.wah..mesti best. sejuk jerrrr

♥ dak pink said...

Lepas makan terus celup tangan je kat air.

Senang.

..::SangRatoo::.. said...

aku rasa aku lebih kepada mandi dari makan..eheheheheh

SURIA AMANDA said...

aku plak kalau bawk anak2..confirm semua x nak balik..berendam jer sampai ke sudah...makan pun x yah..

mamyharraz said...

ngeri nak mkn kt situ..sekali tgh2 feeling2 mkn kayu balak dtg dek arus atas tskk ngeri ;P *otak ni fikir yg bukan2 je*

fiza said...

Klo tempat mkn macam nih, tak bley bawak anak gamaknya.

Huda said...

bestnya makan kat sini tapi takut pulak kalau tengah makan2 tiba2 ada benda lalu kat kaki kita, huhu

Rtp Farra Arisha said...

waaa, what a unique waterfall. ;) hihi it would be best klo waterful seperti ini ada di negara kita!

.:fyzz:. said...

uiks...sejuknya...makan msti best..asik2 lapaq..dan lapaq..tmbh2 menu ala2 bbq gitu...
tp kt Filipina...joh la plak...hehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

mesti best makan kat sini....

eLLy said...

NOKS JOM GI Philippines!!

ratusiput said...

wow...ade jugak yg terpikir nk buat camni kan...

Fatin Mraz said...

part mkn tu oke..

cuma leh kembang kaki dek berendam nih..hehee

Mama Ema said...

sambil mandi sambil makan..

ejaMaria said...

best nye... boleh buat ni kat sini - konsep makan sambil piknik... ;p

Ati Masrif said...

kalau dtg sini tak payah
nak pakai kasut cantik2..hik3

Lia said...

wahh bestnya.. mmg berselera lah makan kat tmpt mcm ni.. :)

adarnadzmie said...

menarik...makan dlm kesejukan la alamatnya..hehe

GreenJade said...

ni yg bikin aku kempius..nak mandi ke nak makan dulu..ke mandi dulu..ke makan dulu..haihhh laa..

tp lawa lah tmpt ni..dijamin halal dok noks? cer ngecheck...hehehe

CintaZulaikha said...

cantek mmg cantek...tpi tak serabut ka..kang tetiba air tuh mengganas..(kuat bebenor cik kak ni berimaginasi, hahhaha)

[sutera kasih] said...

walaweyh..uniknya hehe

kasihredha said...

anak2 sure le boleh mandi manda
mak ayah boleh makan2

Qhaifa Nur said...

ada ye tempat makan gini...alamak kena jinjing kasut kalau gini..

Salina@IbuAqil said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!
ni kalo bwk si Aqil ni..
konfem x leh nk mkn..
duk ngejor dia je..
hik3!!!

::NureeN:: said...

wah best ni.. tp jauh benor la plak

Cik Ecah said...

nyamannnnn jer rase kalo gini la tempat mkn :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

awat dekat sangat...

bestnya....

miss Fyqa said...

lain dr yg lain.. cam best je kan kak?. hehe

Dee said...

cuci mata sambil makan2 mmg syok..hehehe..

Mimy Hamid said...

sambil makan boleh mandi manda ..best pulok

m.u.l.a.n said...

waaahh.. seronoknya... tapi suspen jugak kalo tiba2 air besar..

Ermayum said...

memang best gilos

whitecappuccino said...

makan sambil mandi tak pun mandi sambil makan

Chik Att said...

macam2 orang la ni

Maya Mayana said...

\boleh la cuba kalau gi Philipphines nanti :)

Angah said...

mesti kejap2 nak terkucil sebab sejokkk jaaa...haha silap2 ada yang diam2 buang kat situ

akubiomed said...

Menarik jangan ada masalah penyakit kencing tikus sudahlah.

Softtouch [Hanim] said...

xtempias ke mkn kat situ..mau lenjun bj kene bwk bj spare...tp tmpat cntik

faridah nazurah said...

hohoho best betul la.. dah sejuk2 mandi tu pergi lak makan.. pergghhh terbaik la!

eda_ej said...

lepas makan boleh mandi... yuhuuuu.. =D

jeBateja said...

mesti depa selalu lenguh2 kaki....sejuk jerk manjang...ahakz

CaDLyNN said...

mesti lapa je keje mkn kt sini.

Nazayiena said...

Klu anak Kak Nurul bukan nak mkn dtg sini tp nak mandi air terjun tu....

Alin Marlini said...

wahh..seronoknya..sambil berpicnic leh makan2..hehehehe...

Kamalia said...

bestnya kak..
kalau saya kena dtg berdua je ni,bwk anak,konpem kuyup main air je..haha

Tiramisu Fatiema said...

kreatif betul diorang nye bisness..first time tgk nie..seronok

kayyana said...

perghhh.... serius best... confirm tak abes makan buang je dalam air terjun tuh.. heheheheh..

intan morsalin said...

cantik n teringin nak try mkn kat sini..nak lalui pengalaman ni sdiri...

norhidana said...

best...sejuk nyaman je kan
tp jgn la time ujan lbt..naya air terjun besar

Eye_nee said...

best mmg best..dibuatnya air pasang besar masa tgh makn tu....gulppp...

fazrulnoor said...

ni nak mandi ke nak makan

munna said...

bestnya...lepas sejuk2 makan panas2 mmg best

Sue-Rya Qistina said...

nmpk mcm best..tp bila terfikir tsunami, terus kecut perut...huhu

Reena said...

mmg best...tp mesti ade tercampur air terjun skli kt msakan tuh..huhuuh.

sudipVSsenduk said...

mcm best.. tapi tetiba rasa takut

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

perghhh... stylo giler.. kt malaysia lom ada lg kn...

sW33tdARLiNG said...

perghhhh mmg syiok sekali sekala dapat kelainan macam ni

Neeza.Areef said...

lps mkn mandi..lps mandi mkn..smpai kembang..hehe

dwaty said...

ada tak customer tak order air?? minum jer air terjun... heheheheh

khairul said...

fuyyo mmg sempoi lah !

Emy Tak Kecik said...

lama x buat lawatan ke sini...hai kakak :D

ieja amieja said...

sory..lama x singgah..
teringin jg kan g restoren cenggitu..blh siap berkelah tuh..

MaryaYusof said...

As salam Wahida,

Jomlah pergi philiphines... Nampak mcm menarik ni... Tp jgn ade kepala air turun sudah...kang jd mcm tragedi ulu bendul, kuala pilah n9 pulak kang...huhuhu

wan nurul hezrina said...

mak aii.mmg terbaekk

kakchik@ella said...

bestnyaaaaa .. Pe kata planning for Philippines holiday taun depan?

Tapi ... tapi .. tapi .. lum tentu halal, kan.

Bitt (double IS) said...

perghh gilakkk kawww..cuma takut duit kertas tercicir atau tepon tenggelam jek...akekekeke

mama aini said...

kalau kat malaysia ada restoren ni..mau hari2 mama dtg mkn kat sini.. :)