nuffnang advert

Wednesday, February 8, 2012

~WW~ bloggers mewarnai Jakarta - Bandung

cerita bakal menyusul kemudian....

62 comments:

wida said...

wah..best best..x sabar nak tgk gmbr n baca cite sis

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

best wooo..
enjoy sakan la korang!!!

adarnadzmie said...

cepat la citer.. x sabor ni...hehe

Acik Erna said...

wahida..jalan2 ke indonesia lagi ye..shopping untuk raya sekali..

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh best ar jalan2 ke indonesia...mesti memborong sakan ni

Cho Zila said...

best.. best... banyakler yang diborongkan yerk...

:: Mrs.Eady :: said...

beb..ko okey ke mase gempar bumi tu??

wahida said...

mrs.eady: mana ada gempa bumi beb..ribut kat Bandung pun dah ok...Alhamdulillah...anyway, tengs dear...

JunAina said...

Bestnya boleh berjimba dgn kengkawan...:)

eT said...

menarik nih...trip ngan para blogger...

KhaiRin : anies said...

time ni... mesti da x igt benda lain kn?

Lya Colours said...

wah mesti best! update tau

rasp said...

kasi teaser dulu ek....
tak sabor nak tau stori :)

akubiomed said...

Pastikan duit tunai cukup. :-)

pena rozie said...

g bercuti ke????

Mamamya said...

wahhh...mesti b'deret2 gmbo kat bandung lps ni...

nurbeena said...

seronoknya berjalan2

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

aku dah khatam pon nengok gambor2 kome kat FB kak dee..

sisdee said...

hehehhe bestnya berjalan2 nie sesama blogger :)

CikPuanHaLia said...

Bestnyaa...aku jelesss.. :)

Sila update cepat ok.. :)

.izzati liyana. said...

seronoknya berjalan~

idasm said...

X sabar ni....

atty's said...

x sabar nak tunggu entry bandung/jakarta nie

hyazz said...

wahhh bess nye bandung...nih yg ak jeless nih...haha

qemaishak said...

Tengah tunggu cite cuti ko kak..confirm best.

lydzar said...

pegi ngn geng geng ladies ni mesti lagi BESTTTTT kan!

::EIDA:: said...

Sakan jalan ye noks!!

Kakzakie said...

Syyyy.... macam ada rahsia je:)

kasihredha said...

dah balik ke?
cepattt storyy

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wowowowowowow...bestnyerrr

Gieyana said...

Bestnya...confirm happening kan..:)

norhidana said...

wah2.... pegi 1 beg, balik berbeg2 tuh

deqnoor said...

bestnye tengok.... update cepat2 ye...

::NureeN:: said...

x sabo nk tgk.. jeles pon menebal gak nih hehehe

misya said...

x sbr ni

amirah said...

perghhh syoknya..bila nk update ni

Zana Adieyza said...

syoknyaaaaa...

mamasuri said...

amboi2..jelos mak...

ikatankasihku said...

perrggghhhh nok, ko gi indon lg ea..jelesnyer..huhuhuhu
mesti enjoy kan..

lame gile aku tak jengah sini, blog ko makin ceria, cantik header tu, n byk gambar2 baru...cayalah!

Nieda said...

tAK SABAR NAK BACA CERITA DARI WAHIDA...TUNGGU

Fatin Mraz said...

=D

susumanis said...

bestnyerr kalau dapt join..:))

Tina Othman said...

bestnya, sabar menanti ni hehe

Tiramisu Fatiema said...

ambooi..siap posing lagi..haha..update nanti akak ye...

Munnafendy said...

cepat2 cerita!!

miss Fyqa said...

wah2 akak.. x sabau nk tggu citer akk ni.. hee~ =)

Eye_nee said...

cepatan cerita nya dong...udah ngak sabar nehhh....

Azian Elias said...

ooo ke Jkt dan Bandung ye.. Akak menyusul nanti..

Salina@IbuAqil said...

wohooooooo!!
sis, x sabar nak tggu citer jenjalan blogger ni..
hu3!!!!
psttttt!! ada ole2 utk kita x? hik2!!

eMMe said...

memang terbaek la kalo geng2 pompuan je gi Bandung, hehehehe...

ajumohit said...

Bestnya!!! Nnti citer taw hihi

lieynanilaz said...

wah bestnya boleh berjimba-jimba..jeles!!

mummysyafie said...

tak sabar nak tunggu gambar ko noks..aku demam. balik je dari trip aku dah terpacak kat opis sampai selasa. korang rehat aku kerja..huhuhuhu....

dwaty said...

perghhhhh... jauhnya bertemu....

wahida said...

mummysyafie: kesian ko...rehat nok ye...aku lak sakit2 badan ni...huhu...

miloais milo said...

jalan2 carik makan dan makan angin lagi ke seberang ye...

♥ dak pink said...

Heshhh, update lah copek. Tak soba nak baco ni ha.

Juliet_iRa~" said...

bestnyaa..ladies trip..heee

Bitt (double IS) said...

mcm tak cukup lagi sowang jek..akekekke

intan_blur said...

x blh nak kata apa la klu dah kaki jalan..hahahhaa..jeles nih!! tunggu naa..nnt aku plk pegi

mama aini said...

wah bestnya dpt gi holiday ngan kawan2..mama terpaksa pergi ngan hb & family je..atas sbb kesihatan..hu2x..

Teratak Hami said...

baru nak baca travel awak ni ... Jenuh tadi nak carik starting N3. By today kena khatam.