nuffnang advert

Tuesday, January 17, 2012

ini makan dia...

sian kucing tu...huhu....



sumber: mediamalaya

53 comments:

amirah said...

ngerinya nengok...waa..

Nieda said...

Ingat ke tali rupanya sang sawa.ngeeee

Dee said...

erk..mcm kena hukuman gantung je..

akubiomed said...

Hukum alam yang tidak dapat dinafikan.

eima said...

eeeeeeiiiiiiiiii takutnye

cheqna said...

allah..
kena beware jugak umah2 yang macam gini ni

maszmadi said...

eee siannyer kucing tu... huhu

Lya Colours said...

erk !!!!

mek jah said...

geli mat geli mat

Pok Amai-Amai said...

Rezeki dia...

Munnafendy said...

xsggup tgk gmbr ni lama2..

munna said...

kesiannya......

♥ Wina ♥ said...

eeerrrkkk!

kesiannye...

adarnadzmie said...

sian kucin tu...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

errkkkkkk ular ke.. ingatkan pe td..

wida said...

siannya..
kucing tu cam boboi..kucing waiz

intan_blur said...

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...siannyeee la hai kucing tuhhhh...

AnneRaini said...

ala kesiannya...sob sob

atty's said...

mengerikan betul gmbr tu..cam rasa leher kty lak kena belit ngn ular tuh

wan nurul hezrina said...

sadis betullah..!ulartuh mesti lapar gilos

qemaishak said...

tetiba seriau tgk..

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Ish kat mana ni?

CaDLyNN said...

siannye kucing tu

misya said...

ngeri

♥ dak pink said...

Oih, terkejut mak nak tengok gambar ni! *urut2 dada.

Huda said...

ala...scary lerrr..tak sukaaa

Ibu Lala said...

gelinyer..takut la. sian kucing tu. berlaku kat rumah wahida ke??

wahida, ni blog baru akak. blog yang lama tu dah hilang. nanti singgah ye. dah lama x dengar komen dari wahida.

POSH76 said...

takut lak nengok...aduhai sian cat tu

Salina@IbuAqil said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
kecian!!

Kakzakie said...

Heee.... sempat lagi ambil gambar. Kenapalah tak pukul ular tu?

Aishah Jahirah said...

ingatkan kena gantung ngan tali...tgk betol2 ular rupanya.

Ena said...

siannya...

wahida said...

luah fikiran: entah la uncle, saya pun tak tau...saya copy paste dari mediamalaya ni...hehe...

ibu lala: ya Allah kak...mintak maaf sesgt...saya sibuk dan tak sempat nak BW sgt..mana yg sempat je..huhu...apapun, nnt saya terjah akak yer...sori kak...

eMMe said...

arkkkk~ kucing dijerut oleh sang ular yg kebuluran, heeee~

saffiya_aleesya @ echa said...

adoiii ngeri ar tengok kucing tu.kesian kat kucing ;-(

Anak Wak Mail said...

ish sadis nya tengok kucing tu..

fiza said...

Siannya kucing tu.

My Little Diary said...

mak aaiii....kesiannya

Mimy Hamid said...

kesian sgt..terbayang kucing aku kat umah..hukhuk

[PCL] said...

yooo..untung kucing jd mangsa, kalo budak kecik tak ke naya...

Bitt (double IS) said...

perghhh kesiannyaa....

ieja amieja said...

eeii..gelinyer..akk pernah tgk ular sawa telan ayam mcm tu jer dpn mata taw..ngeriiii..

KhaiRin - anies said...

mesti da aaim lama ni...

YATZAKIE said...

lah..mati2 ingatkan tali..rupenye ular yg belit..kesiannya kau kucing..

Lia said...

uwaaaaa... tak sanggup nak tengok...

Kamariah Awang said...

Heeeee ngerilah... kesian kucing tu.. Sibbaik bukan anak orang!

mama aini said...

ehem..kesiannya kucing tu !!..hu2x..

ejaMaria said...

sian kat kucing tu... :(

AdiaLuze said...

Humangaiiiii .... Ni lagi Dasaaatttttt ni ... Seram tuuuhh :-O

susumanis said...

dushhhhhhhhhhhh...ngerinyerr

Acik Erna said...

wahida..ngerinya..camana dapat gambar ni

Mama Ema said...

kenyang utk seminggu...

LadyBird said...

kesiannye kat kucing tu kak :( huhuhuhu