nuffnang advert

Tuesday, March 20, 2012

malam Selasa & Ahad...

ada apa dengan malam Selasa? ada Desperate Housewives last season ko....

malam ni akan start first episode utk final season...sumpah aku rasa sedih sgt bila tau ni musim terakhir citer ni....sekarang ni aku masih dlm proses mengumpulkan semua DVD citer ni sampai last season ni...peminat tegar mcm aku ni takkan beli DVD pirate punya, beli original baru puas hati...

so sad it's gonna be over...kiss them goodbye to Gabrielle, Susan, Bree & Lynette...

pada peminat cerita bersiri Desperate Housewive ni jgn lupa tgk mlm ni pukul 10.30 mlm di channel 8tv...


mamat ni pulak aku nak tgk malam Ahad kat Mentor...sebenarnya malas dah nak layan Mentor tu, tapi ada Faizal Tahir ni wajiblah aku menontonnya...ngeee....semua protege kali ni adalah nan hado termasuklah protege si FT ni...tapi gigihlah aku menatap Mentor tu sbb ada Faizal ni...

En. Faizal, saya teringin nak amek gambar ngan awak...wink wink...


tu je lah citer2 yg aku layan setakat ni...kalau kat rumah takde masa sgt nak tgk tv...masa tu mcm tak cukup je nak menonton bagai...tapi utk Desperate Housewives tu mmg aku dah terpacak lah depan tv...tak sabar tunggu mlm ni....weeehuuuu...


p/s: dah kenapa ngan protege si Ogy tu? over benar kekdahnya...

53 comments:

KhaiRin : anies said...

kt umah ni xdpt tv8 so tgk je la tv kerajaan je hehehee

:: Mrs.Eady :: said...

aargghh...nk bais dah ke??hhehe...ku layan merlin jek :)

Anum said...

yeyeye
saya suka

Munnafendy said...

kul 10.30 8tv...noted!

♥ Wina ♥ said...

mentor x pernah tengok langsung huhuhuuu

tapi minat FT jugak hiksss!

Desperate Housewife pun peminat tegar jugak..nak tengok nanti!!

Aine Ainun said...

X bestla mentor...
Tak terkomen tak bestnya...

Tina Othman said...

dulu2 ikut jugak desperate housewife tapi skrg dah tak ikut dah

cari dvd jelah nanti

fiza said...

Malam ni erk. Fav citer aku nih...nasib ko bagitau. Haruslah aku perpacak depan tv.

Daddy Ziyyad said...

Oh..aku tak layan cerita Surirumah Desperado tu..aku layan Forum Ehwal Islam aja. ~ ahahahahaa

Lya Colours said...

hah saya pon rasa macam "ape ke hei plak protege si ogy ni". memang over btol. agak2 la woi nak tunjuk bakat pon. yerk

..::SangRatoo::.. said...

aku kul 9 malam..mata dah layu²an nokss..tak berapa ngk tv dah skang ni.. :P

wida said...

yelah..protege ogy tu mcm terhoverr jer. hasil didikan ogy kot..hehe

mamyharraz said...

sy ni dah lamaaaa tak dpt follow siaran tv sbbnya ank konker citer katon manjang T__T kalau kt rmh atok dia stop utk tgk berita je..lepas habis berita sambung siaran katon semula ;P

.:fyzz:. said...

eh aku suka gak citer ni..even aku bukan penonton tegar DH..takpa aku try cekalkan mata tgk malam nih..btw...aku terbaca artikel kt paper mana tah..kata pelakon2 citer nih menangis tau bila lakon scene akhir DH..ya la setelah sekian lama bersma kan

nok..aku setuju la...si protege ogy tuh..mmg over yakmat..nk terer menari cam K pop girls tuh x la..huh..semak pentas je nok

intan_blur said...

aku pun x layan sgt mentor nih..mlm tu xde chanel best..tpkse la aku hadapkan muka nih tgk mentor.. ;p

Sue-Rya Qistina said...

dh lame x mengikuti cerita desperate housewives ni coz melayan kakak yg suka menonton DVD..aduh..

mentor kali ni, majority yg ade music/stage background..setakat ni, yg best bg saya protege Ella dan FT..yg lain2 nan hado.. :P

miss Fyqa said...

slalu dgr jer desperate housewives ni.. xprnh lg tgk.. huhuhu T.T

adarnadzmie said...

akak x tgk sgt cietr ni...huhu...
nape tak gi uji bakat jd protege FT dulu... pasti ko dapat dik...hehe...:)

sedara faizal tahir said...

aku risau protege ogy wat tarian harimau lapar masa tu... nmpk beriya benar... huhuhu

ajumohit said...

kekekke aku tak layan dua2 citer ni, apa yang aku layan time tu pon aku tak pasti hehehehe

Alin Marlini said...

kat opis ALin ada ada sorang loyer peminat tegar FT..minat giler2..heheheheboleh join club tuh..

eima said...

tp lmbt sgt cite ni start zaman anak dah besar ok la... zaman fahim b4 adek kuar ..adek dah kuar pyh ckit .....fav aku jugak ni

Dee said...

protege ogy kena over nok..kalau tak..kena sekolah ngan ahkak ogy..

aku pun minat DH ni..sib baik kau bgtau..mlm ni aku sure tgk..

miloais milo said...

both programs iols tak tengok...
so tak boleh nak komen panjang2
ekekekekeke

kasihredha said...

akak tak pernah tgok cite ni...best ye...uwaaaaa ketinggalan betul le akak nih

lieyalatif said...

alah sis...lieya ni sejak ade si kecik ni sume cite tv dah tak ikut....mato ni ikut tdo awal mcm die jugak ekeekekek....

apepun abg pejal tahit totap di hati ekeekekekeekek

misz sheyla said...

huaaa...seb baik teringat....sedih gak...dulu2 tak penah layan citer ni sebenarnya...yang awl2 x tengok pun... tapi bile start tengok terus suke....hehe

::NureeN:: said...

2 2 tak layan.. layan tidoq ja semlm, bdn lemau x sihat :)

Kakzakie said...

Kakak bila cerita bab tv ni wahida memang selalu tertinggal sebab jarang tonton..... Desperate Housewifes tu mesti best ye...

wahida said...

nureen: DH tu baru nak start mlm ni la nok...

Diana @ bilakukatacinta said...

kak..sy jarang tengok DH ni.. Sy suka NCIS..CSI jek..hehe

Mama Ema said...

tak pernah tgk pun cerita ni..lebih terlayan keluarga kardashian

|| NaFiRaa || said...

tak pernah plak tengok citer DH tu.. kalo mentor tuh kadang2 aku layan jugak..kekeke

qemaishak said...

tgk gak cite ni tapi selalu lupa & terlepas..xtegar mana la kekdahnya hihi, mentor ku tgk gitu2 sambil buat keje, suka tgk ella& protege..protege ogy over kikiki

khairul said...

la ni x dak masa nk tgk tv dah

rasp said...

sgt sgt suka tgk D.H nie...
tapi ada gak termiss episode nye...
mentor ermmmm tak folo lah :)

SYANI said...

Banyak yang akan terbongkar dalam DH last season ni... Terkini yang kau tengok, Mike Delfino mati.. Sian Susan..

Pepel BoNda AmaNi said...

yeah...ku jugak peminat FT....sampai kena kutuk2 ngan dedi budak2 nie..kekekekek

wahida said...

syani: huwaaaaa...kenapa ko cerita dulu? kan dah tak suspen...huhu...

munna said...

awal2 dulu layan desperate housewife ni... tapi bila anak dah besar jrg sgt dpt tgk ..diaorg yg conquer tv

Hanis Azla said...

dulu2 layan juga DH tu.. lama2 asyik tertinggal aje dah tak tgk dah.. mentor pulak mmg tak pernah layan.. akak baru tahu yg aiman vanilla coklat tu dati mentor.. gigihlah cari youtube nak dgr dia nyanyi semalam.. he..he..

ieda said...

akak x menengok pun dik siri nie .. x sempat sokmo ekekke ;)
waaaaaaaaaaaaa nie kalau betul faizal dtg depan koo dik ... mau meroyan koo ekekek ;)

Reena said...

mmg tegar btul minatnye...tolonglah mentor...ntah knpe, xde yg menarik nk tengok..adoi la...hahah

whitecappuccino said...

oo..tak layan DH ni..hehe, betul la protege Ogy terover la plak..tengokla sape mentor dia hehe

Huda said...

saya tak berapa follow sangat desperate housewife ni..betul pasal Mentor ni bersemangat sebab nak nengok FT jer, hehe..

Liza @ Adzriel AB said...

gelak sat dgn komen protege ogy tu... agak over juga ye..

eB ezrin said...

protege kali nih ader yg over yer?
;p
ps: ko tgk haku nyer nuff tuh tgh2 sbb ko view guna IE kan?

wahida said...

eb: ye nok, kat tingkat 8 ni ada masalah nak guna mozilla...huhu...

AnneRaini said...

aku juge peminat Desperate housewives....berangan gak nak kumpul dvd tp belum kesampaian..ade je benda lain aku kena dulukan.

akubiomed said...

Dulu follow drama Desperate Housewife tetapi apabila sudah banyak musim cerita makin kurang menarik pula.

Maya Mayana said...

ntahla aku lebih minat penyiasatan CSI, dan kartun dlm rancangan nk tgok seefood :)

kayyana said...

alamak kak.. tak sempat org nak layan tv kak.. tiap tiap malam keje mesti ada....

mama aini said...

hikk2x..mama kekadang je tgk DHW tu..FT tak bolih menahan..ha2x..mama pun peminat tegar dia !!..