nuffnang advert

Thursday, March 15, 2012

bila husband protes...

muka marah giler pakcik ni weh....



sumber: cari.com

54 comments:

sisdee said...

relax pakcik..bawa mgucap..g minum kopi ke..coke brrr dulu ke..kan...

nk pavlova saya buatkan kikiki

mamavogue said...

a'ah.. bkn atm machine tp credit card..hehe buleh??

'idun sa'idun said...

hehehe... bukan sume isteri mcm tu.. ramai aje yg berhemah bila mintak duit dpd suami kan..kan..kan.. hihihihi

rasp said...

cillax lah pokcik....
jangan marah2...
redha jer lah kannn :D

fiza said...

Sabo yer pakcik ☺☺☺

norhidana said...

ihik2.... alah pakcik nk wat camne kan tanggungjwb

kasihredha said...

hahahahah
kesian pakcik ni
sure makcik kat rumah asyik mintak duit jer nih

lydzar said...

kecoh je pakcik ni hahahha..nnt isteri dia angkat sepanduk 'i am not a washing machine' hahahahha

:: Mrs.Eady :: said...

hahahahaahahaahha...hhaahah...

wahida said...

lydzar: haha...aku sgt setuju ngan ko!!

Anum said...

hahahahhhaha

Liyana said...

hahaha cool la pakcik ni, suami2 lain relax je isteri mintak duit, ahaha

Mama Ema said...

haha..ini bini mata duitan ni

Has said...

tak tahan dah gamaknye bini asyik mintak duit je kut..kekekke

Cik Ecah said...

hahahha....padan muka laki

Sue-Rya AQ said...

hahahahaha..ape saje la yg dia marahkan tu ye..
mesti bini dia kuat bebel n queen control tahap gaban.. :P

ieda said...

ahahaha ye ke .. erkkkkkkkkkkkk ;)

CaDLyNN said...

kah2..emo la pakcik ni..
husband bukan atm machine..tp bank je.. :p

Dee said...

wife: i am not your s** machine, washing machine, maid, babysitter, nurse, doctor,..bla..bla..the list goes on..baru pakcik tu tau..hahaha..

♥ dak pink said...

Adoiaii, emo pulak.
Tu kan tanggungjawab tu.
Kahkahkah.

wida said...

ayoo..marahnya pokcik ni.

ni belum tgk bini protes lagi..huhu

SURIA AMANDA said...

Gelak aku baca entry ni...kalau pakcik ni depan aku...x tau cane aku gelak..

Mamamya said...

abih tu klu cam aku yg keje nih...mmg laki aku ler jadi ATM heheheeee...

Tiramisu Fatiema said...

amboii marah tul die..

Ryu | ahsfantasy24.com said...

hehe..
sabau2 ^^

Fatin Mraz said...

alahaiii kesiannya tgk 'husband' sorg nih...kikikii

Neeza.Areef said...

ayo tambi...ko tau sapedek je.. :D wakakakak

Hanis Azla said...

bukan eh??? he..he..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

jgnler asben aku camtu..
hahaha..

Riri Yoorin said...

mcm ni pon ada

mamaNoriz said...

eleh, ngada-ngada pakcik tu...

sib baik jadi atm machine klu jadi vending machine, padan muka dia!

hahahah

Munnafendy said...

kahkahkah! marah betul ni!

Eye_nee said...

la ni baru tau yg dia bukan ATM machine....hahahahahahah

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

relex aaaa pokcik....

Lya Colours said...

haha steady la pokcik

Ena said...

tu diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...


cian pakcik.. stress sampai gitu ekkk..

Ila said...

hahaha..gile emo pakci ktu..mesti kes takut bini tu..tu yg bernai berpiket jer...

Bitt (double IS) said...

hahahahhahahhaa pakcik ni ramai bini ke?? sampai buat signboard bagai...ahhahaha

NzA said...

mesti ni kes isteri dia pengikis...ha.ha.ha...

Acik Erna said...

wahida..nak marh buat bapa kan..he he

akubiomed said...

Ini mesti kes asyik minta duit kepada suami. :-)

Mimy Hamid said...

wakakakak suami protes ini macam habis la...bahaya woo camner nak soping

cheqna said...

ustaz azhar kata memang lumrah
suami tukang cari duit dan isteri tukang perabis..
kalau suami cari duit je tapi tak de tukang perabis..gila suami tu
lalalalala ustaz azhar kata ye bukan cheqna kata.....cheqna tolong taip balik je

KhaiRin : anies said...

mesti bini dia ni spesis materialistic! hehehe

cIk JanNah said...

amboi marah betol gamaknya. releks pakcik. sape kata husband tu atm machine? pakcik jer yg terasa kot. hehee

salam singgah dari jannah :)

mama aini said...

ha2x..marah gila pakcik tu.. Thanks wahida..

YATZAKIE said...

haha...muka marah pakcik tu...marah gila...sebab bini kikis abis duit dia..hehe

Aleyn said...

Wakakak....alamak..jangan hubby ku pun protes sama udeh

ejaMaria said...

kakakaaa... apa da pakcik tu... emo sungguh... ;p

*kita suke komen cheqna... hihihi...

nak tambah sket... kalau bukan isteri perabis duit suami, karang duit tu org lain tolong perabis... naya weh... ;p

Maya Mayana said...

ala...rileks sudah pak cik :)

Reena said...

marah beno gayenye....
xleh bla muke..ni msti da lame pndam marah ni..hahhahahahha

wan nurul hezrina said...

marah gila weiii..mesti bini dia kaki shopping.hahaha

intan_blur said...

hahahahhaha..i like..
smlm aku minta duit kat apong..
apong jwb
"klu awk dgr ade keje kosong yg cop duit..awk bgtau sye ye..sye nak apply"

kayyana said...

sian pakcik nih... hehehehe