nuffnang advert

Wednesday, February 29, 2012

~WW~ apa celup?

apehal ni noks?

63 comments:

sisdee said...

nk tunjuk penumbuk sape paling beso (kot) hahahahahah..cantik le view ;)

norhidana said...

ni kes apa nih kak? ke candid nih hehehe... korang bt ikrar ngn gaya lain yek

nurkaloi said...

mcm zombie kg pisang pun ade dah heheh

Bitt (double IS) said...

wahhh gaduh dgn org kat bawah tu ke? akekkeke

Tiramisu Fatiema said...

apa celup?hehe..

Tiramisu Fatiema said...
This comment has been removed by the author.
Tiramisu Fatiema said...
This comment has been removed by the author.
♥ Elin ♥ said...

waaahh takut...takut yg kat blkg tuh :P

NM02 said...
This comment has been removed by the author.
NM02 said...

perbualan antara k.dee, elly dan nor

k.dee " yes, aku berjaya kenakan elly "

elly " kau nampak penumbuk aku ni, kau buat lagi sekali panggilan hangit tu, aku celup kau ngan penumbuk ni "

nor " ini bukan janji tapi pasti "

hehehehhe

nur anis said...

huhu..kenapa angkat tangan gitu tu...

kayyana said...

huiii... ape celup tu??? hehehehe

:: Mrs.Eady :: said...

ape kess..??hhahaha...hidup abag budi!!

eh eh..

cheqna said...

samseng erk??

Munnafendy said...

lol...sudah pasti kak ely pemenangnya..hahaha

yana-feehily said...

pertandingan penumbuk sapa paling besar.. hihi

ajumohit said...

heheheh sweet mcm karam singh walia melawat kawasan, dia kan suke tunjuk tangan hahahhaha

Reena said...

Uishh... mau gado kah? Hehehe...

Mama Ema said...

marah siapa tu...kasi penumbuk sampai gitu sekali

eMMe said...

Merdeka! hahaha!!

CikPuanHaLia said...

Uik..sapa cari pasal ngan sapa ni? ;)

Lya Colours said...

uik demonstrasi ek.hihi

Fatin Mraz said...

err...larikk

::NureeN:: said...

jgn pandang belakang camera hahhaha

Kakzakie said...

lambaian terakhir sebelum meninggalkan negara jiran ye wahida...

adarnadzmie said...

nak lawan gusti lengan le tew..kihkih

Gen2Merah said...

Hehe. Unik plak gayA tu. Hehe

wan nurul hezrina said...

gagahnya penumbuk??

Pepel BoNda AmaNi said...

skali kena debik ngan kak elly fengsan..kekekkee

eLLy said...

Wahh pandai pulak si Reena nie wat dialog .. HaHaHa .. aper celup!!

sudipVSsenduk said...

cium cepat! ketiak sapa paling masyem...

fazrulnoor said...

cantik temp org ek..

intan_blur said...

amik ko...!! nampak penumbuk??
hahhahah..terbaik la nok..
"apa celopp.., toq.."

Daddy Ziyyad said...

Yg lagi sorang tu apasal tak kasi penumbuk? haha

Hanis Azla said...

he..he.. aksi yg comel..

KhaiRin : anies said...

muscle sapa plg cun??

kayzie said...

huhu..gangster kg pisang ek..

[sutera kasih] said...

wahhhhh penumbok sapa paling beso? :P

AnneRaini said...

nak lawan lengan paling beso kot..hakhakhak...gurau jek

Diana @ bilakukatacinta said...

genggam api biar samapi jd bara..ehh..ye ke?? heheeh

wardah @ fie shah said...

gawangnye masing² hai...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hahahaa nak tumbuk sapa tu?

Mamamya said...

aku pun nak tanya soklan yg sama... 'apehal ni noks?' dgn tunjuk2 penumbuk bagai.... suspen jerk!

mama aini said...

ehem..tgh berlatih utk pertandingan menumbuk ke?..he2x..

Reena said...

klu aku join skli...msti aku kalah ni..hehhee

fiza said...

Ekekekekeke...ganas tu .

GreenJade said...

aku rasa reramai meka nyanyi lagu penutup akademi fantasia le noks

ekekeke

syariza09 said...

nk celop apa tu??hahaha

m.u.l.a.n said...

celup tangan dalam teh ke..?? jangan oooiii... hehehe..

lieynanilaz said...

suka dengan views...

Dee said...

serius..aku tak ingat apa perbualannya smpi aku ngan elly tjuk penumbuk..tp..aku suka komen Mek Jah a.k.a Reena..terbaeeeekkkk!!

ct rahani said...

nak tumbuk sapa la tu kak..
pe2 pun cantik view ladang teh nih.. :)

-Sara- said...

wah! cameron! :)

munna said...

tu dia lengan sapa lagi besar...dan penumbuk siapa lagi power...

wahida said...

sara: ini bukan Cameron la sayang...ni kat ladang teh, Bandung...

ieda said...

alamakkkk kenapa tuu nokssssss ;)

Neeza.Areef said...

msti uol ckp..yess!!! akhirnya..haha

akubiomed said...

Bersyair ke berpidato tuh? :-)

qemaishak said...

takut tgk penumbuk hehe

NzA said...

sejuk jap rasa hati ni tgk pemandangan yg indah tu...

izz iizza said...

semangat sebelum msuk ladang teh..hehe

Meganupxi said...

gawangnye masing² hai...

TIPS BERCUTI KAT BANDUNG said...

sallam..
Tuan/Puan..

Kami dari BANDUNG AMANAH TOUR AND TRANSPORT
menawarkan sewa kereta murah dan service ok!
untuk melancong di bandung dan di jakarta..
kami juga memiliki driver yang berpengalaman di bidang pelancongan,
dan kami juga menjamin ke selesaan kereta nya..
harga kereta yang kami tawarkan :

-toyota avanza : IDR 450.000/DAY
-suzuki APV : IDR 450.000/DAY
-daihatsu luxio : IDR 450.000/DAY
-suzuki ertiga : IDR 450.000/DAY
-kijang inova : IDR 600.000/DAY
-KIA Pregio : IDR 600.000/DAY
-isuzu ELF (15 seat) : IDR 800.000/DAY
-isuzu ELF (19 seat) : IDR 900.000/DAY

harga kereta tersebut sudah termasuk :

-minyak/petrol
-parking
-tol
-driver meal

per hari nye kereta boleh guna dari pukul 08AM hingga 10PM

kami juga menyediakan pakej hotel + transport seperti :

3D2N :
*untuk bercuti dalam ramai orang (special price boleh whatsapp saya)

4D3N :
*untuk bercuti dalam ramai orang (special price boleh whatsapp saya)

5D4N :
*untuk bercuti dalam ramai orang (special price boleh whatsapp saya)
**jangan ter agak-agak bila Tuan/Puan menginginkan pakej yang sesuai bajet..

Group yang telah kami layani adalah dari :
- Kelab Proton Malaysia
- UITM Malaysia
- TV3 Malaysia
- rombongan group shopping dari Brunei Darusallam
- etc

Service inshaAllah memuaskan, sila tengok pelbagai testimobi2 dari bermacam client kami dalam halaman facebook kami

hotel yang kami sediakan terjamin keselesaan nye, confirm free breakfast buffet, wifi and other hotel facility..

"YOUR COMFORT AND YOUR SATISFACTION IS OUR TRADITION"

untuk mengenai pakej selengkap nya,Tuan/Puan boleh hubungi kamiat :


whatsapp : +62 83821789103
call : +62 8812057848
email : bandungamanahtour@yahoo.com
bandung-indah.blogspot.com
FB page : BANDUNG AMANAH TOUR AND TRANSPORT